- Poruka
- 66.507
Masa problema izranja iz inhibiranja seksualnog nagona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav Domaćici teme, i mudrim sagovornicima
Ha, kažeš Borka, misli velikih ljudi, a?
Drskosti li velike (udarila ih i ponela pamet), ali po meni i po mom, i Velikom Manituu, ... Ko je taj koji sme da daje definicije i sud o ž. , pa makar bili i najumniji na ovom svetu.
Žena: Teško je To definisati Nešto iz čega si potekao i u To Nešto želiš da se vratiš ...![]()
![]()
Mogu ti reći da me je Ovidije posebno razočarao.
A baš sam bila njegov fan.
Izgleda da ni ti "veliki" nisu bili lišeni dubokih razočaranja, nakon kojih su bili skloni generalizaciji i donošenju ogorčenih zaključaka.

ili suvise "zenskasto" tumacis njihove reci
sve je stvar percepcije![]()

g) ... jelte..., neće biti tako. Čitava istorija sredozemlja se okrenula naopačke. (Hvala na laskanju ali, Ja i Mone je neprimeren i nebitan u civilizacijskom tumbanju, kada je Helena kumovala)
h) ...oooppa.. fale nam još umobolni, pored agresora u MŠ
(ž.rod mi je uvek bio zanimljiv kako čudno razmišlja, a volite, pa volite da se društveno guzite i trtite tamo gde ne razumete i gde treba disciplina, odlučnost, itd... .....,a vama je pravo mesto tamo gde je dvoumljenje, neodlučnost, nekriznost itd...
. Šta će vam tolika odgovornost i toliki teret, kada niste tako koncipirane? Mi ćemo Vas rasteretiti, da živite lepše, da budete humanije, pristojnije od nas m.. Svinjac ovog sveta ostavite nama m. Mi smo krivci za sve što imate i nemate)
Srdačan pozdrav u nadi daljeg produbljivanja naših MŠ-ŽŠ odnosa.
![]()

Znaš šta, ništa ja protiv nemam da moj muž isporuči 5000evrića (minimum) na sto svakog prvog u mesecu, sa rečima "vidi ženo, šta sam ulovio", i da se ponaša normalno (bez bahatosti, agresije, podcenjivanja), i nije problem, ima da budem slatka, fina, da mu mesim omiljene kolače i masiram ramena kad uveče umoran dođe s posla, da budem brižna i uvek sjajno raspoložena supruga. Ali ako očekuje da dirinčim osam sati, trčim s posla na pijac, pa kući, tamo kuvam, perem, peglam, radim s decom domaći a on mi još skače po ganglijama....ne hvala.....radije ću da živim srećno "neupatrena".
Žene mogu sve isto (ako ne i bolje) kao muškarci, da budu naučnici, astronauti, slikari, književnici, propalice ili genijalci....I još nešto, misliš da žene nisu odlučne i disciplinovane? Svrati do klinike za lečenje od steriliteta, videćeš one koje disciplinovano i odlučno trpe golgotu ne bi li dobile bebu. Ili upoznaću te sa ženom čija ćerka ima dečiju paralizu, da vidiš sa koliko odlučnosti i discipline se ona bori za svoje dete. I zato ne štrumpetaj gluposti, nego bolje da ti kupim kuvar da vežbaš pečenje kolača.....![]()

Može biti.
Na primer, mene je uvek izluđivao Tolstoj sa svojom "Anom Karenjinom". Činilo mi se da ju je unapred osudio na smrt, onog trenutka kada se usudila da prevari muža (mada je to lepo zapakovao u oblande o griži savesti, nemogućnosti ljubavi sa voljenim čovekom, socijalnim i društvenim prilikama, položajem žene u Rusiji itd.itd). A onda pročitam kako je prvi Tolstojev rukopis bio mnogo eksplicitnije neprijateljski nastrojen prema ženi-preljubnici, i da je u privatnoj prepisci Anu nazivao "gadurom" i "bludnicom", pa su ga savetovali da malo ublaži ton.
Deder, navedi mi te svetske naucnice,astronautkinje, slikarke, molim te.
P.S samo bez googl-a, molim te![]()

Znaš šta, i da moja lepša polovina može da zaradi za celu porodicu, i ja bih rado bio domaćica kod kuće...Znaš šta, ništa ja protiv nemam da moj muž isporuči 5000evrića (minimum) na sto svakog prvog u mesecu,

Marija Kiri, Valentina Terješkova. Olja Ivanjicki ...... bez googla![]()

Haha, ajde necu da te teram da mi nabrojis jos po jednu
Ali, olja ivanjicki ti je odlican izbor![]()
tracy lords, jenna jameson, cicolina ... bez googla
![]()

A Nadežda Petrović?

.

Znaš šta, i da moja lepša polovina može da zaradi za celu porodicu, i ja bih rado bio domaćica kod kuće...![]()

Moja se lepša polovina bavi teorijskim društvenim naukama, a ja praktičnim tehničkim, mislim da je to odlučujuće kad se govori o parama, nije pol toliki problem.Pre će biti da ti loše čuči kecelja nego što ona ne ume da zaradi za celu porodicu![]()