MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1237918_270859889744861_855364762_n.jpg

Arhimede, sad se vec pitam,dali si ti stvarno musko,,ili si toliko sarkastican na fini nacin,
da covek pomisli da ti stvarno razumes zene....sta je tacno?...ne verujem da postoji muskarac kao ti.:worth::think:

Ja žene uopšte ne razumem, niti to pokušavam jer sasvim sigurno znam da bi to bila nemoguća misija. Jednostavno i najiskrenije žene volim i iznad svega cenim i poštujem da li više zbog njihovih vrlina ili zbog mana - nisam ni sam sasvim siguran i tu nema mesta nikakvom sarkazmu. A što se tiče moje muškosti ostavljam Tebi na volju da o tome i dalje proizvoljno makar i pogrešno sudiš i možda čak maštaš. Kada mislim i govorim o ženama onda to govorim sa istinskim pijetetom. Muškost ne merim grubošću nego nežnošću prema ženama, jer one doista samo to i zaslužuju.

Ja žene uopšte ne razumem, niti to pokušavam jer sasvim sigurno znam da bi to bila nemoguća misija. Jednostavno i najiskrenije žene volim i iznad svega cenim i poštujem da li više zbog njihovih vrlina ili zbog mana - nisam ni sam sasvim siguran i tu nema mesta nikakvom sarkazmu. A što se tiče moje muškosti ostavljam Tebi na volju da o tome i dalje proizvoljno makar i pogrešno sudiš i možda čak maštaš. Kada mislim i govorim o ženama onda to govorim sa istinskim pijetetom. Muškost ne merim grubošću nego nežnošću prema ženama, jer one doista samo to i zaslužuju.

:super:

Један од ретких, мушкарчина, уникатне архетипске суштине, оличење грубе нежности, истовремено и тврд и мекан као *, васпитан на исправно балканско трибалан начин који све жене обожава, куд он прође спадају женске гаће подређујући месец својом креативном, активном, мушком силом, Соларни принцип који кроти Телурско-земни принцип женске манифестације ... итд... :rotf: ... нећу више мајке ми моје миле , часна пијонирска реч :manikir:

- - - - - - - - - -

:zima::zima2::zima2::zima:

- - - - - - - - - -

:zima::zima2::zima2::zima: .... и ја волим да излуђујем жене, али само испод појаса, никако изнад...не,не...то не смем

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back