- Poruka
- 13.056
da bi bilo ovo predlozeno jelo (a nije neka bas kombinacija) posno mora da se primeni recept za takozvano 'posno prase'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, ako je Ribođorđeva od ribe, od čega je Karađorđeva? A, sad mi je jasno što je ova nova muški, a ova standardna ženski san.Na radost svih mušakraca (ili možda samo nekih), devojački san (Karađorđeva šnica) dobila je svoju verziju muškog sna u vidu posne Karađorđeve - Ribođorđa.
Ribođorđe je panirani filet soma punjen kačkavaljem i pršutom.
Da li ste uživali u ovom svom snu? Sanjate o njemu?
![]()
Па баш иде уз некеAli muški sanpre noćna mora
![]()
Kako onda robođorđeva šnicla može biti posna ako je punjena kačkavaljom i ptšutom?dobila je svoju verziju muškog sna u vidu posne Karađorđeve - Ribođorđa.
tako je zovu iako realno nije....Kako onda robođorđeva šnicla može biti posna ako je punjena kačkavaljom i ptšutom?
Biljni....Pa kako je onda posno,ako ima kackavalj
....vegansku..?i prsutu.
Posna karađorđeva-panirani riblji filet punjen pršutom i kačkavaljem?Na radost svih mušakraca (ili možda samo nekih), devojački san (Karađorđeva šnica) dobila je svoju verziju muškog sna u vidu posne Karađorđeve - Ribođorđa.
Da li ste uživali u ovom svom snu? Sanjate o njemu?
![]()
A kakva je ta veganska prsuta.Biljni....
....vegansku..?
Čekaj, ako je Ribođorđeva od ribe, od čega je Karađorđeva? A, sad mi je jasno što je ova nova muški, a ova standardna ženski san.
Biljnog porekla,zamena za pravu?A kakva je ta veganska prsuta.
Nisam video biljnu prsutu.Jel; to ona ovca sto pase travu,a ja vegan,jer jedem to ovcije meso.Biljnog porekla,zamena za pravu?