Muški kompleksi i propuštene šanse

:pljus:

Postoje srećni muškarci u vezama i braku DružeRuse.
Znam da ti je teško da poveruješ, ali postoje.

Nego da te pitam ako nije problem, da li je tvoj prošli nalog bio DrDoktor?;)
ови срећни мушкарци могу постати дубоко несрећни у сваком неочекиваном тренутку. И ньихова деца, коjу изненада полудела маjka ће користити као таоце...

не, то ниje моj налог...

ови срећни мушкарци могу постати дубоко несрећни у сваком неочекиваном тренутку. И ньихова деца, коjу изненада полудела маjka ће користити као таоце...

не, то ниje моj налог...
Imate vrlo sličan stil i pišete o zapravo identičnim stvarima pa reko da pitam. Možda se znamo od ranije.;)

A da li su bili u vezi ili u braku?
U braku. Prva mladalačka ljubav, brže na letovanje, sa letovanja svadba...
E, zajednički život im je bio kao kod normalnih pasa i mačaka.
Godinu dana-on bi da se svađa, ona ćuti i smeje se. On se još više iznervira pa bi da je bije.
Jedno jutro je otišao na posao, a ona pokupila svoje pljačke i otišla.
Ona je žena mog kova, pa nije nikad ni pokušavala sa vraćanjem. Ne bih ni ja, da mi je iz oka ispao.

Ne razumem šta je opljačkala, ali podržavam što je otišla.
Pa, to se tako kaže u mom kraju-pljačke-svoje stvarčice.
Naravno, i godina je previše u teroru.
I nju poznajem, ali mi nikad nije pričala da je maltretirana. Samo bi rekla da se nisu dobro slagali.
Oboje rakovi-eto da horoskop nema pojma. Bili su nebo i zemlja u svemu.

Poslednja izmena:
Pa, to se tako kaže u mom kraju-pljačke-svoje stvarčice.
Naravno, i godina je previše u teroru.
I nju poznajem, ali mi nikad nije pričala da je maltretirana. Samo bi rekla da se nisu dobro slagali.
Oboje rakovi-eto da horoskop nema pojma. Bili su nebo i zemlja u svemu.
E pa neka viče sada na zidove i neka preti njima da će ih izudarati. Nije mi ga uopšte žao.

E pa neka viče sada na zidove i neka preti njima da će ih izudarati. Nije mi ga uopšte žao.
Ni meni. Ne znam, neke ljubavi su prosto predodređene da se loše izdešavaju po oboje. Oni jesu bili jedno za drugo. Grad je brujao kako su savršen par (na oko), i oni su to zaista bili. Otkako su se venčali, sve je propalo.
Možda zajednički život nije za sve ljude. Možda nekima treba ljubav od koje se ipak redovno odmaraju i održavaju dobru distancu.
Pošto sam joj vrlo slična, znam da ne bih prošla dobro ni u kakvoj vezi ili braku.
Neću ničijeg sina da nerviram i pretvaram u nešto što inače nije.

Možda zajednički život nije za sve ljude. Možda nekima treba ljubav od koje se ipak redovno odmaraju i održavaju dobru distancu.
Pošto sam joj vrlo slična, znam da ne bih prošla dobro ni u kakvoj vezi ili braku.
Neću ničijeg sina da nerviram i pretvaram u nešto što inače nije.
Možda se slažem sa tobom. Ja kako vreme sve više prolazi sve više uživam u samoći. Ne želim više da dođem u situaciju da me neko optužuje za ovo ili ono. A i ne sviđa mi se ovaj svet ni ova zemlja. Da imam decu da žive u ovakvom ludom svetu okruženi lošim ljudima? Nije im to potrebno, ništa neće propustiti.

Možda se slažem sa tobom. Ja kako vreme sve više prolazi sve više uživam u samoći. Ne želim više da dođem u situaciju da me neko optužuje za ovo ili ono. A i ne sviđa mi se ovaj svet ni ova zemlja. Da imam decu da žive u ovakvom ludom svetu okruženi lošim ljudima? Nije im to potrebno, ništa neće propustiti.
Bravo!
Da strepim i nemam mira sekund svog ostatka života?
Imala sam čast da su o meni vodili računa baba i deda jer su roditelji bili sve samo ne materijal za to.
Nisam ni ja.
Volim (Voleti je za mene obraćati naročitu pažnju.) tuđu decu i uvek želim da ostavim dobar primer, ali ne želim nove sebe u svetu, a toliko sam "invanzivna", kao korov, da moram da pazim da decu ne iščašim na način kako sam iščašena ja za pojam ovog sveta. Moja deca bi bila ja, ja, i ja. Otac je nebitan. Odrasli su "safe zone" jer se stari konji ne uče, oni su takvi kakvi su.

Back