MUŠKI IZLASCI

Ja uvek izlazim sa ekipom i obilazimo kafane pogotovo one gde se pojavi neka nova konobarica il ima dobra muzika sa pevaljkom a onda zna se do zore lumperajka a posle toga vasari il pevajka il konobarica.Kuci ne dolazim dok se ne izdivljam i ne opijem kao majka.

Sasvim suprotno. To je meni bilo ok. Nijedan vikend nismo izasli zajedno, desavalo se i da se ne vidimo po nedelju dana. Za to vreme mi posalje jednu poruku i to je to. Na moju zalost tek kada smo raskinuli uvidela sam gde sam pogresila. Ja mislim da normalna veza ne moze da ide tim tempom.
To što si ti imala nije ni bila veza, pa onda ne moraš ni da računaš da ste raskinuli.
Eto, ja da te utešim.

Meni ne smeta da odvojeno izađemo, ionako živimo zajedno, pa ne moramo svuda i da se vučemo kao creva. Ja volim da izađem s drugaricama, a i njega ohrabrujem da s vremena na vreme upriliči 'muško veče'.

ako mislis da ces biti u stanju da budes adekvatna zamena za drugove, za pecanje, rostiljanje, basket posle posla, gledanje utakmice uz pivo, bolje da se upucas odmah ili da pocnes polako da pushtash da ti izraste muska pisha :lol:

Back