Muski i zenski poslovi

:eek: Kako bre
Obavezno skini nekoliko serijala
Obavezno :lol:

- - - - - - - - - -

Код нас тако не функционише. Деца иду у школу у две смене. Времена се не подударају.
Sta rade onda roditelji Koji istovremeno rade ? Kako funkcionise kod njih?

- - - - - - - - - -

Eto poduci se i artikulisi.

A sto se tice razlike u misljenju , dok je razlika individualna to se zove sukob misljenja, a kad ta misljenja postanu jednoumlje velikog broja, onda se govori o ratu.
Zato je upotrebljena rec rat izmedju Muskaraca i Zena.
Zato sto su razlike u misljenjima ocigledne a zensko misljenje je jednoumlje, tj nema tu mnogo neistomisljenica. Dokle god ima muskaraca sa pristupom da su zene iz XX veka, a zivi u XXI veku, nece biti kuknjave kod zena i bice ovakvih autisticnih prica kako funkcionise posao u Srbiji i u marketima ili bilo gde...
Naravno desice se promene.

Moze ali nemora da znaci. Razlika u misljenju moze biti demokratija a jednoumlje diktatura :lol:
ako tako gledas to se isto odnosi i na muskarce(neke, da ne bude zabune)...

U poslednje vreme se jako puno prica o podeli poslova na muske i zenske.
Pa nesto razmisljam :think:..u redu je da radjam i dojim decu a sve ostalo mi nekako dodje prirodno da se ne deli po sistemu genitalnih organa vec prema zelji/raspolozenju/umecu. Sta vi mislite ?

Naravno, sve je stvar dogovora i konkretne situacije, ali ipak, smatram da su "tradicionalno" muski poslovi da ide u nabavku, da opravlja kvarove po kuci i sa majstorom kad ne moze sam, ponekad da skuva rucak (koji mu "lezi"), poslovi oko papirologije i slicno (mada ne treba da bude pravilo), izvodjenje dece na izlet ili u setnju dok zena radi po kuci, najcesce vikendom.

Ostalo su otprilike zenski poslovi.

Nema tu ublazavanja....
Dokle god je zenska populacija jedinstvena u cutanju, ma koliko razlicite bile, uticaj na zensku mladez je nedvosmislen i dovoljan da se zove da smo u RATu.
To sto muskarci misle da ima zena izuzetaka donosi im veliki bol, jer su u manjini , a otvorenost ka traganju takvog resenja donosi izlozenost dominantnom jednoumlju zenskog pokreta "emancipacije" koja je selektivna.

Selektivna manipulacija koja se zove "emancipacija" ostaje kao prihvacen model ako nema kritike sa zenske strane. A kritike sa muske strane su, opet jednoglasno, proglasene kao izrazi zenomrzaca...I to je opet jedan prikaz da je RAT u pitanju.

Trenutno su aktivni samo poneki specijalci koji ""masakriraju"" zene, tj iskoristavaju princip "kako ti meni tako ja tebi" i prilicno su omiljeni i kod muskaraca i kod zena (zato sto zene uvek imaju misljenje da ce one drugacije proci, da je njihov sarm i siroka ruka i seksualna agresivnost izraz strastvenosti).
Ostali muskarci su umereni ili metro , u svakom slucaju ih mozemo nazvati sonjavim.
Cudno ili ne, tako ih i zene zovu....

Naravno, sve je stvar dogovora i konkretne situacije, ali ipak, smatram da su "tradicionalno" muski poslovi da ide u nabavku, da opravlja kvarove po kuci i sa majstorom kad ne moze sam, ponekad da skuva rucak (koji mu "lezi"), poslovi oko papirologije i slicno (mada ne treba da bude pravilo), izvodjenje dece na izlet ili u setnju dok zena radi po kuci, najcesce vikendom.
Ostalo su otprilike zenski poslovi.

Викенд је за заједничку шетњу а не да жена и онда рмба по цео дан.

Back