Мушки хормони...

Aleksej_BASO:
a beogradjani su se tu omrsili, ni luk jeli ni luk mirisali.

...руку на срце знам неколико шема на релацији НС (девојка) - БГ (тип).

Био сам само једном у НС...пре пар месеци...не бих се сложио да су рибе лепше...али су врло пријатне, приступачне. Тражили смо (мушко друштво) неки клуб на тврђави...Бастион...стартовали неке рибе да нам покажу пут (и само пут...без задњих намера)...е само што се неки не омрсише ненадано...:wink:

Према томе...можемо само да вам завидимо на томе.

Aleksej_BASO:
Kako me ne razumes? Vlada generalno misljenje devojaka iz NS da tipovi iz NS 'nisu ni za sta'? I ti mi (muskarci nista vise ne mozemo da uradimo, jer ... zene su to...)

Jesu devojcice mnogo sladje, to stoji, ne moras da mi pricas nista, ja ih vidjam po ceo dan, ali kako se meni cini su i vise nafurane...

A kad dodje momak iz BG ona konta da ce biti faca ako je sa njim i eto mu sanse...

Mozda i gresim, ali nisam ja to izmislio napamet...
E sad mi je sve jasno. Samo mi jos reci cime su novosadjani zasluzili da se o njima tako misli?

Aleksej_BASO gde ti tražiš ribe? Znači čitam šta pišeš ovde i ne vrerujem. Idi u Latino, tamo ti riba neće reći da si bezvredan već će ti (ko što su gore pričali za oslo) uz osmeh reći: "pali gari". I kad ti to kaže ti napadni drugu i sve tako dok se ne omrsiš. Ne moš' se svakoj svideti ******.

Mare:
Aleksej_BASO gde ti tražiš ribe? Znači čitam šta pišeš ovde i ne vrerujem. Idi u Latino, tamo ti riba neće reći da si bezvredan već će ti (ko što su gore pričali za oslo) uz osmeh reći: "pali gari". I kad ti to kaže ti napadni drugu i sve tako dok se ne omrsiš. Ne moš' se svakoj svideti ******.

Vidi, ja sam popio korpe bas u Latinu.... I to od nekoliko sasvim nenapucanih riba, izgledale su sasvim ok... A u Verigama gde su sve sponke, sam mnogo bolje prosao, jer su tu mahom ribe iz oklnih sela.... A nisam ni blizu sponzora...

I nije fazon da idem i stratujem ceo Latino... Malo je ipak bzvz zar ne? Ako me napuse 3 za redom malo je glupo... A i to se desavalo... Stoje 2 ribe i smaraju se, cute... Ja i ortak pridjemo, ono bas u elementu i skroz pristojno, a stvarno nismo ni gabori, i ribe nas iskuliraju, i to ne jednom...

OK sve je ovo relativno, ali ipak postoji nezadovoljna vecina...

@ljuba: propustio si poentu price...

Mare:
Ne znam brate, ja sam u Latinu kao dete u prodavnici slatkiša, ne znam gde pre da gledam. A što se tiče ispala i ja idem do tri/četiri, pa na drugo mesto ako ništa ne bude. Garant ceo Latino da startujem...

E pa to ti kazem! Sve u svemu, ipak bi trebalo malo da budu devojke komunikativnije i pristupacnije...

Meni oci ispadnu i kad odem u piping, ili MB.... :D

...ма капирам те ја Алексеј одлично...само сам се ухватио за нешто што сам случајно приметио...и мислим да није све тако црно-бело како ти то представљаш.

...не свиђа ми се куда иде ова тема...:-?

Ма стартује рибе које те само баш привуку и буди самоуверен (у границама нормале). Ако осете, а као да имају неке сензоре, да ти је фрка из неког разлога, јако ћеш тешко урадити било шта... И без бриге, ок девојку ћеш да упознаш негде где се најмање надаш-а понајмање у неком клубу (мада је латино јако фино место)

Aleksej_BASO:
Vidi, ja sam popio korpe bas u Latinu.... I to od nekoliko sasvim nenapucanih riba, izgledale su sasvim ok... A u Verigama gde su sve sponke, sam mnogo bolje prosao, jer su tu mahom ribe iz oklnih sela.... A nisam ni blizu sponzora...

I nije fazon da idem i stratujem ceo Latino... Malo je ipak bzvz zar ne? Ako me napuse 3 za redom malo je glupo... A i to se desavalo... Stoje 2 ribe i smaraju se, cute... Ja i ortak pridjemo, ono bas u elementu i skroz pristojno, a stvarno nismo ni gabori, i ribe nas iskuliraju, i to ne jednom...

OK sve je ovo relativno, ali ipak postoji nezadovoljna vecina...

@ljuba: propustio si poentu price...

Sta da ti kazem..........mora da ti je nastup ocajan [bez uvrede]...........skoro sam svracao u taj Latino [mada nije nista narocito]........i mogu ti reci da je 90% riba tamo na izvolte.........sta da ti kazem [nije da se hvalim]..............ali skor je dva od dva..........[sto bi neki rekli 6 bodova u gostima].................Ma nije to samo tamo takva situacija........ma gde god sednes.............sve je vise takvih jahacica..............NARAVNO ako je poenta tvog izlaska to..............poz...............

Ah sta da ti kazem... Verovatno mi je nastup glup, smrdim, i izgledam kao gabor....

A sto se tice devojaka iz Arilja ili Uzica, to je vec druga prica...

Njima je glavni cilj da odu iz svog "sela" u veliki grad, NS ili BG pa su vrlo pristupacne, i raspolozene za saradnju, a sex je najbolje oruzije za ostvarivanje svog cilja da nasankaju nekoga da ih ozeni!

Jedino sto to moze biti mac sa dve ostrice... Ako skonta da nema sanse da te obrlati, ispalice te. To mi se skoro desilo, sa jednom 'ljankom iz Leskovca. Riba se nalozila najstrasnije, upoznao sam je preko drugarice, i ona mi je to kasnije rekla. Ali kada je videla da nemam svoj stan, i da nemam zelju za istim, jer bih pre sebi kupio auto koji nemam, ispalila me je elegantno... Ipak devojka treba da zavrsi neku visu skolu i nema vremena za gubljenje da nadje priliku za udaju...

BTW sad sam se setio i ona izlazi u latino...

P.S. lave da nisi malo preterao... Kad bih ja otisao sa keshom u neko selo skontao neku ribu, mogao bih tim ljudima iz sela da pricam 'sta vam je tsko skontati ribu?' Poenta mog izlaska jeste TO...

@ljuba: ni meni se ne svidja kuda ode tema, bezveze smo zastranili, i naravo nije sve crno i belo, ja sam predstavio jednu stranu... Ne znam ni kako smo dosli do ovoga...

Back