Muški ego

I mogu ti reći najiskrenije, Sovo znaš, za sve ljude koje sam volela, sam istinski brinula. I zbog tog načina ponašanja, ja sam u sjajnim prijateljskim odnosima sa ljudima, sa kojima sam nekada u vezi bila. I upravo takvim svojim ponašanjem, sma zavredila da mi se svaki od njihs eti rodjendana, slave moga oca, čestitanja Božića, Nove Godine, Uskrsa..nebitno, svih važnijih praznika. Što su obojica me zvali da pitaju kako sam, jer su znali da bolesna sam zbog neke pete stvari, kao i njihove porodice. To se zaslužuje. Mogu ti reći, da nije uvek bilo lako, znaš. Ali, doživiš razne stvari. Na primer, eto ta prva duga veza, dečko je otišao jedan dan, posve nenajavljeno, kao u filmovima. Kao kada Vam nadju ispražnjen stan. A, onda kreneš da kopaš i otkopavaš stvari, pa sma našla svašta kasnije, šta u stvari je pozadina svega, he he, ja nekako uvek zadnja sve skapiram, ali elem, kako ti kažeš, kako mogu da mislim...Sada cu da ti kažem. Ja sma ga znala veoma dobro. I ja znala sam da će njega to vremenom pojesti. Tada sam dobila poremećaj štitne žlezde, koji mi i do dana današnjeg traje uz znatno pogoršanje poslednje dve godine zbog drugih stvari i još koješta, ali nebitno, šta me još usput strefilo na zdravstvenom planu, ali hoću reći, kada si čovek, i kada misliš dobro nekome, ko je tebe ranio, ja opet čovek sma bila, kada je njemu zatreba pomoć. Nije imao koga, okrenuo je tada moj broj. Zdravlje njegovo je bilo u pitanju, ja pomogla sam. Bez reči. To se zove, biti čovek, na strani šta sma ja tada mislila ili nisam, jer fakat svako bi bio ljut, a mogla sma da zalupim slušalicu i kažem "I šta ja tu mogu, m", ali ja nisma kao drugi ljudi, ja nisma takav čovek. Šest godina, zbog sestrinog posla, ja putujem sa njom u drugi grad, tamo srećem njega. Tačnije, on zna, da ja dolazim sa njom, i pita me da se sretnemo, jer zna koliko sma bila kasnije bolesna zbog toga, samo da mu oprostim. Oprostim, za ono šta ga je pojelo od pre šest godina i načina odlaska i mog "otpisa". Ja Vama ljudi ne mogu da opišem kada sam ja izustila da se ne ljutim, da mu želim dobro, pohvalio se da ima novu curu, ali da ga ovo izjeda. Kasnije kada sam mu pogledala lice, kao da sam mu skimula tonu tereta sa ledja. E, to se zove misliti dobro, a mogla sam da izliferujem kao 21. i da kazem, ma briga mene, je li tebe bilo briga za mene tada, bolelo te je uvo. Ja sma tada pala na samofunansirajući, kao student, jer sam bila bolesna, nisma mogla da izadjem na ispite, Znači, puno pravo, da ga odje*em i kaže sikter. A, nisam. Videla sam u njegovim očima istinsko pokajanje, žal i ja dala sma oprost. I zato taj čovek, eto na primer meni zna i nadalje kada je rodjendan, pita kako sam, jer zna da sam bolesna sada zbog nekih petih stvari. E, tako je kada nekoga si istinski volela i kada želiš dobro, čak i kada taj neko ima novi život kojeg više nsidi deo, i gde imam ja novi život, ali postoji ona reč, šta znači "sveto" . O, tome se radi Sovo. ♥

zašto oni ne mogu da iskotrolišu tu sujetu i budu normalni?

ja bih se nekad ispišala po svima njima, a nekad bih kao sunasceJeca. Ne znam, neko mora ponovo uvesti obavezno služenje vojnog roka.

Back