Muske vage, egoisti ili ne?

:):):) muske Vage su predivni ljubavni :) znaju umjetnost vodjena ljubavi ..:)

mozda treba da im das sansu :):):)

predivno je već relativan pojam... zavisi šta kome treba. a to opet sigurno ne zavisi od horoskopskog znaka... :lol:

Ja stvarno imam neki osećaj da bi ih naša Nevesta pojela za doručak :lol:

Ja bih ti rado Nevesto pozajmila malo samokontrole od mog dosadnog Marsa u Jarcu al džaba...ne ide :lol:

ja ne doručkujem... :lol:
nema mi pomoći, znala sam... :sad2:

nosic.gif

škorpije ne misle, one vagu sažvaću za doručak. :lol:
ne delim znake na slabe i jake, ali postoji i ta asocijacija... može da se desi da automatski okvalifikujem nekoga kao polučoveka ako mi jačina karaktera na odgovara. to važi za recimo vodene znake, iako se navodno 'slažemo'. tako da šta kome paše i zbog čega ide malo dalje od samog znaka i podznaka. recimo jarčevi me nikada nisu privlačili, zbog čega ne znam, dok ovna i bika nanjušim na kilometar.
vage previše njanjave za moj ukus. :)

Jako gresis ako mislis da mozes vagu uopste i da gricnes. Mi se vezujemo samo za onoga koji nam znaci nesto u zivotu, a da bi nam neko znacio nesto u zivotu to mora i da zasluzi. A kada zasluzi vise nema povratka na staro, osim uz velike rane na obe strane. A sto se tice ostalih, da ih nazovem nevaznih ljudi, mi cemo im uciniti sta god pozele i zelecemo da im uvek pomognemo, ali ce ta pomoc biti uvek nezavisna od nas tako da nikada necemo upadati u neprijatne situacije. Logika je prosta, samo nam pojedini ljudi znace puno u zivotu i njih znamo kako da zadrzimo, a ostali su nebitni.

Не знам за мушке али женске Ваге су слаткиши, додуше помало уплашени али истовремено духовно развратни тек онолико колико треба да заштите своју чедност која је биполарна баш као код сваког од нас. Са Вагама је само један проблем а то је да не трпе никакав притисак. Ако су у систему да хоће каки неће каки треба их пустито да дишу, мада код већине жена је слично али код њих је то основа. Ко има стрпљења да их сачека да се смилују и сакупе крпице својих поцепаних карактера имаће их. На било који начин, јер Ваге кад су неким одушевљене оне то не крију и то је један од ретких женских знакова који показује експлицитно сву буру онога шта се у њима одвија. Једино нисте сигурни док су вам у близини да ли ће неки ваш покрет, гест, порука, или дело баш као и дашак ветра имати утицаја на њих да се преметну у свој контрапункт маратонца који лети из ниског старта што даље незнано куд и незнано зашто. Занимљив знак јако, јер кад су само ваше ко мазе су и имају бесктрајно стрпљење за све ваше хирове.

Jako gresis ako mislis da mozes vagu uopste i da gricnes. Mi se vezujemo samo za onoga koji nam znaci nesto u zivotu, a da bi nam neko znacio nesto u zivotu to mora i da zasluzi. A kada zasluzi vise nema povratka na staro, osim uz velike rane na obe strane. A sto se tice ostalih, da ih nazovem nevaznih ljudi, mi cemo im uciniti sta god pozele i zelecemo da im uvek pomognemo, ali ce ta pomoc biti uvek nezavisna od nas tako da nikada necemo upadati u neprijatne situacije. Logika je prosta, samo nam pojedini ljudi znace puno u zivotu i njih znamo kako da zadrzimo, a ostali su nebitni.

nismo se negde razumeli... teško da bih uopšte dobila želju da joj priđem, kamoli gricnem. :)

Back