gost 281699
Zainteresovan član
- Poruka
- 431
ma u pravi si
ja pa guram moje Vagice za dorucak
pogresan potez , povlacim rec 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muske Vage su predivni ljubavni
znaju umjetnost vodjena ljubavi ..
mozda treba da im das sansu![]()
Ja stvarno imam neki osećaj da bi ih naša Nevesta pojela za doručak
Ja bih ti rado Nevesto pozajmila malo samokontrole od mog dosadnog Marsa u Jarcu al džaba...ne ide![]()
Meni je Mars u SkorpiiUzas
Sva sreca sto je u sextilu sa Saturnom pa ga nekako kontrolisem
![]()
i u sextilu sa ascenetom....sta bi to znacilo osim energije, nadam se da nema i negativnu stranu?
rad, red i disciplina... negativna strana mu je to što je dosadan.
Pu, moj ne prima ništa od Plutona...ali je u inkonjukciji sa Suncem i polukvadratu sa Saturnom. Sigurna sam da je i to strašno![]()
škorpije ne misle, one vagu sažvaću za doručak.
ne delim znake na slabe i jake, ali postoji i ta asocijacija... može da se desi da automatski okvalifikujem nekoga kao polučoveka ako mi jačina karaktera na odgovara. to važi za recimo vodene znake, iako se navodno 'slažemo'. tako da šta kome paše i zbog čega ide malo dalje od samog znaka i podznaka. recimo jarčevi me nikada nisu privlačili, zbog čega ne znam, dok ovna i bika nanjušim na kilometar.
vage previše njanjave za moj ukus.![]()
Ovo je istinaPodznak Vaga, sarmantan tip![]()
Prava si djavolicameni je u kvadratu sa venerom i plutonom + opozicija na mesec.![]()
A muskarac vaga i zena strelac...?
Jako gresis ako mislis da mozes vagu uopste i da gricnes. Mi se vezujemo samo za onoga koji nam znaci nesto u zivotu, a da bi nam neko znacio nesto u zivotu to mora i da zasluzi. A kada zasluzi vise nema povratka na staro, osim uz velike rane na obe strane. A sto se tice ostalih, da ih nazovem nevaznih ljudi, mi cemo im uciniti sta god pozele i zelecemo da im uvek pomognemo, ali ce ta pomoc biti uvek nezavisna od nas tako da nikada necemo upadati u neprijatne situacije. Logika je prosta, samo nam pojedini ljudi znace puno u zivotu i njih znamo kako da zadrzimo, a ostali su nebitni.
Nije losa kombinacija.Jos ako su vladaoci Vage i Srelca Venera i Jupiter u lepom aspektu i harmonicni pratice te sreca gde god se okrenes.