Muske trenerke i drugi dodaci

DjokoK

Aktivan član
Poruka
1.308
Nosite li trenerke? One klasicne, sportske, pamucne? Sive? Ispada vam "slucajno" nabudzeno medjunozje kroz njih, ali onako manje il vise diskretno? POsebno ako ste obdareniji i sa debljim komadom, hm? Ali vama to naravno ne pada na pamet, to nikako ne primecujete da vam se vidi?

tumblr_ne0lrkrhrk1r7r4dto1_500.gif

A koji je onaj zonFA da pojedini dok pricaju sa ortacima u drustvu, na javnom mestu, i onda se dovate dole, kao premestaju, uvrcu, namestaju.. dakle posebno u muskom drustvu. Nisam primetio da zene sebe vataju tako na javnom mestu. Je l to onako cisto ortacki, da pokazu bliskost sa svojim drugarima? Pa kad jedan sebe dovati, onda po pravilu ubrzo i drugi, itd? Hm?

Poslednja izmena:
Skoro sve teme na pdf muskarci u poslednje vreme su za teen pdf.
Mnogo ti nisi video u zivotu.

Zene namestaju bradavicu u brusu, a ona je kao nokat, a djoka je kao kobaja, plus razlika u sastavu tkiva daje mnogo vise opravdanja da se pazi djoka nego bradavica..

A u pamucnim trenerkama ima dovoljno mesta da se polozi horizontalno.
- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Naravno da sam to video stopedes puta, zato sam i otvorio temu.

Kako se to "pazi" djoka dok ga dzaras na javnom mestu kroz sive trenerke? Pa kad jedan dzara, onda krenu i drugi za njim, onako spontano, i to naravno sve medju "ortacima"..

iskreno, meni to nešto bezveze u tim trenerkama, mislim tako ako je baš izuzetno primetna ta obdarenost..nekako mi deluje kao da vlasniku možda smeta to mlataranje ili ta napadnost ocrtanost

ali u farmericama mi iskreno mnogo nekako dobro, mislim ne znam što sam sad ovo podelila sa vama, ali nekako mi to landaranje iskreno deluje nekako bolno :eek:
..
uostalom zanemarite sve što sam napisala
..
mada ja volim da nosim trenerke, ali pogubne su za kilažu, mislim može da ti se desi da posle nećeš da uđeš u farke, naročito posle zimskog perioda
..
opet sam promašila temu :lol:

MOram da te razuverim! :lol: Trenerke odgovarajuceg broja su komotnije od farmerki i udobnije. A landaranje nije bolno, pa kako oni crnci po africi idu tamo amo samo pod listom! Jedino ako se tipa trci u trenerkama a ne nose gace ispod, onda se razleti na sve strane :lol: Inace, muskarci su jako svesni da im se ocrtava, al opet biraju da tako izidju na ulicu..

Poslednja izmena:
MOram da te razuverim! :lol: Trenerke su komotnije od farmerki i udobnije. A landaranje nije bolno, pa kako oni crnci po africi idu tamo amo samo pod listom! Jedino ako se tipa trci u trenerkama a ne nose gace ispod, onda se razleti na sve strane :lol: Inace, muskarci su jako svesni da im se ocrtava, al opet biraju da tako izidju na ulicu..

:eek: ma šta kažeš, svesno biraju :lol:
..
pa što to rade?
..
sad ćeš me naterati da buljim u te njihove nabudžene trendže :lol:
..
a ja uvek buljim znaš kad?
..
kad muškarci čučnu pa kao nešto popravljaju ili tako :rumenko: e tome ne mogu da odolim da me ubiješ :lol:

:eek: ma šta kažeš, svesno biraju :lol:
..
pa što to rade?
..
sad ćeš me naterati da buljim u te njihove nabudžene trendže :lol:
..
a ja uvek buljim znaš kad?
..
kad muškarci čučnu pa kao nešto popravljaju ili tako :rumenko: e tome ne mogu da odolim da me ubiješ :lol:

Pa imaju oni ogledalo, a i vide po sebi,ne moz da ne vidis... Onaj ko zeli uvek moze da to spakuje i da odabere trenerke da se ne primecuje kolko god da je obdaren, tako da su svesni sigurno. A imas i onih bas kocopernih, sto se primecuje sa kilometar brate miNli :lol:

Zene vole da vide kiflu u dzepu od trenerke....ili u dzepu od farmerki...probajte, iznenadicete se reakcijom okoline...uzmite pola nekadasnje kifle, to je sad cela kifla... i stavite u dzep...i nista vise ne treba.....samo da se ne vidi da je kifla...imamo i mi mega bruseve zvane kifle...

Back