Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Freya, ovaj prvi ti je iscrtan kao politikin zabavnik. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne ed, on to da bi tebi dokazao da je uspeo u zivotu.

... ma ima ih kol'ko oces al se nema vremenaaaaa

mora da me zajebavas bre nismo odavno pod turcima

Мишићи не искључују мозак.. То је предрасуда да су сви лепи, згодни, итд итд, глупи.. Наравно доста глупих девојака које добро изгледају се определе да буду неки модели, или нешто слично, јер за то не треба мозак, а може доста пара да се узме, али то не може нико да осуђује, није свако ни рођен да буде Тесла, свако узима паре онако како може и како најбоље уме..
Имам ортака који тренира са мном, не користи стероиде, никад тег нисмо подигли, и развијен је доста више од мене, тренира једно две године дуже, а завршава правни са десеткама.. Тело је адут више, али не мора да значи да је и једини.. Опустите се људи и уживајте..
Ја не готивим билдере, то ми је више професија, они имају неки свој свет и то је то, али ко год крене да пљује лепе и згодне људе то је чиста љубомора.

tako mlad, a tako pametan!
kazi im plja, kazi im
to sve lenjo i ljubomorno
![]()

![]()
Ма нервира ме та теорија као згодни глупи.. По томе сви паметни су дебели и ружни? Баш глупост..
А видео сам пар твојих слика на оним темама..![]()

mali a nabiven...na reputacione zahteve forumasica posle postavljene fotke na zenskim ribetinama, otvaram temu muske ribetine!
sta je za vas pojam muska ribetina?
koje kriterijume bi takav jedan muski primerak trebalo da ispunjava..
ja nisam sebicna, evo jedne grupne fotke..za svakog po nesto..
ja pogledom fokusiram primerak zadnji red, drugi s desna..
za moj pojam - perfect!
ajde sad vi..Pogledajte prilog 234671
jel da da nisam glupa
![]()

mali a nabiven...
a šta hvali ovom prvom levo, prvi red...? dobro, osim nešto kose...
e, pa imate vi ovde među posetiocima takve...sami se nude...reklamiraju...što ih ne smuvate...? ...makar za jednokratnu upotrebu...njima će i to da bude puna kapa...