muske RIBETINE

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve si pomesao..
njima treba da zavidis na telu, a nikoli tesli na umu..
mada, niko ne kaze ni da medju njima nema nekog tesle..
samo su odlucili da svoj kes pokupe na misicima..

evo u cemu je fora..oni imaju ocigledno samo misice..100% ni1 nema gram mozga kad ovako glupo poziraju i isti su..i to je jedini komentar koji bi muskarac dao..a vi kad ste pljuvali ribetine koje su nama ribetine nalazile ste zilion nepostojecih mana i verzije fotosopa gde su sredjene

na reputacione zahteve forumasica posle postavljene fotke na zenskim ribetinama, otvaram temu muske ribetine!
sta je za vas pojam muska ribetina?
koje kriterijume bi takav jedan muski primerak trebalo da ispunjava..
ja nisam sebicna, evo jedne grupne fotke..za svakog po nesto..
ja pogledom fokusiram primerak zadnji red, drugi s desna..
za moj pojam - perfect!
ajde sad vi..Pogledajte prilog 234671

Ја се ложим на интелект. :zcepanje:
Наравно, ако има и стас и дубок глас....гдеш' више. :mrgreen:

Onaj koji ima bar koju čuku u glavi, ne guli svoj život u teretani nego se bavi umereno sportom, a slobodno vreme ispunjava mnogo kvalitetnije.
Ljudi koji preteruju u bilo čemu su daske u glavi.
Ja kad vidim ovako napumpane frajere meni njih bude žao. Dođe mi da ih pomazim po glavi i da im objasnim da ih je mama sigurno volela, ali nije umela to da pokaže.

na reputacione zahteve forumasica posle postavljene fotke na zenskim ribetinama, otvaram temu muske ribetine!
za moj pojam - perfect!

Nemam stroge kriterijume ali me ovde nijedan ne pogodi izgledom. Mislim čak da su isti...građa, stav... nijedan se ne izdvaja iz gomile.

Onaj koji ima bar koju čuku u glavi, ne guli svoj život u teretani nego se bavi umereno sportom, a slobodno vreme ispunjava mnogo kvalitetnije.
Ja kad vidim ovako napumpane frajere meni njih bude žao. Dođe mi da ih pomazim po glavi i da im objasnim da ih je mama sigurno volela, ali nije umela to da pokaže.

nisu svi napumpani,
toliko sportista ima- fantasticni momci :super:

da bi se izgradilo ovakvo telo dovoljno je manje od 1h vezbanja dnevno..
razlikuju se od onih koji nemaju takav rezultat po tome sto to vreme aktivno iskoriste za trening..
mogu da razumem da se nekome nesto ne svidja i to sasvim ok..da nije tako samo bi jedan muskarac i jedna zena na svetu bili obozavani od ostatka planete..
ne mogu da razumem nipodastavanje necijeg izbora..
po toj logici mozes da popljujes i djokovica, i miljkovica..da ne nabrajam dalje..

Ух, ниси управу. ;)
Познајем их ја неколико који итекако имају кефало, а изгледају као да су на стероидима.
Тако да нема правила.
По тој логици ни једно паметно женско не би могло да буде риба и по,у смислу затегнутости, недостатка сала, савршених груди и сјајно обликованих ногу, а да при томе ради на томе, а не да јој је Бог то дао.

Факат јесте да је таквих мало, али их има. ;)

za moj pojam - perfect!
muška ribetina, to mu dođe nešto poput andreja pejića: )
A ovi tipovi, hm, baš su prepucani, simpa je tetovirani, visok čini se da je ljepuškast, zgodan, a ostali kao da su krenuli da se bore u areni sa lavovima
mada savršeno prolaze za pojam frajera, mesa.

pa da,mi smo takve
a vidi muskarce na temi ribetina,njima je pozeljno u principu da sve budu iste :lol:

to je sustina. ono sto vama treba kod nas mora da se `uveca`

ono sto nama treba kod vas ne uvecava se da bi se obavio sex.

mala razlika, ali vuce mnogo toga. to razumeju zene sa vecim iskustovom. ove obicne samo sanjaju o tome, ali i grese. nije sve kao sto izgleda

Uzdržavati se od seksa, bojati se mikroba i tako te stvari :lol:

Zbog tog debila, kako reče, ne treba više da pali sveće po kući, i može da gleda mečeve svog idola "genija" Đokovića, koji je valjda zbog komplexa upisao Megatrend. :roll:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...aleri-Partizana-upisali-studije-na-Megatrendu

Podsetio je da je naš najbolji sportista svih vremena, trenutno prvi teniser sveta Novak Đoković, odličan student druge godine Fakulteta za poslovne studije

blago nama sa takvim "genijima"

Poslednja izmena:
ima ljudi kojima je priroda ( danas je Dan Zemlje ) dala bukvalno sve- oni kod prosecnih umeju probuditi podozrenje
naucnici su se slikali pre par god obnazeni za kalendar u dobrotvorne svrhe- izgledaju kao ovi sto dive okaci

ja sam prosecna, ali imam sportiste u porodici, pa ih volim :)

Zbog tog debila, kako reče, ne treba više da pali sveće po kući, i može da gleda mečeve svog idola "genija" Đokovića, koji je valjda zbog komplexa upisao Megatrend. :roll:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...aleri-Partizana-upisali-studije-na-Megatrendu

blago nama sa takvim "genijima"

eto, meni upravo ovo nije jasno..

zasto bi djokovic morao da bude tesla da bi bio uvazen sa tvoje strane?
zasto pevacice poput marije serifovic moraju da izgledaju kao plejboj zecice da bi im neko priznao da lepo pevaju..
zasto neko ko je vodio racuna o svom telu i izgradio ga do mere da mu placaju da bi ga fotografisali, mora da bude nikola tesla da bi mu neko rekao - pa isplatio ti se ulozeni rad i trud..

izvinite ed i ed-ovi istomisljenici, a koji su to vasi kvaliteti kojim ste zaduzili ovo covecanstvo?

brate ede ja ne znam koju ste ozracenu vodu pili ovih dana ti i jos neki koji se provlace po nekim drugim temama..
tema je muske ribetine..
nemam nista protiv muskaraca koji postuju ovde, daleko od toga..
ako imate bacite fotku..svoju ili neciju koga smatrate posebnim..
nemojte njegov, ni svoj visuljak jer tema nije o tome..
jel se svaki put kad ostavite postove u kojima vam je cilj samo da omalovazite, zagledate i u svoje gace..
jel vam bas svaki put vrsnjak poraste?

Back