gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
zar ne volis kada muskarac lepo mirise,lep parfem ili vise volis znojave?Nemoj da me vučeš za jezikPoslije će da bude ja Zloća
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne volis kada muskarac lepo mirise,lep parfem ili vise volis znojave?Nemoj da me vučeš za jezikPoslije će da bude ja Zloća
![]()
Jok. Volim kad iscijepa 2 metra drva pa onako znojav i go do pasa sve sa sikirčetom mi padne na grudi a oko njega se širi miris mošusa pa se pohrvemo u piljevini uh uhzar ne volis kada muskarac lepo mirise,lep parfem ili vise volis znojave?
NOH8Jok. Volim kad iscijepa 2 metra drva pa onako znojav i go do pasa sve sa sikirčetom mi padne na grudi a oko njega se širi miris mošusa pa se pohrvemo u piljevini uh uh
A tema je kosa, masna ili suha. Ideš u off topic![]()
koji nik si imala pre ovog?Jok. Volim kad iscijepa 2 metra drva pa onako znojav i go do pasa sve sa sikirčetom mi padne na grudi a oko njega se širi miris mošusa pa se pohrvemo u piljevini uh uh
Samo ovaj, svugdje mi je isti nick.koji nik si imala pre ovog?
nijeSamo ovaj, svugdje mi je isti nick.
Nije valjda da ti bolje znaš? Starim ali još me nije napao onaj švaba što sakriva stvari ?znao sam da volis zene
nije![]()
Jok. Volim kad iscijepa 2 metra drva pa onako znojav i go do pasa sve sa sikirčetom mi padne na grudi a oko njega se širi miris mošusa pa se pohrvemo u piljevini uh uh
Štoo?Охо... види ти њу ...![]()
Ovako nesto vec ima nekog smisla.Pogledajte prilog 1163204Pogledajte prilog 1163208
Pogledajte prilog 1163207
Muškarci sa dugom kosom su pravi muškarci ..
Tu se oseća ona sloboda i divljina..
Pa šta da ti kažem.Da smo u zatvoru...jbgEvo jednog dekadentnog postnihilističkog divljaka propale civilizacije ...
Pazi mu kikice, bradicu, maramče, perlice...
Pogledajte prilog 1163229
Gejčinopa i riba kad se ne opere dobro je fuj
pickkicešabanoti
kiss
Бановић СтрахињаIli Viking...
nemam motku pored sebe...............U modu su se ponovno vratile duge kose kod muškaraca.
Sledeći je korak bilo vezanje te kose u punđe.
Sad su zvanično pletenice ušle u modu i nose ih svi, od nogometaša do hipstera.
Nije bitno imate li dugu ili kratku kosu, ovaj stil je apsolutno svuda.
Uskoro nećemo moći proći ulicom, a da nam pogled ne uhvati pokoja seksi pletenica.
Varijacija na temu ima mnogo, a na vama je samo da izaberete onu koja vam se najviše sviđa.
Kako vam se dopada?
Pogledajte prilog 1162851
Pogledajte prilog 1162856
Ili Viking...
Zavisi od vrsta pletenica i kome kako stoji, generalno moze kul da izgleda i nemam nista protiv.
Iskreno razmisljao sam i ja da obrijem glavu sa strane i pozadi a gore da ostavim kosu i da je vezem pozadi i jednu vecu, deblju pletenicu ili da gore napravim jedno 4 pletenice pa da ih pozadi spojim i zavezem u jednu deblju , ono mislim da bi mu uz moju crnu, oblikovanu i kracu bradu kul stajale , a i onako ide uz neki moj street fazon , ali iskreno nemam zivaca da cekam da mi poraste kosa i i nemam zivaca da se bakcem sa kosom , tako da ono svakog prvog kod frizera, vataj masinicu u ruke i cepaj sve do glave na 0,5 ili keca (sa malkice prelazom na gore mozda za pola milimetra razlike) a bradu mi samo malo izravnaj na cetvorku i to je to, ono "frizuru" volim da namestam vlaznom maramicom.
Recimo ovako nesto mi je kul , samo bez tetovaze na glavi.
![]()
Kako sama?Meni jednom cerka isplela kraj percina i stavila ljubicastu masinicu.
Umal da krenem na posao tako.
Ne kratim kosu od 1993.
Krati se sama.
Moj pradeda nije kratio kosu.
Lepo.Kako sama?![]()
Moj pradeda nije kratio kosu.
Vezivao je na potiljku i to se zvalo kurjuk.
Lepo.
Makaze mi kosu nisu takle od 1993.
To je zanimljivost koju mnogi ne znaju.
Ne mozes da imas kosu dugu koliko ti hoces, nego koliko ona hoce.