Muške pletenice

Јул је кул... слобода дрскости и дивљина бахатости...:lol:

Дивљак са масном косом и пивом у устима...

1653999869566.png

Zavisi od vrsta pletenica i kome kako stoji, generalno moze kul da izgleda i nemam nista protiv.

Iskreno razmisljao sam i ja da obrijem glavu sa strane i pozadi a gore da ostavim kosu i da je vezem pozadi i jednu vecu, deblju pletenicu ili da gore napravim jedno 4 pletenice pa da ih pozadi spojim i zavezem u jednu deblju , ono mislim da bi mu uz moju crnu, oblikovanu i kracu bradu kul stajale , a i onako ide uz neki moj street fazon , ali iskreno nemam zivaca da cekam da mi poraste kosa i i nemam zivaca da se bakcem sa kosom , tako da ono svakog prvog kod frizera, vataj masinicu u ruke i cepaj sve do glave na 0,5 ili keca (sa malkice prelazom na gore mozda za pola milimetra razlike) a bradu mi samo malo izravnaj na cetvorku i to je to, ono "frizuru" volim da namestam vlaznom maramicom. ;)

Recimo ovako nesto mi je kul , samo bez tetovaze na glavi. ;)

44d65af8295fe4f05670df17ee0d9bdf.jpg

U modu su se ponovno vratile duge kose kod muškaraca.
Sledeći je korak bilo vezanje te kose u punđe.
Sad su zvanično pletenice ušle u modu i nose ih svi, od nogometaša do hipstera.

Nije bitno imate li dugu ili kratku kosu, ovaj stil je apsolutno svuda.
Uskoro nećemo moći proći ulicom, a da nam pogled ne uhvati pokoja seksi pletenica.

Varijacija na temu ima mnogo, a na vama je samo da izaberete onu koja vam se najviše sviđa.

Kako vam se dopada?

pletenice1pletenice-2

Pogledajte prilog 1162851

Pogledajte prilog 1162856
nemam motku pored sebe...............

А Викинг, ти није варварин ... :kafa:... ?

Zavisi od vrsta pletenica i kome kako stoji, generalno moze kul da izgleda i nemam nista protiv.

Iskreno razmisljao sam i ja da obrijem glavu sa strane i pozadi a gore da ostavim kosu i da je vezem pozadi i jednu vecu, deblju pletenicu ili da gore napravim jedno 4 pletenice pa da ih pozadi spojim i zavezem u jednu deblju , ono mislim da bi mu uz moju crnu, oblikovanu i kracu bradu kul stajale , a i onako ide uz neki moj street fazon , ali iskreno nemam zivaca da cekam da mi poraste kosa i i nemam zivaca da se bakcem sa kosom , tako da ono svakog prvog kod frizera, vataj masinicu u ruke i cepaj sve do glave na 0,5 ili keca (sa malkice prelazom na gore mozda za pola milimetra razlike) a bradu mi samo malo izravnaj na cetvorku i to je to, ono "frizuru" volim da namestam vlaznom maramicom. ;)

Recimo ovako nesto mi je kul , samo bez tetovaze na glavi. ;)

44d65af8295fe4f05670df17ee0d9bdf.jpg

Овако није изгледао викинг... ово је неки холивудски постмодерни викинг... :kafa:

Moj pradeda nije kratio kosu.
Vezivao je na potiljku i to se zvalo kurjuk.

Lepo.
Makaze mi kosu nisu takle od 1993.

To je zanimljivost koju mnogi ne znaju.
Ne mozes da imas kosu dugu koliko ti hoces, nego koliko ona hoce.

има ли разлике како се плете и везује курјук, а како перчин ??

Back