Muške jakne

Djika junior

Domaćin
Poruka
3.723
Htela bih da obradujem brata jednom dobrom muškom jaknom, zaslužio je. Znam sigurno da mu je jakna potrebna. Ićiću ovih dana da vidim šta ima i koliko novca treba od prilike da izdvojim, ali zanima me šta muškarci obično vole da nose.

Moj bata voli neki meštovit stil sportski-elegantno.

Našla sam ovde neke ideje

http://saznajlako.com/2013/11/24/muske-zimske-jakne-i-kaputi-modni-trendovi-za-zimu-201314/

Predložite mi vi nešto, šta je sada aktuelno među muškarcima? Može i neka fotografija

Htela bih da obradujem brata jednom dobrom muškom jaknom, zaslužio je. Znam sigurno da mu je jakna potrebna. Ićiću ovih dana da vidim šta ima i koliko novca treba od prilike da izdvojim, ali zanima me šta muškarci obično vole da nose.

http://saznajlako.com/2013/11/24/muske-zimske-jakne-i-kaputi-modni-trendovi-za-zimu-201314/

Predložite mi vi nešto, šta je sada aktuelno među muškarcima? Može i neka fotografija

Sportsko-elegantni stil i ja volim. Moze cak i sve mnogo jeftino da se nadje. Jaknu koja je na Terazijama kostala 30.000-40.000 nasao sam u nekom neuglednom butiku za 1.000 kinti.
Kupio sam nekoliko komada.:D

Moj ti je savet da bas inace skupe stvari kupujes u Novom Pazaru na primer, jer sve u Beograd i dolazi iz Novog Pazara samo sto je tamo u Pazaru sve to mnooogo jeftinije.

Sportsko-elegantni stil i ja volim. Moze cak i sve mnogo jeftino da se nadje. Jaknu koja je na Terazijama kostala 30.000-40.000 nasao sam u nekom neuglednom butiku za 1.000 kinti.

Moj ti je savet da bas inace skupe stvari kupujes u Novom Pazaru na primer, jer sve u Beograd i dolazi iz Novog Pazara samo sto je tamo u Pazaru sve to mnooogo jeftinije.
где купујеш у Новом Пазару?

Da li je moguće da je tolika razlika :O

- - - - - - - - - -

Inače i ja sam razmišljala da ga odvedem u Pazar, tamo ima dobrih kožnih jakni ne preterano skupih. Pa posle kupovine na ćevape, mmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Nebih mogao da ti dam neki savet jer verovatno ti najbolje znas kakav stil oblacenja fura tvoj brat.Ali u svakom slucaju veoma lepo od tebe :klap:

a u novom pazaru dolazi iz turske :)

Da li je moguće da je tolika razlika :O

- - - - - - - - - -

Inače i ja sam razmišljala da ga odvedem u Pazar, tamo ima dobrih kožnih jakni ne preterano skupih. Pa posle kupovine na ćevape, mmmmmmmmmmmmmmmmmm!

U Sulunu - dinar somun ...
Do Soluna - sto somuna ...

:lol:

- - - - - - - - - -

Ja se inace lozim bas na skroz tanke jakne, obicno crne i volim taj elegantni stil.
A ako vec hoces da mu kupis neku deblju zimsku jaknu, sta znam...

Mis'im ložimo se, palimo se, sestro, brate, čale si keve mi ..... Ebte ....

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

pa zavisi uzeo sam jednu sivu windstoper za 2800 cini mi se na akciji je bila,ne treba uzimati nove kolekcije sad vidim da su 7500,bice to duplo jeftinije kad ode u outlet dogodine,kvalitetne su bas namenski napravljene
thumb_5972__lightbox.jpeg

vido sam jednu finu jedan dečko imo na sebi malo mi hvalilo da ga pitam dečko di si to kupio da bi i ja kupio al sam se setio da neam pare za to ma kolko bilo jeftino nego ću nosim ovu što iam koja nije ovako loša al mi malo tesna nabildovalo se ****** ga i zato moram se pomirim stim da tek možda dogodine uzmem neku novu jebešga

Ja se razmisljam da uzmem neku vijetnamku al nema modela koje sam ja mislio. Pre par godina ne bi ovako nesto uzimao ni u ludilu :)

Sad je dilema koju uzeti a da je dobra za zimu i sneg i kisu.
Sta mislite o ovoj: http://armyshoponline.com/index.php?...product_id=562 Ima li neko iskustva sa vijetnamkama? Ova je i postavljena. http://armyshoponline.com/index.php?...product_id=189

"Original" mi se najmanje svidja i deluje mi nekako glomazno i najvise kao dzak tj mantil A i najskuplja je 13.450din bez uloska koji bi morao jos da uzmem.. Ali vidim da su ove 100% pamuk pa kontam da se one vise natope od kise i snega nego Alpha koja je 50% pamuk 50% najlon ?!

P.S. Tu je i problem velicine. Posto sam iz VS ne ide mi se u BG samo zbog jakne. Pa ne znam koju velicinu da narucim. Ne zelim da mi bude velika. 182cm sam visok i trenutno na 78kg. Da li bi mi L odgovarala?

pa zavisi uzeo sam jednu sivu windstoper za 2800 cini mi se na akciji je bila,ne treba uzimati nove kolekcije sad vidim da su 7500,bice to duplo jeftinije kad ode u outlet dogodine,kvalitetne su bas namenski napravljene
thumb_5972__lightbox.jpeg
Svidja mi se model bas, a i cuo sam da su mnogo kvalitetne, ipak cu poslusati tebe da sacekam dogodine, ova moja moze valjda da izgura jos ovu zimu :D

ako ti je usput prati cene u intersportu bice sad snizenja oko nove godine a bude i 20% jeftinije uz pika karticu,a predlazem ti kad vec nadjes model da obratis paznju gde i koliko ga ima,jer zna da se proda kad krene akcija

Da super je! Ja volim kada muskarci nose drecavije boje.

- - - - - - - - - -

ako ti je usput prati cene u intersportu bice sad snizenja oko nove godine a bude i 20% jeftinije uz pika karticu,a predlazem ti kad vec nadjes model da obratis paznju gde i koliko ga ima,jer zna da se proda kad krene akcija

Odlicno, imam jednu njihovu radnju blizu, cesto prolazim ( radnja je u Merkatoru a tamo kupujem u njihovom supermarketu namernice) pa cu pogledati.

Hvala na savetu

Obozavam pilotske kozne jakne i vlasnik sam jednog izuzetnog primerka, pravljenog za pilote 204. avijacijske iz Bataje, sa sve amblemima. U BG cesto vidjam ljude koji nose Kodziceve pilotke, kao i Avirex-ove, ali ovakvu kao moju jos nisam video.

Back