Muške frizure...

Zar tako nešto postoji? Očekujem da će mnoge odgovoriti da je kratka kosa idealna jer je to sada u modi, mada ako mene pitaš, idelana frizura je ona za koju ti smatraš da je lepa i da ti lepo stoji, bilo to dugačka ili kratka kosa ili pa možda skroz ćelavo.

Zar tako nešto postoji? Očekujem da će mnoge odgovoriti da je kratka kosa idealna jer je to sada u modi, mada ako mene pitaš, idelana frizura je ona za koju ti smatraš da je lepa i da ti lepo stoji, bilo to dugačka ili kratka kosa ili pa možda skroz ćelavo.

To stoji, no pitao sam kakva se frizura najvise dopada zenskom polu, moze se pronaci kompromis izmedju moje zelje i zelja suprotnog pola. ;)

Pa dobro, ali opet... I da ti kažu da im se dopada muškarac sa dugom kosom, šta ćeš da uradiš po tom pitanju ako ti duga kosa nikako ne stoji? To dosta zavisi od osobe i jedino oni koji te znaju mogu da ti kažu šta bi tebi lepo stajalo. Meni, recimo, svi pričaju da se ošišam na kratko (inače, trenutno mi je kosa duga toliko da prelazi preko ušiju), da mi je tako bolje, a ja smatram suprotno, ne volim kako mi stoji kratka kosa i zato teram svoje (mada ću se ipak malo ošišati, što ti kažeš - da napravim neki kompromis).

Eventualno malo fazonirano, kao

images

To stoji, no pitao sam kakva se frizura najvise dopada zenskom polu, moze se pronaci kompromis izmedju moje zelje i zelja suprotnog pola. ;)

Želje su jedno a stvarnost je drugo, mislim šta ako tvom obliku lica jednostavno ne stoji duga kosa, šta tada, nosićeš je ?
Bitno je prvenstveno da se tebi frizura dopadne jer ćeš je i znati nositi,džabe ti npr. friz Bred Pita ako ti nemaš to kockasto lice poput njegovog i izgledaćeš samo smešno, ništa više.Mislim navodim ti primere kako bi shvatio da se o tebi radi i o tvojoj glavi.

Inače evo par primera nekih, meni uglavnom nepoznatih faca čisto da vidiš raznolikost .

muske-frizure-33.jpg

51.jpg

Back