- Poruka
- 55.168
Izrazavaju li muskarci fantazije,zelje i pita li vas neko za to,ili vam podrazumevaju "standardni paket?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitas li ti njega kako bi voleo da te dodirujem,sta bi zeleo sto nismo,tako?Malo detaljnije
Malo sam glupa
Pitas li ti njega kako bi voleo da te dodirujem,sta bi zeleo sto nismo,tako?
Svakome je standard paket drugacijiIzrazavaju li muskarci fantazije,zelje i pita li vas neko za to,ili vam podrazumevaju "standardni paket?
To sto si navela su tri dimenzije (klasika-oral-anal) tako da ne,nismo jednodimenzioniIli je ono,muskarci bi da jeb.u,oralni,analni i tu se zavrsavaju sve njihove zelje i potrebe.
Jesu li zaista jednodimenzionalna bica?
BoooringSvakome je standard paket drugaciji
Nekome je vrhunac inspiracije kad nije misionar,nekom je normalno na lusteru ili ormaru...
To sto si navela su tri dimenzije (klasika-oral-anal) tako da ne,nismo jednodimenzioni![]()
A jel imas erogenu zonu sem polnog organa?Ja izražavam, ali nemam nikakve kinki fantazije.
Ili je ono,muskarci bi da jeb.u,oralni,analni i tu se zavrsavaju sve njihove zelje i potrebe.
Jesu li zaista jednodimenzionalna bica?
Pa on pita tebe,ali pitas li i ti njega?Nisu
Ne svi
Lepše je kad on pita
Obicno je dublje-bolje...Boooring
Zagrebimo dublje![]()
A jel imas erogenu zonu sem polnog organa?
I pitanje je @stugots da li te neko pita za to?
Ne znam sta podrazumevas pod pojomom standardi paket?Izrazavaju li muskarci fantazije,zelje i pita li vas neko za to,ili vam podrazumevaju "standardni paket?
Svakome je standard paket drugaciji
Nekome je vrhunac inspiracije kad nije misionar,nekom je normalno na lusteru ili ormaru...
To sto si navela su tri dimenzije (klasika-oral-anal) tako da ne,nismo jednodimenzioni![]()
Ne verovatno,nego i jeste..Kako ne... mozak je verovatno najveća
Osim anusa, anus mi ne pipaj
I da Vas nesto pitaju,Vi bi uradili po VasemMa jes pitaju nemaju muda
Rekoh na ormaru )))pihhh na lusteru, pa sta niste culi za one ljuljacke za keks
a u ormaru je zabavno ako gledas iznutra, za dvoje je najcesce preusko
![]()
U kadi najboljeRekoh na ormaru )))
Ali kad se dvoje sloze,svako mesto je pravo.
Rekoh na ormaru )))
Ali kad se dvoje sloze,svako mesto je pravo.
I te kako da ima...Sve zavisi kako rekoh da li se OBOJE slazu u tome.Nekome je vrhunac ekstrema seks na fotelji umesto na krevetu,nekome je normalno da se dohvate u sred dana u nekom zabacenom ulazu ili toaletu kafica...ahh ispricavam se, pomislih u ormaru ne znam zastopaaa ima i zabavnijih mjesta od toga na ormaru
![]()
Pa da toalet,pa da uleti armija drugih ljudiI te kako da ima...Sve zavisi kako rekoh da li se OBOJE slazu u tome.Nekome je vrhunac ekstrema seks na fotelji umesto na krevetu,nekome je normalno da se dohvate u sred dana u nekom zabacenom ulazu ili toaletu kafica...
I te kako da ima...Sve zavisi kako rekoh da li se OBOJE slazu u tome.Nekome je vrhunac ekstrema seks na fotelji umesto na krevetu,nekome je normalno da se dohvate u sred dana u nekom zabacenom ulazu ili toaletu kafica...