Наталија очи моје
Buduća legenda
- Poruka
- 47.331
Pa on pita tebe,ali pitas li i ti njega?
Pa... obično uradim pa pitam jel mu se sviđa..
Jbg, hahahhahahahaha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa on pita tebe,ali pitas li i ti njega?
JojPa... obično uradim pa pitam jel mu se sviđa..
Jbg, hahahhahahahaha
Pa jbg, al si perverzanJoj
Zamisli kada bi kolegi koji se plasi cackanja anusa tako gurnula prst u isti...
Mislim da bi shvatila odmah da mu se ne svidja.Ako bi prezivela.
Sto perverzan?Pa jbg, al si perverzan
Pa ne takve stvari bre
Al neću da kažem šta
Sto perverzan?
Pa iako nece da prizneju,vecini muskaraca prija kad se dodiruje anus u odredjenim momentima.A ovo je Balkan,pa se plaze da ih ne proglase latentnim homoseksualcima ako to priznaju.
A mene sad bas interesuje sta je to cime volis da iznenadis muskarca...
Veruj mi da ne bih bio sokiran....Nastavi da se te interesuje, hahaha
Kao bi volela da GA dodirujes ili kako bi voleo da te dodiruje bez M na kraju . Uozbilji se.Pitas li ti njega kako bi voleo da te dodirujem,sta bi zeleo sto nismo,tako?
Nisu
Ne svi
Lepše je kad on pita
Pa naravnoI da Vas nesto pitaju,Vi bi uradili po Vasem
има, друга зона је мозак.. а он може да маштаA jel imas erogenu zonu sem polnog organa?
Неки чак комбинују класику (нормалан однос) и пенетрирање у вагину.Svakome je standard paket drugaciji
Nekome je vrhunac inspiracije kad nije misionar,nekom je normalno na lusteru ili ormaru...
To sto si navela su tri dimenzije (klasika-oral-anal) tako da ne,nismo jednodimenzioni
Ili je ono,muskarci bi da jeb.u,oralni,analni i tu se zavrsavaju sve njihove zelje i potrebe.
Jesu li zaista jednodimenzionalna bica?
Pitas li ti njega kako bi voleo da te dodirujem,sta bi zeleo sto nismo,tako?
Dje si Macko dje si legendooopihhh na lusteru , pa sta niste culi za one ljuljacke za keks a u ormaru je zabavno ako gledas iznutra, za dvoje je najcesce preusko
Vidi ga stugots...kad neka reši da te "kažnjava"! Zaveže te za krevet, pa te golica po vratu...Kako ne... mozak je verovatno najveća. A onda i skoro svaki deo tela mi je potencijalna erogena zona, sve zavisi od trenutka i dodira. Osim anusa, anus mi ne pipaj. I vrat isto, golicljiv sam na vratu.
Pa da, pitale su me.
Kako da te pita kad ne silazis sa tog telefona
250 grama sperme za oplodnjuNe znam sta podrazumevas pod pojomom standardi paket?
ne volim da me zapitkuju dok rade. ako umeju da budu fantasticniIzrazavaju li muskarci fantazije,zelje i pita li vas neko za to,ili vam podrazumevaju "standardni paket?
Da to nije malo mnogo...250 grama sperme za oplodnju
njoj nijeDa to nije malo mnogo...
250 grama sperme za oplodnju