"muske drolje"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paradizo:
LJUBIM TE HEROINA, DOBRA TEMA,
MUSKA DROLJA JE ONAJ MUSKARAC, KOJI, YEBE DEVOJKU ILI ZENU SVOGA DRUGA, SVOGA KUMA ILI STO SAM SKORO CUO SVOJU SNAHU, TO SU TI NAJVISE DROLJE SVETSKE, TAKVA DROLJA, NIKAD NE MOZE DA BUDE JEDNA ZENA....
JA ovo nista ne razumem, sve u zenskom rodu a ti kao to pripisuje muskarcima.
Pa covece to su sve zenske osobine, za nas muskarce ne postoje takvi izrazi.
A to kakva drolja moze da bude zena opisano je na zilione strana i filmskih minuta.

Gryphon:
Sad cu ti rastumaciti moj post.
Tema je koji se to muskarci mogu nazvati drolja?
Ja sam rekao da se ne mogu nazvati tim pogrdnim nazivom od strane zena,
posto ti koji bi se mogli nazvati tako (kategorija je navedena) vas menjaju kao na salteru,
a vi i dalje trcite ka njima. :lol:

Informacija dostupna, samo treba umece da se procita.

Aha. Zene ne mogu da muskarce zovu droljama, jer ih ti jebachi menjaju kao na salteru, a one glupace nikako da shvate pa sve trce za njima.
Ali, ipak, muskarci MOGU zene da nazivaju droljama, jer ih one menjaju kao na salteru (iako oni glupaci nikako da shvate pa samo gledaju kako ce neku da povale).

Logika ti je, blago receno, cudna.

Iako se trudim da izbegavam generalizacije, ne mogoh odoleti ovaj put.

Izvinjavam se svima zbog ruznog recnika, narocito osetljivoj i uplakanoj Kraljici.

Nico:
Aha. Zene ne mogu da muskarce zovu droljama, jer ih ti jebachi menjaju kao na salteru, a one glupace nikako da shvate pa sve trce za njima.
Ali, ipak, muskarci MOGU zene da nazivaju droljama, jer ih one menjaju kao na salteru (iako oni glupaci nikako da shvate pa samo gledaju kako ce neku da povale).

Logika ti je, blago receno, cudna.

Iako se trudim da izbegavam generalizacije, ne mogoh odoleti ovaj put.

Izvinjavam se svima zbog ruznog recnika, narocito osetljivoj i uplakanoj Kraljici.
Mnogo si glupa (izvini ali ne mogu drugacije da ti objasnim)
Ovo misljenje postoji kod velike vecine od pamtiveka, a to sto vi sad pokusavate da ga izmenite posto ste bile pogodjene prethodnom temom to je vas problem.
Na svaku nasu temu odmah otvorite kontra temu sa istom tematikom samo da lecite komplekse.

PA nije to "logika" tako stvari stoje u zivotu, ma kako bilo nekad logicno ili nelogicno....

AAli zapitajte se zasto je tako? Verovatno sa dobrim razogom kao uostalom i sve oko nas.

Gryphon:
Ovo misljenje postoji kod velike vecine od pamtiveka, a to sto vi sad pokusavate da ga izmenite posto ste bile pogodjene prethodnom temom to je vas problem.
Na svaku nasu temu odmah otvorite kontra temu sa istom tematikom samo da lecite komplekse.

c008.gif
c008.gif
c008.gif
c008.gif

Gryphon:

Ko je od nas dvoje glup/a, neka procene ljudi s foruma.

Pozivanje na misljenje vecine nije bas neki argument.

Nemam komplekse tog tipa, mada su neki zatucani nesrecnici poput tebe pokusavali da mi ih napakuju.

Nico:
Ko je od nas dvoje glup/a, neka procene ljudi s foruma.

Pozivanje na misljenje vecine nije bas neki argument.

Nemam komplekse tog tipa, mada su neki zatucani nesrecnici poput tebe pokusavali da mi ih napakuju.
Boli mene uvo da me neko procenjuje, a stoga ja ti sve vreme pricam iz zenskog ugla.
Nismo mi muskarci smislili to, da ko vise poyebe devojaka da je pozeljniji muskarac.
To je vase vecinsko misljenje (velika, velika vecina) i nemoj mi se sad pravdati i traziti neke protiv argumente. Ja sam ti stoga rekao da muskarac ne moze biti drolja i tacka.
I nisu ti ih neki nesrecnici pokusavali napakovati (ne dizi sebi cenu bez potrebe), nego sigurno neke nesrecnice. Nisam ja kriv sto vi tako razmisljate i sto sam ja musko, ti zensko.

Gryphon:
Boli mene uvo da me neko procenjuje, a stoga ja ti sve vreme pricam iz zenskog ugla.
Nismo mi muskarci smislili to, da ko vise poyebe devojaka da je pozeljniji muskarac.
To je vase vecinsko misljenje (velika, velika vecina) i nemoj mi se sad pravdati i traziti neke protiv argumente. Ja sam ti stoga rekao da muskarac ne moze biti drolja i tacka.
I nisu ti ih neki nesrecnici pokusavali napakovati (ne dizi sebi cenu bez potrebe), nego sigurno neke nesrecnice. Nisam ja kriv sto vi tako razmisljate i sto sam ja musko, ti zensko.

Tako je.

HeRoInA_84:
Zasto samo devojke dobijaju svakakve pogrdne nazive tipa "drolja" i slicno?

Dosta je bilo diskusije o kriterijumima po kojima devojke dobijaju taj epitet, jer je bilo svakakvih komentara i kako god okrenes ispadalo je da ne valjamo! Pa da malo sad obrnemo situaciju:

Da sagledamo to iz drugog ugla- kakav muskarac sa pravom moze da dobije naziv "muska drolja" ?
A za frajere- da li bi se uvredili kada bi mi vama govorili tako nesto?! Ali ne u zajebanciji...
U nashem sistemu vrednosti, mushkarac koji se povlachi po mnogobrojnim krevetima je mangup. Da bi dotichni zasluzio naziv drolja mora pokazati niz karakternih osobina koje se vezuju za takav pojam, npr. neiskreniost, koristoljublje i sl.

Gryphon:
Samo jos jedno opazanje, jel shvatas sta si rekla. :lol:
U istom postu od tri recenice ti sama sebi skocis u usta. :lol:

Tacno, nisam htela da ti otvoreno kazem sta mislim - da si prostak i budala - te sam stoga "skocila sebi u usta".
Za razliku od tebe, nije mi frka da to priznam.

Ispravljeni post, dakle, glasi:
Glup si ti. Imas gomilu predrasuda koje cak i ne provaljujes i trudis se (bezuspesno) da ih racionalizujes.
Ne volim vredjanje, ali nekad stvari treba nazvati pravim imenom.
Ostatak posta ne menjam.

Ovo je, u svakom slucaju, bio razgovor gluvih telefona i red je da se zavrsi.

pa gledaj na celu tu pricu ko je drolja,a ko ne iz ovog ugla:ako se zensko je*ucka na sve strane,ona je *****,drolja i sl.,a ako to,pak,radi musko,bice svalercina i nevidjeni baja kome se svaka daje...a sa druge strane,kada se dvoje zaljube i mnoooogo se vole,pa odjednom npr: on misli da treba da raskine jer smatra da to vise nije to,pa ce on u njenoj glavi biti "bezdušna stoka jedna bezobrazna,seljačina,crk´o dabogda"....a ako ona šutne njega,učiniće pritom sve da izgleda kao da nije ona kriva i da se silno napatila prevrćući teške misli po glavi,dok je suze prolivala čitave noći nad kadom....ZAKLJUČAK:vi ste *****,mi švaleri,vi ste emotivne,mi smo bezdušni...iako nisu svi pripadnici niti jednoj pola zaslužili takve epitete,generalizacija je učinila svoje.ovako je bilo od pamtiveka i trajace...

Postavljas pitanje za koje je opet potebno upotrijebiti imenicu zenskog roda --> Drolja...
Ista stvar je i sa qrvama i prostitukama...
Jasno, ovo je samo jedan od nusprodukata vjekovne vladavine patrijarhata...
Srecom pa je sve u prirodi ciklicno...!

Nico:
Tacno, nisam htela da ti otvoreno kazem sta mislim - da si prostak i budala - te sam stoga "skocila sebi u usta".
Za razliku od tebe, nije mi frka da to priznam.

Ispravljeni post, dakle, glasi:
Glup si ti. Imas gomilu predrasuda koje cak i ne provaljujes i trudis se (bezuspesno) da ih racionalizujes.
Ne volim vredjanje, ali nekad stvari treba nazvati pravim imenom.
Ostatak posta ne menjam.

Ovo je, u svakom slucaju, bio razgovor gluvih telefona i red je da se zavrsi.
Pa naravno da treba i ja se ne ljutim, vidis koliko vremena treba da utrosim
da bih ti objasnio da nisam ja iznosio svoje misljenje vec sam citirao vas (zene).
Tako da ne kapiram otkud meni predrasude.
Vi same to tako klasifikujete, nisam ja kriv.
Sledeci put se nemoj igrati gluvih telefona, nego ukljuci kefalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back