- Poruka
- 29.534
Jao, da, zaboravio sam da ste sad sve neke superzene
Evo ti jedan tretman razumevanja - da, tako je, u pravu si![]()
E hvala, hvala

a malo divljenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, da, zaboravio sam da ste sad sve neke superzene
Evo ti jedan tretman razumevanja - da, tako je, u pravu si![]()

Ko je rekao: nemoguće?
Koliko ih (nas) je reklo: fuj?
Da, mislim da rispekt zaslužuje svako ko donese hleb na stol. Svako.
Ali to je druga priča.
Naravno, to se podrazumeva. Nijanse su u pitanju. Recimo da je razlika upravo u tome sto zenska potreba za verbalnijim pristupom upravo izdvaja razuveravanje kao njoj potrebnije (naravno, ima i neverbalnih razuveravanja), dok muskarcu zenski pogled divljenja moze i bez ikakve reci da prija (a opet, nekad nije zgoreg i cuti neku rec na tu temu).
Mozda bi to moglo da se podvede pod nefizicko milovanje.![]()
Upotrebio sam pojam kritika pogresno. Kritika moze biti pozitivna (pohvala), ili negativna (zamerka). Sustinski je to isto (necije misljenje o nasem postupku, nama kao osobi (cesto je predmet konflikta nerazlikovanje sta je od ta dva u pitanju). A drasticna razlika u prihvatanju jednog ili drugog zavisi samo od faze u kojoj se nalazi osoba kojoj je upuceno (sto svakako ide u prilog onog sto si rekla, da je samo(ne)svest presudna).
Potpuno je tacno da je slucajni prolaznik prihvacen kao objektivniji, iz proste same nase percepcije tog nekoga od koga ni ne ocekujemo da pazi na nasa osecanja kada nam saopstava sta god da nam saopstava.
A faktor (ne)srece je samo rupa u jasnoci svega sto je dovelo do (ne)uspeha kao rezultata.
Vraticu se kasnije opet na svoju tvrdnju da je to ipak nesto sto je neophodno za intimniju relaciju (iako se u danasnje vreme (ih, ala sam kriticar sadasnjeg trenutka) poseze cesto za nekim instant varijantama, pa se svi nesto hvale na sva zvona, dive i razuveravaju na povrsnoj bazi - objektivno prolaznicki).

)
, i divljenje pocnu da osecaju tek nakon kompletnog skeninga svih osobina, kvaliteta, vrlina i mana.Tacno sam znao da ce se zverski obrusiti na mene. Ko sam ja da tvrdim da je zeni ista potrebno, one su tako skromna stvorenja.![]()

Elem, da ponovim jos jednom. Ovde pricam o potrebi koja jeste takva. Svidelo se to vama, ili ne (bili musko, ili zensko). I nije moja teorija; cuo sam je iz usta lika koji je strucan, i na koga su se takodje ostrvile zene pokusavajuci da se predstave onakvim kakve bi volele da jesu, a ne onakvima kakve jesu.
Malo je otuzno videti divljenje u ocima slucajnog prolaznika. Za divljenje je potrebno vreme (a i rekao sam da je to potrebnije muskarcima, tako da to nije zensko vlasnistvo).
Hipoteticka situacija. Ono sto sam ja naucio o zenama iz svog ne bas reprezentativnog iskustva (da mi odmah ne skacete sa nekim argumentima i omalovazavanjem) je da je 100% ucinak u transformaciji iz zene-zmaja u zenicu koju svakodnevno valja razuveravati da se njen svet nece raspasti svakog trenutka. To da li je to stvarna potreba ili neka tupava zenska igra gde se testira i drzi u pripravnosti muskarac za potencijalne gluposti koje ce ona napraviti nije ni bitno. Nakon toga se ukazuje opet 100% greska koju zene vrse - izostaje divljenje. Cak sledi omalovazavanje u najvecem broju slucajeva, posto, naravno, muskarac nije bio ni potreban, nego je to bilo cisto onako, da ne lezi naokolo besposlen.
Sestre slatke, ono sto sam ja shvatio iz ono malo iskustva sto imam - mi znamo tacno sta vama treba, i umemo to da pruzimo, dok vi nas prilicno primate zdravo za gotovo i nemate pojma sta nama treba, iz prostog razloga sto patite od nabijanja cene sebi.

I ovo kazem skroz ortacki, da ne bude zabune.

Zasto razuveravanje?
To samo u slucaju ozbiljne neposvecenosti zeni, gde ona pocne da sumnja u svoje kvalitete zahvaljujuci nemaru svog muskarca....

hihihi...bas mi se svidja sto je jedan muskarac, eto bar jedan, lepo, jasno i glasno izneo bar jednu stavku od emotivnih potreba koje imate.(a da to nije odma' brze bolje povezao sa fizickim potrebama)
Istina je da je muskarcu porebno divljenje.
Zene, kao sto je Djavolja rekla, divljenje dobijaju usput i od svakoga, jer ga dobijaju na osnovu fizickog izgleda,
zene pak nisu tako povrsne, i divljenje pocnu da osecaju tek nakon kompletnog skeninga svih osobina, kvaliteta, vrlina i mana.
Divljenje je potvrda sposobnosti muskaca. Muskarac svakako ima potrebu da se oseti sposobnim.
)Zeni razuveravanje? Hm.
Zasto razuveravanje?
To samo u slucaju ozbiljne neposvecenosti zeni, gde ona pocne da sumnja u svoje kvalitete zahvaljujuci nemaru svog muskarca....

Da li je to stvarno tako?
Muskarcu je potrebno divljenje?
Zeni je potrebno razuveravanje?

Istina. Zbog tga mi nije jasno zasto razuveravanje.Ako se ovo desi pametnoj ženi, neće tražiti razuveravanje, već drugog muškarca.![]()
Ju, sto mi iskasapi postVerovala, ili ne, uveren sam da muskarci daleko manje polazu na tu povrsnost od zena. Vi se doterujete upravo zato sto je vama bitno kako neko izgleda, a ne zato sto mislite da to nama ista znaci. Da nam znaci, i sami bismo se besomucno posvetili tome, bez vaseg uplitanja.

Istina je da je i zeni potrebno divljenje, samo...
...i zbog toga im to nista ni ne znaci, posto se muskarci tako dive iz istog razloga iz kojeg zene misle da je muskarcima bitan povrsni izgled - jer im je to potrebno, pa projektuju (valjda je to pravi rec za strucan koverzejsn).
Hm..ovo je veoma zanimljivo.Isto tako i muskarac procenjuje da li je zena vredna razuveravanja, jerbo, da se ne lazemo, vi ste iz razloga materinskih instikata suvise sklone predvidjanju katastrasnih scenarija, i svakako vam treba neko ko ce da vam ubaci tracak svetlosti u sumorne zivote odredjene tim predvidjanjem i sprecavanjem onoga sto moze (a ne mora, i nece u skoro 99.9% situacija) da steti.
I treba se diviti muskarcu koji i pored svoje zrelosti uspeva da odrzi zenu da ne prezri pre vremena. (To je neka moja teorija sta je zapravo u pitanju u tom M/Z odnosu, izmedju svega ostalog).
Mhm...pa onda taj muskarac zeli apsolutno prihvatanje i podrzavanje.Cak i kada zbrlja, cak i kada povrsno uradi nesto..(ovde bi ipak trebalo da se navede primer sta je to uradjeno..nije isto ako se popravlja uticnica pa je uradjena traljavo, ili ako je u pitanju traljav odabir mesta za izlazak...sta to muskarac uradi)Da. Samo ima mala zackoljica. Zene ne umeju cak ni to malo.
Scenario koji znate: Zena zeli nesto. Muskarac to ostvari. Ona njajkuje kako to nije bas na pravi nacin ostvareno, iako je rezultat bio brz i tacan. Zena biva odstranjena. Zena sebe razuverava kako zapravo on nije vredan nje. (Tragikomicno, ali istinito)
~~~Slazem se.Pa upravo iz nesigurnosti, koja takodje ovde biva ispoljena.
Kakve veze ima muskarac sa tim? Osecaj nemarnosti moze biti samo prepoznat ako je covek (u ovom slucaju zena) nemaran prema sebi. To je malo previse upucenosti na muskarca, s obzirom da on nije bas tako neki bitan faktor.

Eh sada, ovo je tako apstraktno...kakav nacin, za sta?Jedna od najbitnijih stvari iz kojih zenu valja razuveriti je da je njeno biranje nacina cista kocnica u koju samu sebe uvodi, i da nema pravo da se posle zali na muskarca sto je nije promenio, zato sto je to samo njeno za tegliti sa sobom.
![]()
Ako se ovo desi pametnoj ženi, neće tražiti razuveravanje, već drugog muškarca.![]()

Pamtnoj zeni se ovo ne moze desiti, a solucija koju si iznela je iskljucivo resenje glupe zene.![]()

Od silnih klonova, u svakom niku cu poceti da vidjam Marlona![]()
Nisi pratio... ne dešava se ženi, već muškarcu.
Solucija je neminovan sled događaja, svidelo se to vama, ili ne, tako uglavnom biva...![]()

Ta glupava psihologija po kojoj svoje frustracije zena leci jedinim ultimativnim nacinom je nastala zato sto je vecina razmazenih nesposobnih zena koje nemaju drugi nacin da urede svoj zivot. Voleo bih kada bi tako pametna curica znala da mi odgovori : Zasto bi ostavila nekoga koga si izabrala izmedju mnogih, da ne pominjem reci koje uz to idu?
E tako je.Frustracije se ne leče menjanjem partnera, u tom slučaju nije problem u njima, već u meni.
Ako je to što sam izabrala mutiralo u nešto što više ne poznajem, idem dalje, neću mučiti ni sebe, ni njega... daću mu šansu, jednu... od mene i više nego dovoljno. Ako je ne iskoristi, čemu gubljenje vremena, živaca, principa?
Nije on jedini muškarac na svetu.
Drugo je pitanje koji je razlog sto si uopste s njim?Problem koji si navela, mutiranje, je l? Koliko bi trebalo vremena da se bilo ko pa i ti promenis toliko da bi mogla da kazes to sto kazes i na kraju , ali ne najmanje vazno, da li ti menjas muskarca ili coveka?E tako je.Drugo je pitanje koji je razlog sto si uopste s njim?Problem koji si navela, mutiranje, je l? Koliko bi trebalo vremena da se bilo ko pa i ti promenis toliko da bi mogla da kazes to sto kazes i na kraju , ali ne najmanje vazno, da li ti menjas muskarca ili coveka?
Ako je to što sam izabrala mutiralo u nešto što više ne poznajem, idem dalje, neću mučiti ni sebe, ni njega... daću mu šansu, jednu... od mene i više nego dovoljno. Ako je ne iskoristi, čemu gubljenje vremena, živaca, principa? Nije on jedini muškarac na svetu.
Moguće, nesvesno... nikada nisam imala želju da ga promenim, jer to ne bi bilo ono što sam zavolela kod njega.
Ako je nemar jednosmeran, žena će 100% tvrdim potražiti ono što joj treba na drugoj strani... ako je dvosmeran, mutirali smo oboje, nismo se dovoljno trudili, krivica podeljena.