Muskarcu - divljenje, Zeni - razuveravanje

Ko je rekao: nemoguće?

Koliko ih (nas) je reklo: fuj?

Da, mislim da rispekt zaslužuje svako ko donese hleb na stol. Svako.

Ali to je druga priča.

Patrijahalni sistem povezuje oba moja pitanja, tj. konstatacije
(...a onda je treba razuvjeriti da je obrnuto nemoguće?
A muškarcu se diviti? ...hm )
A divljenje muškarcu je u takvom sistemu direktna posljedica razuvjeravanja žene. - to je veza pojmova naslova teme

O divljenju prema obavljanju kućnih poslova treba raspravljati, ali jeste to je druga tema ...

Ova tema (s obzirom na sadržaj uvodnog posta)nema veze sa realnošću života našeg naroda; na ovim prostorima ne
Nisam još ni za jednu temu napisala - ali ova je totalno bezveze ...

Naravno, to se podrazumeva. Nijanse su u pitanju. Recimo da je razlika upravo u tome sto zenska potreba za verbalnijim pristupom upravo izdvaja razuveravanje kao njoj potrebnije (naravno, ima i neverbalnih razuveravanja), dok muskarcu zenski pogled divljenja moze i bez ikakve reci da prija (a opet, nekad nije zgoreg i cuti neku rec na tu temu).

Mozda bi to moglo da se podvede pod nefizicko milovanje. :think:

Postavio si temu uopšteno, pa se kasnije rasplinuo i zakomlikovao, bespotrebno. Pogrešne termine koristiš da bi dokazao neku svoju teoriju.

Žene, bar ja, nemam potrebu da mi se govori, jer ono što mi treba uzmem iz pogleda... niti umem da se divim, ili razuveravam rečima. Praviš razlike između muškaraca i žena po ovom pitanju, a razlika nema, pa verbalno, pa neverbalno... nije mi jasno šta hoćeš da kažeš.

Recimo, žena, aj da pričam iz svog ugla... recimo da bar 10 x dnevno vidim u tuđim očima: tuc'o bi te pogled. Primetiš, ali ti ništa ne znači, jer je bitno od koga je. Ništa ne znači ni kao potvrda da si taj dan možda nešto privlačniji nego inače, ako je i kvantitet pogleda veći. Ali i ovo je nebitno, ako ne dolazi od kvaliteta. Držim se vizuelnog, jer za bilo kakvo dublje razuveravanje, mora da postoji i dublji odnos. Neko kome veruješ, neko ko te poznaje.
Sada mi pojasni na šta se konkretno odnosi razuveravanje;divljenje i definiši ove pojmove...

Upotrebio sam pojam kritika pogresno. Kritika moze biti pozitivna (pohvala), ili negativna (zamerka). Sustinski je to isto (necije misljenje o nasem postupku, nama kao osobi (cesto je predmet konflikta nerazlikovanje sta je od ta dva u pitanju). A drasticna razlika u prihvatanju jednog ili drugog zavisi samo od faze u kojoj se nalazi osoba kojoj je upuceno (sto svakako ide u prilog onog sto si rekla, da je samo(ne)svest presudna).
Potpuno je tacno da je slucajni prolaznik prihvacen kao objektivniji, iz proste same nase percepcije tog nekoga od koga ni ne ocekujemo da pazi na nasa osecanja kada nam saopstava sta god da nam saopstava.
A faktor (ne)srece je samo rupa u jasnoci svega sto je dovelo do (ne)uspeha kao rezultata.

Vraticu se kasnije opet na svoju tvrdnju da je to ipak nesto sto je neophodno za intimniju relaciju (iako se u danasnje vreme (ih, ala sam kriticar sadasnjeg trenutka :mrgreen: ) poseze cesto za nekim instant varijantama, pa se svi nesto hvale na sva zvona, dive i razuveravaju na povrsnoj bazi - objektivno prolaznicki).

Kritika je uvek kritičko mišljenje, ne može da bude pohvala, ali može da bude usvojena. Zamerka nije kritika, zamerka je zvocanje, prebacivanje.
i nikako nije isto.

Slučajni prolaznik može da bude objektivan samo u jednom slučaju. Izneseš mu konkretan problem, sve onako kako jeste, bez ulepšavanja, jer tome čovek i služi, možeš da mu kažeš sve, da ga nikad više ne vidiš, nema kome da te "oda" i nije te briga šta će o tebi da misli.
Svako ko te imalo poznaje će uzeti niz nekih nebitnih faktora u obzir, pa i ličnu averziju, ili simpatiju i shodno tome doneti sud. A ti ćeš lagati, ovo tvrdim, jer je to neko sa kim ćeš se suočavati i kasnije.
Na tu vrstu objektivnosti sam mislila. Ne da li će paziti kako će nas opaliti istinom u lice. Istina, koju neko ne može da prihvati podjednako boli, nebitno od koga je izrečena i u kojoj formi... problem u svemu tome je svesnost istine, u sebi, i laganje sebe... i zato boli. Kada si uveren da taj neko greši, ne boli te, već pevaš do besvesti svoju pesmu.

Niko nema ni živaca, ni vremena da gubi u razuveravaju pak nekog drugog. Čemu? Osimaako ti nijes talo do tog nekog i misliš da bi vredelo truda. U suprotnom, ne vidim razlog da plasiram nekome svoju objektivnost, osim ako mi za cilj nije da se zamerim sa istim,. Dok me ne pita, neću reagovati. Ako pita, očekujem da je spreman i da prihvati kritiku i da je voljan da radi na sebi po tom pitanju. Ako se zayebem u očekivanjima, to će mi biti prvi i poslednji put da gubim vreme na njega.

Poslednja izmena od moderatora:
Tacno sam znao da ce se zverski obrusiti na mene. Ko sam ja da tvrdim da je zeni ista potrebno, one su tako skromna stvorenja. :mrgreen:

Elem, da ponovim jos jednom. Ovde pricam o potrebi koja jeste takva. Svidelo se to vama, ili ne (bili musko, ili zensko). I nije moja teorija; cuo sam je iz usta lika koji je strucan, i na koga su se takodje ostrvile zene pokusavajuci da se predstave onakvim kakve bi volele da jesu, a ne onakvima kakve jesu.

Malo je otuzno videti divljenje u ocima slucajnog prolaznika. Za divljenje je potrebno vreme (a i rekao sam da je to potrebnije muskarcima, tako da to nije zensko vlasnistvo).

Hipoteticka situacija. Ono sto sam ja naucio o zenama iz svog ne bas reprezentativnog iskustva (da mi odmah ne skacete sa nekim argumentima i omalovazavanjem) je da je 100% ucinak u transformaciji iz zene-zmaja u zenicu koju svakodnevno valja razuveravati da se njen svet nece raspasti svakog trenutka. To da li je to stvarna potreba ili neka tupava zenska igra gde se testira i drzi u pripravnosti muskarac za potencijalne gluposti koje ce ona napraviti nije ni bitno. Nakon toga se ukazuje opet 100% greska koju zene vrse - izostaje divljenje. Cak sledi omalovazavanje u najvecem broju slucajeva, posto, naravno, muskarac nije bio ni potreban, nego je to bilo cisto onako, da ne lezi naokolo besposlen.

Sestre slatke, ono sto sam ja shvatio iz ono malo iskustva sto imam - mi znamo tacno sta vama treba, i umemo to da pruzimo, dok vi nas prilicno primate zdravo za gotovo i nemate pojma sta nama treba, iz prostog razloga sto patite od nabijanja cene sebi.

I ovo kazem skroz ortacki, da ne bude zabune.

hihihi...bas mi se svidja sto je jedan muskarac, eto bar jedan, lepo, jasno i glasno izneo bar jednu stavku od emotivnih potreba koje imate.(a da to nije odma' brze bolje povezao sa fizickim potrebama :mrgreen:)
Istna je da je muskarcu porebno divljenje.
Zene, kao sto je Djavolja rekla, divljenje dobijaju usput i od svakoga, jer ga dobijaju na osnovu fizickog izgleda,
zene pak nisu tako povrsne :mrgreen:, i divljenje pocnu da osecaju tek nakon kompletnog skeninga svih osobina, kvaliteta, vrlina i mana.
Divljenje je potvrda sposobnosti muskaca. Muskarac svakako ima potrebu da se oseti sposobnim.

Zeni razuveravanje? Hm.
Zasto razuveravanje?
To samo u slucaju ozbiljne neposvecenosti zeni, gde ona pocne da sumnja u svoje kvalitete zahvaljujuci nemaru svog muskarca....

Tacno sam znao da ce se zverski obrusiti na mene. Ko sam ja da tvrdim da je zeni ista potrebno, one su tako skromna stvorenja. :mrgreen:

Naprotiv, one su sebična stvorenja.
Samo si omanuo u potrebama... :lol:

Elem, da ponovim jos jednom. Ovde pricam o potrebi koja jeste takva. Svidelo se to vama, ili ne (bili musko, ili zensko). I nije moja teorija; cuo sam je iz usta lika koji je strucan, i na koga su se takodje ostrvile zene pokusavajuci da se predstave onakvim kakve bi volele da jesu, a ne onakvima kakve jesu.

Stručan u kojoj oblasti?
Eto, vidiš, nisu ni sve žene iste, ja se uvek predstavim onakvom kakva jesam, a to što mi niko ne veruje, već misle da možda nije toliko loše koliko na prvi pogled izgleda, ih najčešće skupo košta.
Al' to nije moj problem.

Malo je otuzno videti divljenje u ocima slucajnog prolaznika. Za divljenje je potrebno vreme (a i rekao sam da je to potrebnije muskarcima, tako da to nije zensko vlasnistvo).

Ne divljenje osobi, već analizu situacije, ali realnu.

Hipoteticka situacija. Ono sto sam ja naucio o zenama iz svog ne bas reprezentativnog iskustva (da mi odmah ne skacete sa nekim argumentima i omalovazavanjem) je da je 100% ucinak u transformaciji iz zene-zmaja u zenicu koju svakodnevno valja razuveravati da se njen svet nece raspasti svakog trenutka. To da li je to stvarna potreba ili neka tupava zenska igra gde se testira i drzi u pripravnosti muskarac za potencijalne gluposti koje ce ona napraviti nije ni bitno. Nakon toga se ukazuje opet 100% greska koju zene vrse - izostaje divljenje. Cak sledi omalovazavanje u najvecem broju slucajeva, posto, naravno, muskarac nije bio ni potreban, nego je to bilo cisto onako, da ne lezi naokolo besposlen.

Žene koje koriste igrice i testiranje su nesigurne, isto važi za muškarce. Potreba za manipulacijom i kontrolom.
E, i ovde grešiš... omalovažavanje sleduje slabićima, muškarcima koji su to samo po vokaciji. Mada, i to može da izostane, ako je već takav, nemam želju da se bavim njim ič, pa ni da ga "spuštam". To može bilo koja iskompleksirana, ili ogorčena žena da mu priredi.

Sestre slatke, ono sto sam ja shvatio iz ono malo iskustva sto imam - mi znamo tacno sta vama treba, i umemo to da pruzimo, dok vi nas prilicno primate zdravo za gotovo i nemate pojma sta nama treba, iz prostog razloga sto patite od nabijanja cene sebi.

Nemate pojma šta nam treba, samo nagađate. :)
Niti mi imamo pojma šta vama treba, to je tačno.

I ovo kazem skroz ortacki, da ne bude zabune.

Kako drugačije?

Nema velike razlike između ženskih i muških potreba, razlikuju se možda u načinu ispoljavanja, ženu nije sramota da traži šta joj treba, za muškarca njegova potreba ponekad može da ga asocira na slabost. I to je njegov subjektivni doživljaj, žene ne misle da su muškarci koji imaju potrebi za pažnjom i nežnostima njanjavi, naprotiv.
Da odemo u krajost, poželjno je ponekad biti i životinja. :rumenka:

A divljenje može da se pokaže na mnoge načine.

Poslednja izmena od moderatora:
hihihi...bas mi se svidja sto je jedan muskarac, eto bar jedan, lepo, jasno i glasno izneo bar jednu stavku od emotivnih potreba koje imate.(a da to nije odma' brze bolje povezao sa fizickim potrebama :mrgreen:)

Verovala, ili ne, uveren sam da muskarci daleko manje polazu na tu povrsnost od zena. Vi se doterujete upravo zato sto je vama bitno kako neko izgleda, a ne zato sto mislite da to nama ista znaci. Da nam znaci, i sami bismo se besomucno posvetili tome, bez vaseg uplitanja.

Istina je da je muskarcu porebno divljenje.

Istina je da je i zeni potrebno divljenje, samo...

Zene, kao sto je Djavolja rekla, divljenje dobijaju usput i od svakoga, jer ga dobijaju na osnovu fizickog izgleda,

...i zbog toga im to nista ni ne znaci, posto se muskarci tako dive iz istog razloga iz kojeg zene misle da je muskarcima bitan povrsni izgled - jer im je to potrebno, pa projektuju (valjda je to pravi rec za strucan koverzejsn :D ).

zene pak nisu tako povrsne :mrgreen:, i divljenje pocnu da osecaju tek nakon kompletnog skeninga svih osobina, kvaliteta, vrlina i mana.

Isto tako i muskarac procenjuje da li je zena vredna razuveravanja, jerbo, da se ne lazemo, vi ste iz razloga materinskih instikata suvise sklone predvidjanju katastrasnih scenarija, i svakako vam treba neko ko ce da vam ubaci tracak svetlosti u sumorne zivote odredjene tim predvidjanjem i sprecavanjem onoga sto moze (a ne mora, i nece u skoro 99.9% situacija) da steti.
I treba se diviti muskarcu koji i pored svoje zrelosti uspeva da odrzi zenu da ne prezri pre vremena. (To je neka moja teorija sta je zapravo u pitanju u tom M/Z odnosu, izmedju svega ostalog).

Divljenje je potvrda sposobnosti muskaca. Muskarac svakako ima potrebu da se oseti sposobnim.

Da. Samo ima mala zackoljica. Zene ne umeju cak ni to malo.
Scenario koji znate: Zena zeli nesto. Muskarac to ostvari. Ona njajkuje kako to nije bas na pravi nacin ostvareno, iako je rezultat bio brz i tacan. Zena biva odstranjena. Zena sebe razuverava kako zapravo on nije vredan nje. (Tragikomicno, ali istinito :cool: )

Zeni razuveravanje? Hm.
Zasto razuveravanje?
To samo u slucaju ozbiljne neposvecenosti zeni, gde ona pocne da sumnja u svoje kvalitete zahvaljujuci nemaru svog muskarca....

Pa upravo iz nesigurnosti, koja takodje ovde biva ispoljena.
Kakve veze ima muskarac sa tim? Osecaj nemarnosti moze biti samo prepoznat ako je covek (u ovom slucaju zena) nemaran prema sebi. To je malo previse upucenosti na muskarca, s obzirom da on nije bas tako neki bitan faktor.

~~~

Jedna od najbitnijih stvari iz kojih zenu valja razuveriti je da je njeno biranje nacina cista kocnica u koju samu sebe uvodi, i da nema pravo da se posle zali na muskarca sto je nije promenio, zato sto je to samo njeno za tegliti sa sobom.
:hvala:

Verovala, ili ne, uveren sam da muskarci daleko manje polazu na tu povrsnost od zena. Vi se doterujete upravo zato sto je vama bitno kako neko izgleda, a ne zato sto mislite da to nama ista znaci. Da nam znaci, i sami bismo se besomucno posvetili tome, bez vaseg uplitanja.
Ju, sto mi iskasapi post:sad2:
Potpuno se spetljam sa odgovorom, i razgovor se iscepka do mere gde gubi smisao.
Zene polazu mnogo paznje svom izgledu jer im to omogucava izvesnu moc ;)
Istina je da je i zeni potrebno divljenje, samo...

...i zbog toga im to nista ni ne znaci, posto se muskarci tako dive iz istog razloga iz kojeg zene misle da je muskarcima bitan povrsni izgled - jer im je to potrebno, pa projektuju (valjda je to pravi rec za strucan koverzejsn :D ).

Kakva je ovo uvrnuta obrnuta psihologija? Nista nisam shvatila.
Reakcija muskarca na fizicki izgled zene je intenzivnija, nego sto je to reakcija zene na fizicki izgled muskarca.

Isto tako i muskarac procenjuje da li je zena vredna razuveravanja, jerbo, da se ne lazemo, vi ste iz razloga materinskih instikata suvise sklone predvidjanju katastrasnih scenarija, i svakako vam treba neko ko ce da vam ubaci tracak svetlosti u sumorne zivote odredjene tim predvidjanjem i sprecavanjem onoga sto moze (a ne mora, i nece u skoro 99.9% situacija) da steti.
I treba se diviti muskarcu koji i pored svoje zrelosti uspeva da odrzi zenu da ne prezri pre vremena. (To je neka moja teorija sta je zapravo u pitanju u tom M/Z odnosu, izmedju svega ostalog).
Hm..ovo je veoma zanimljivo.
Dal se onda slazes da muskarac treba da zastiti zenu od briga pa i odgovornosti, kako ne bi prezrela?
(istina je da zene cene odredjene kvalitete koje potvrdjuju sigurnost, istrajnost i sposobnost muskarca, ali zbog cega razuveravanje? to bi onda bilo samodokazivanje, zar ne?)
Da. Samo ima mala zackoljica. Zene ne umeju cak ni to malo.
Scenario koji znate: Zena zeli nesto. Muskarac to ostvari. Ona njajkuje kako to nije bas na pravi nacin ostvareno, iako je rezultat bio brz i tacan. Zena biva odstranjena. Zena sebe razuverava kako zapravo on nije vredan nje. (Tragikomicno, ali istinito :cool: )
Mhm...pa onda taj muskarac zeli apsolutno prihvatanje i podrzavanje.Cak i kada zbrlja, cak i kada povrsno uradi nesto..(ovde bi ipak trebalo da se navede primer sta je to uradjeno..nije isto ako se popravlja uticnica pa je uradjena traljavo, ili ako je u pitanju traljav odabir mesta za izlazak...sta to muskarac uradi)

Vidi, divljenje je emocija koju zena zeli da oseti prema muskarcu, ali nikako je ona sama ne moze vestacki proizvesti-to je ipak do kvaliteta muskarca.
Pa upravo iz nesigurnosti, koja takodje ovde biva ispoljena.
Kakve veze ima muskarac sa tim? Osecaj nemarnosti moze biti samo prepoznat ako je covek (u ovom slucaju zena) nemaran prema sebi. To je malo previse upucenosti na muskarca, s obzirom da on nije bas tako neki bitan faktor.
~~~Slazem se.
Onda da preinacimo da je samo nesigurnim zenama koje ne rade na sebi neophodno razuveravanje.
A ostalim...zadivljenost :mrgreen:

Jedna od najbitnijih stvari iz kojih zenu valja razuveriti je da je njeno biranje nacina cista kocnica u koju samu sebe uvodi, i da nema pravo da se posle zali na muskarca sto je nije promenio, zato sto je to samo njeno za tegliti sa sobom.
:hvala:
Eh sada, ovo je tako apstraktno...kakav nacin, za sta?

Kao prvo postoji jedna stvar kad se postavi ovako, da se ne ljuti postavljač, malo glupo pitanje. Postoje razni tipovi žena i muškaraca ali uvek moramo poći od ličnog zato sam i postavio stvar na tu osnovu. Razumevanje dvoje ljudi suprotnog pola može biti na nekoliko osnova a najvažniji je emocionalni. Svi ostali samo nadgradjuju tu osnovu. Ako se emocionalnost potiskuje onda ne znamo apsolutno ništa o našoj suštini. Znamo naravno da bitišemo, egzstiramo, jedemo, pijemo, družimo se, tucamo, pravimo decu, razvijamo se u profesiiji i šta onda? Dodjemo u 40-te i desi se kuršlus. To je pravilo. Emotivni kuršlus traganja za sobom. Žene su prve koje varniče na tu senzaciju kod sebe a muški ih ko kerovi prate. Žene su po prirodi svoje psihosomatske strukture uvek podložne svakakavim vrstama sumnji ali najgora od svih je sumnja u sebe i svoju emocionalnost. Ako se ona javi, a javi se ne sama od sebe već im to šapne na uvce neki mali sendmen sa belom kapicom, onda počinje preispitivanje. Zašto, pa kako, što nisam ranije, možda sam mogla, hoću slobodu, ne znam, želim i ne želim, ubiću se, neću da završim kao moja majka, da mi nije dece znala bih šta da radim... i sve u tom tripu... samo zato što su zaboravile da u sazrevanju ne smeju iz svakodnevnog obroka izbaciti emocionalni začin. Postaju kokoške ili drčne matorke koje samo traže q za razliku od prvih koje završe kao kuvarice nekoj otromboljenoj mešini od muža, ili u krajnosti zastrane sa istim polom što je danas mnogo češći slučaj i tu je kraj. Muškarci su slični ali benigniji jer imaju veliki nedostatak a to je q koji ih goni na kreativno razmišljanje. Zašto nisam onu natako, kako onaj ima dobru ribu, da sam bogat kao ovaj digo bi sve 4 uvis i pio ceo dan pivcugu, jedva čekam petak, ybm ti ovu ludaču koji mi q bio da je oženim, volim decu ali nek ih ona gaji nemam više živaca...i sve u sličnom tripu. Znači genetski modus muškarčeve emocije je kontrolisan pobudno izključivo iz jaja ako ih još u tom dobu ima oba. Kad su puna voli sve žene, onako estetski kreativno i divljački do ludila, a kad su prazna bavi se hobijem obično uz pivo. Njemu je kraj vidjen još mnogo ranije. Kako sad taj muškarac da razuveri svoju ženu koju poznaje a kamoli neku nepoznatu u njenim paranoičnim hipohondarskim zabludama? Nema teorije. Kako tako shebana i možda naprasno kao nikad pre ekstrovertno osećajna žena koja preživljava najteži period svog života razmišljajući o svojoj štitnoj žlezdi, da se divi tom muškarcu? Nema šanse.

Ovo je samo mali uvod za nastavak. Nastavak će biti sa pravim nikom marlon ako se sete da ga uplave. A ako se ne sete zabole me ono levo a i ono desno jaje jer me q tolko boli da ne mogu ni da mu se divim a i da me razuvere da li je elfantitis u pitanju ili užasna nekontrolisana požuda :lol:

Poslednja izmena:
Nisi pratio... ne dešava se ženi, već muškarcu. :mrgreen:
Solucija je neminovan sled događaja, svidelo se to vama, ili ne, tako uglavnom biva... z:p

Ta glupava psihologija po kojoj svoje frustracije zena leci jedinim ultimativnim nacinom je nastala zato sto je vecina razmazenih nesposobnih zena koje nemaju drugi nacin da urede svoj zivot. Voleo bih kada bi tako pametna curica znala da mi odgovori : Zasto bi ostavila nekoga koga si izabrala izmedju mnogih, da ne pominjem reci koje uz to idu? A da ne bih spamovao temu reci cu da se slazem s pretpostavkom u uvodu.
I da je tacno da je muskarcu potrebno da bude veliki u ocima svoje izabranice, a da je njoj potrebno da je uveri koliko mu znaci.Recimo tvoj primer kao zagovornika nacina resavanja odnosa , ti ces da ostavis muskarca, kada? kada nisi sigurna da mozes da ga zadrzis, a svojim ponasanjem si vec izazvala da on razmislja da li tebe da zadrzava i obicno si ti brza jer je on pazljiviji, pa bira vreme, mesto i nacin, a ti ne.:)

Poslednja izmena:
Ta glupava psihologija po kojoj svoje frustracije zena leci jedinim ultimativnim nacinom je nastala zato sto je vecina razmazenih nesposobnih zena koje nemaju drugi nacin da urede svoj zivot. Voleo bih kada bi tako pametna curica znala da mi odgovori : Zasto bi ostavila nekoga koga si izabrala izmedju mnogih, da ne pominjem reci koje uz to idu?

Frustracije se ne leče menjanjem partnera, u tom slučaju nije problem u njima, već u meni.
Ako je to što sam izabrala mutiralo u nešto što više ne poznajem, idem dalje, neću mučiti ni sebe, ni njega... daću mu šansu, jednu... od mene i više nego dovoljno. Ako je ne iskoristi, čemu gubljenje vremena, živaca, principa?
Nije on jedini muškarac na svetu.

Frustracije se ne leče menjanjem partnera, u tom slučaju nije problem u njima, već u meni.
Ako je to što sam izabrala mutiralo u nešto što više ne poznajem, idem dalje, neću mučiti ni sebe, ni njega... daću mu šansu, jednu... od mene i više nego dovoljno. Ako je ne iskoristi, čemu gubljenje vremena, živaca, principa?
Nije on jedini muškarac na svetu.
E tako je.:) Drugo je pitanje koji je razlog sto si uopste s njim?Problem koji si navela, mutiranje, je l? Koliko bi trebalo vremena da se bilo ko pa i ti promenis toliko da bi mogla da kazes to sto kazes i na kraju , ali ne najmanje vazno, da li ti menjas muskarca ili coveka?

Poslednja izmena:
E tako je.:) Drugo je pitanje koji je razlog sto si uopste s njim?Problem koji si navela, mutiranje, je l? Koliko bi trebalo vremena da se bilo ko pa i ti promenis toliko da bi mogla da kazes to sto kazes i na kraju , ali ne najmanje vazno, da li ti menjas muskarca ili coveka?

Moguće, nesvesno... nikada nisam imala želju da ga promenim, jer to ne bi bilo ono što sam zavolela kod njega.
Ako je nemar jednosmeran, žena će 100% tvrdim potražiti ono što joj treba na drugoj strani... ako je dvosmeran, mutirali smo oboje, nismo se dovoljno trudili, krivica podeljena.

Ako je to što sam izabrala mutiralo u nešto što više ne poznajem, idem dalje, neću mučiti ni sebe, ni njega... daću mu šansu, jednu... od mene i više nego dovoljno. Ako je ne iskoristi, čemu gubljenje vremena, živaca, principa? Nije on jedini muškarac na svetu.

Fantastičan savet... samo što ima budala koje i gaze principe, i gube vreme, i troše živce...
... verujući da ima nešto ispod površine.
I za svaku sledeću šansu daju sebi novi razlog...

Moguće, nesvesno... nikada nisam imala želju da ga promenim, jer to ne bi bilo ono što sam zavolela kod njega.
Ako je nemar jednosmeran, žena će 100% tvrdim potražiti ono što joj treba na drugoj strani... ako je dvosmeran, mutirali smo oboje, nismo se dovoljno trudili, krivica podeljena.

Dobro je, od ja hocu sve kako mi treba i on je duzan da mi to da, dosli smo do podeljene odgovornosti. AAAAAAAAAAa sta je to sto ti ocekujes od muskarca?:)

Poslednja izmena:

Back