zadovoljavajuc
Primećen član
- Poruka
- 870
Naprotiv, one su sebična stvorenja.
Samo si omanuo u potrebama...![]()
Ma ne, nemoguce.

Nisam omanuo. Prepoznavanje iziskuje posedovanje u sebi.
Stručan u kojoj oblasti?
Eto, vidiš, nisu ni sve žene iste, ja se uvek predstavim onakvom kakva jesam, a to što mi niko ne veruje, već misle da možda nije toliko loše koliko na prvi pogled izgleda, ih najčešće skupo košta.
Al' to nije moj problem.
Strucan u oblasti psihologije. Zapravo strucniji od voditeljke i neke tamo emancipovane spisateljice koje su pokusale panicno da dokazu kako on nema pojma i da treba da mu bude cast sto je u takvom isfoliranom drustvu.
Verovala ti, ili ne, ovo sto si izjavila te upravo cini identicnom sa svim zenama.
I to koliko kosta, i koga kosta, obicno samo covek moze sam sa sobom da proceni. Neverovatno je to kako retko koja zena ima problem sa sobom. Ali ne bih dalje razuveravao.
Ne divljenje osobi, već analizu situacije, ali realnu.
E, vidis, ovde se upravo pokazuje zasto zene ne poimaju kakvu vrstu odnosa muskarci iziskuju. Ne neku pragmaticnu u kojoj je racunica jedino sto je relevantno, nego sadejstvo bica. To je realna situacija. Osobe nisu situacija.
Žene koje koriste igrice i testiranje su nesigurne, isto važi za muškarce. Potreba za manipulacijom i kontrolom.
E, i ovde grešiš... omalovažavanje sleduje slabićima, muškarcima koji su to samo po vokaciji. Mada, i to može da izostane, ako je već takav, nemam želju da se bavim njim ič, pa ni da ga "spuštam". To može bilo koja iskompleksirana, ili ogorčena žena da mu priredi.
To sto neko zamisli da igra neku igricu koja nije igrica i da svoje testiranje smatra objektivnim, dok tudja ne vidi takvima, govori samo o uskom gledanju. Sto se tice kontrole, verovatno zastupas zensku logiku odnosa prema kontoli - ako nemam kontrolu, idem tamo gde mozda mogu da je steknem.
I da ti odam jednu tajnu. Ne postoje muskarci samo po vokaciji, vec samo oni koji ne vide zensku vrednost tolikom da bi joj pokazali koliko su muskarci.
Vidim, fali ti razuveravanja.

Nemate pojma šta nam treba, samo nagađate.
Niti mi imamo pojma šta vama treba, to je tačno.
Znamo i te kako, kao sto i vi znate, samo iz upravo razloga straha i nesigurnosti se upada u vrzino kolo oduzimanja onoga sto se instiktivno zna.
Nema velike razlike između ženskih i muških potreba, razlikuju se možda u načinu ispoljavanja, ženu nije sramota da traži šta joj treba, za muškarca njegova potreba ponekad može da ga asocira na slabost. I to je njegov subjektivni doživljaj, žene ne misle da su muškarci koji imaju potrebi za pažnjom i nežnostima njanjavi, naprotiv.
Hajd' da se uhvatim za upravo ovu situaciju. Zena kad trazi, uvek trazi nesto opipljivo - pravi trenutak da je muskarac razuveri da joj to nije potrebno. Muskarac kad dodje to toga, dodje u trenutku slabosti u kojem mu je potrebno divljenje, a ne neko realno sagledavanje situacije, za sta zene nemaju sluha nikako, naprotiv. Zato muskarci ne dolaze; ne zato sto to smatraju slaboscu, nego sto znaju da ce im se napasti slabost, krvnicki. Jedan moj drugar je to meastralno definisao (parafraziracu): "Nakon 23h55m sto sam radio sve i sto treba i sto ne treba dodjem i ocekujem da me se na 5m zagrli i utesi da ce sve biti u redu... i nema." To jeste tako, i sto je koja zena uverenija u to da upravo ona nije takva (ako joj je uopste stalo i da pomisli da je to vredno necega), to je veca verovatnoca da je upravo takva.
Da odemo u krajost, poželjno je ponekad biti i životinja.![]()
Zapravo, to je najpre jezik koji zene razumeju, nego se mi zanosimo da ste ista bolje od toga.

A divljenje može da se pokaže na mnoge načine.
A samo jedan je pravi, i to nikad nije bas taj. Otud divljanje.