Muskarcina!!! Postoji li on za vas i kako izgleda?

prokletinja:
drea:
Goran Jovanic:
Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?

Pa naravno da postoji.Ja sam samo muskarcine i imala. Za mene pojam muskarcine je visok,crn,zgodan,jak,dominantan,sarmantan, u jednoj rijeci prava muskarcina.

Dodala bih samo jos: veran i obrazovan...
Modeli za primer: Ret Batler i Mark Darsi... :D

Cudi me da se niko nije dosetio da napravi kalendar sa omiljenim likovima glumaca i pevaca..

Ne bunim se vec salim.
Jedno je sta ta gospoda prenose na mali ekran a drugo kako se ponasaju u svojoj okolini i sa partnerom. Delim mislenje sa drugim sagovornicima da partner treba da predje granicu dopadljivosti ili lepote po nasim merilima , ali mi iskustvo govori , da nakon toga , bar devedeset pet procena kandidata odpada , zbog drugih , bitnijih karakteristika. E, upravo zbog tih karakteristika sam otvorio ovu temu , da ne bi ispalo da samo lepi i zgodni muskarci imaju sanse da budu muskarcine...

blondi:
drea:
Goran Jovanic:
Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?

Pa naravno da postoji.Ja sam samo muskarcine i imala. Za mene pojam muskarcine je visok,crn,zgodan,jak,dominantan,sarmantan, u jednoj rijeci prava muskarcina.
eeee pa i moj je takav - muskarcina sa velikim M 8)

Ili K

Goran Jovanic:
Ne bunim se vec salim.
Jedno je sta ta gospoda prenose na mali ekran a drugo kako se ponasaju u svojoj okolini i sa partnerom. Delim mislenje sa drugim sagovornicima da partner treba da predje granicu dopadljivosti ili lepote po nasim merilima , ali mi iskustvo govori , da nakon toga , bar devedeset pet procena kandidata odpada , zbog drugih , bitnijih karakteristika. E, upravo zbog tih karakteristika sam otvorio ovu temu , da ne bi ispalo da samo lepi i zgodni muskarci imaju sanse da budu muskarcine...

OK. Navele amo i ostlale karakteristike :D

Goran Jovanic:
jagodica:
pa ako je bolji od mene i sta to znaci onda ce da me zeza!

Ko reskira , taj profitira.
Zadrzati boljeg od sebe , nije lako. Ali ako mu nenametljivo ukazes na svoje vrednosti i prednosti...

jeste josh i da organizujemo takmichenja u mini golfu i reshavanju ukrsshtenica
mislim to je neka borba i kidanje zhivaca pa ako neko voli .... mislim dosta ti je toga ovako, zamisli zivis jos nekim takvim, frustrirash se na poslu pa josh malo vezbe kod kuce
neka
i nisi rekao sta znaci BOLJI u cemu je bolji
kao sigurniji u sebe?? ok da znash nekog takvog ali bas da ti bude blizak..pa taj ce da ode cim se smori pa ako ti to treba..
ok nalupetala sam se ali izgleda da smo goran i ja drugari pa mu nece smetati
ok primamljivi su ti za posmatranje i za flertovanje ali toliko

jeste josh i da organizujemo takmichenja u mini golfu i reshavanju ukrsshtenica
mislim to je neka borba i kidanje zhivaca pa ako neko voli .... mislim dosta ti je toga ovako, zamisli zivis jos nekim takvim, frustrirash se na poslu pa josh malo vezbe kod kuce
neka
i nisi rekao sta znaci BOLJI u cemu je bolji
kao sigurniji u sebe?? ok da znash nekog takvog ali bas da ti bude blizak..pa taj ce da ode cim se smori pa ako ti to treba..
ok nalupetala sam se ali izgleda da smo goran i ja drugari pa mu nece smetati
ok primamljivi su ti za posmatranje i za flertovanje ali toliko[/quote]

Ja sam prihvatao pored sebe samo najbolje. One koje nisu bile dovoljno lepe , zgodne , nacitane, skolovane i drustvene , nisu mogle da mi pridju ili su se pored mene zadrzavale samo jednu noc. Takvima devojkama , ne secam se ni imena ni lika. Nisu bile vrednje paznje , a danas znam da su bile u mom zivotu samo nejasna , neinteresantna senka , koja ne zasluzuje ni da se o njoj govori. Zato je potrebno od partnera traziti najvise , da bi ti zivot pored njega nesto i vredeo...

Goran Jovanic:
U redu. Ali , ako vec zelis da cujes tudj stav, o bilo cemu, bez obzira da li ti odgovara , moras da budes spremna da svako od nas razlicito misli. Zato i razmenjujemo stavove. Ni ja ne pitam ovo za dz. Mozda cu u sledecoj knjizi pisati i iz zenskog lika, te ne zelim da publici budem smesan.

ma nisi smešan, ne boj se, više si onako....tragičan

The perfect man is gentle
never cruel or mean
he has a beautiful smile
and keeps his face so clean

The perfect man likes children
and will raise them by your side
he will be a good father
as well as a good husband to his bride

The perfect man loves cooking
cleaning and vacuuming too
he'll do anything in his power