pa ako je bolji od mene i sta to znaci onda ce da me zeza!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno.jagodica:pa ako je bolji od mene i sta to znaci onda ce da me zeza!
nemam pojmajagodica:au cemu je bolji
vecavestica:muskarcina?
nikada nisam mogla da definisem kako izgleda.
desilo mi se par puta u zivotu da se sudarim sa necijim pogledom,kolena mi klecnu i spusti se jeza niz kicmu.
i to je to.
i uvek su razlicito izgledali :wink:
jagodica:pa ako je bolji od mene i sta to znaci onda ce da me zeza!
Goran Jovanic:Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?
eeee pa i moj je takav - muskarcina sa velikim M 8)drea:Goran Jovanic:Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?
Pa naravno da postoji.Ja sam samo muskarcine i imala. Za mene pojam muskarcine je visok,crn,zgodan,jak,dominantan,sarmantan, u jednoj rijeci prava muskarcina.
drea:Goran Jovanic:Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?
Pa naravno da postoji.Ja sam samo muskarcine i imala. Za mene pojam muskarcine je visok,crn,zgodan,jak,dominantan,sarmantan, u jednoj rijeci prava muskarcina.
prokletinja:drea:Goran Jovanic:Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?
Dodala bih samo jos: veran i obrazovan...
Modeli za primer: Ret Batler i Mark Darsi...![]()
blondi:eeee pa i moj je takav - muskarcina sa velikim M 8)drea:Goran Jovanic:Mozete li da izvucete neku od karakteristika vaseg princa ...?
Goran Jovanic:Ne bunim se vec salim.
Jedno je sta ta gospoda prenose na mali ekran a drugo kako se ponasaju u svojoj okolini i sa partnerom. Delim mislenje sa drugim sagovornicima da partner treba da predje granicu dopadljivosti ili lepote po nasim merilima , ali mi iskustvo govori , da nakon toga , bar devedeset pet procena kandidata odpada , zbog drugih , bitnijih karakteristika. E, upravo zbog tih karakteristika sam otvorio ovu temu , da ne bi ispalo da samo lepi i zgodni muskarci imaju sanse da budu muskarcine...
Goran Jovanic:jagodica:pa ako je bolji od mene i sta to znaci onda ce da me zeza!
Ko reskira , taj profitira.
Zadrzati boljeg od sebe , nije lako. Ali ako mu nenametljivo ukazes na svoje vrednosti i prednosti...
Goran Jovanic:U redu. Ali , ako vec zelis da cujes tudj stav, o bilo cemu, bez obzira da li ti odgovara , moras da budes spremna da svako od nas razlicito misli. Zato i razmenjujemo stavove. Ni ja ne pitam ovo za dz. Mozda cu u sledecoj knjizi pisati i iz zenskog lika, te ne zelim da publici budem smesan.