- Poruka
- 42.825
Pročitala mišljenje jednog psihoterapeuta da je muškarcima najteže kada je žena lepa i uspešna.
Mišljenje ?
Drage dame da li se slažete ?
Mišljenje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je jednom muškarcu lepa i uspešna, možda drugome nije.
Uvek imate izbora.Najteže im je kad imamo izbora, rekla Biih ali nemam pojma.
Najteže im je kad imamo izbora, rekla Biih ali nemam pojma.
Pa, statistički gledano, ružne i neuspešne nas uglavnom slabije privlače....Muškarcu sigurnom u sebe ne smeta ništa u vezi žene sa kojom je.
"Pitaj mog brata lažova" se kaže u SrbijiDrage dame da li se slažete ?
otkud dame znaju da li nam je teškoDrage dame da li se slažete ?
Po zvuku.otkud dame znaju da li nam je teško
Jeste, kad vidimo uspesnu zenu (sta god to znacilo) osetimo bol u grudima i pocnemo da se gusimo. Mnogo opasna pojava.Pročitala mišljenje jednog psihoterapeuta da je muškarcima najteže kada je žena lepa i uspešna.
Mišljenje ?
Pogledajte prilog 1559897
Tema je tipa: Podržite moje mišljenje. Je li tako? Tako je. Hvala lepo.otkud dame znaju da li nam je teško
evo teško nam je što je mlada, lepa i uspešna, više volimo matoru i nesposobnu.Tema je tipa: Podržite moje mišljenje. Je li tako? Tako je. Hvala lepo.
Tema je tipa: Podržite moje mišljenje. Je li tako? Tako je. Hvala lepo.
Nema to veze sa time. Muškarcu je važno da ga žena poštuje (samim tim ga neće varati i flertovati sa drugim muškarcima). Njen uspeh je irelevantna stvar muškarcima jer nama to uopšte nije faktor kada tražimo ženu. Vama ženama jeste bitno da je muškarac neko i nešto, dok muškarcu je skroz okej da žena radi u mekdonaldsu.zaboravio si reci dali podržavaš or not !?
![]()