Muškarcima je najteže kad je žena lepa i uspješna?

Muškarcima je najteže kad je žena lepa i uspješna

• Laž

glasova: 20 58,8%
  • Istina

glasova: 7 20,6%
  • Nemam pojma

glasova: 7 20,6%

• Ukupno glasova
    34

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Pročitala mišljenje jednog psihoterapeuta da je muškarcima najteže kada je žena lepa i uspešna.

Mišljenje ?

Drage dame da li se slažete ?

IMG_0759.jpeg

Ово заиста није тачно.
У послу се гледа ко колико може да да доприноса, мени је велико олакшање кад неко други преузме део посла, исто тако и мушкарцима.
У вези...мм је био толико упоран да прихватим унапређење, а ја сам била скептична и уплашена. Ако ти не можеш, ко може? Нисам имала ни 30, он је имао више вере у мене.
Мушкарци којима смета женски успех заиста морају да реше проблеме са самима собом, ја не знам много таквих...ако уопште познајем некога.

Krilatica da se muškarci plaše lepih i uspešnih žena je kreirana od strane onih koje su ostale same u nedostatku nekih kvaliteta, najčešće ljudskih, pa onda same sebi komplementiraju, nisu one same zato što ih niko neće zbog nedostataka, već i to što su same je zato što su prelepe i preuspešne.

Naravno da ima tipova kojima smeta kad im je devojka prelepotica ili ima više od njih, ima svega na ovom svetu, pojedinci se iskompleksiraju jer im udari na ego i sujetu, ali najviše volim kad mi ovo kao neko pravilo pomene neka Milena iz Ripnja, jer, eto, ona je prelepotica preuspešna, ali zato jedna Monika Beluči može da ima muža, dečka, decu, sve živo... Izgleda ona lepša i uspešnija, ne znam...

Najteže im je kad imamo izbora, rekla Biih ali nemam pojma.
Uvek imate izbora.
To kažem kao otac, sin i supružnik.

Jedino što je važno je ljubav, uzajamno poštovanje i poverenje.

Ja baš volim što mi je žena lepa i uspešna.
Hvala joj na svemu što je radila tokom našeg udruženog poduhvata.

zaboravio si reci dali podržavaš or not !?

:manikir:

:mmmm:
Nema to veze sa time. Muškarcu je važno da ga žena poštuje (samim tim ga neće varati i flertovati sa drugim muškarcima). Njen uspeh je irelevantna stvar muškarcima jer nama to uopšte nije faktor kada tražimo ženu. Vama ženama jeste bitno da je muškarac neko i nešto, dok muškarcu je skroz okej da žena radi u mekdonaldsu.

Samim tim, i njena lepota nije problem jer kroz to poštovanje proizilazi sve. Ako te bilo ko poštuje, zasigurno ti neće naneti bol i zahebati te. Tako da, ne slažem se sa izjavom. To može biti teško samo nekom nesigurnom muškarcu.

Back