Muškarcima je frka u društvu gejeva

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.554
https://wannabemagazine.com/muskarcima-je-frka-u-drustvu-gejeva/

Većini strejt muškaraca je problem da se naviknu na činjenicu da su okruženi gej muškarcima.
I dok je nekima to sasvim ok, drugi imaju problem da prihvate čitav koncept.
Ne možemo, a da se ne zapitamo zbog čega je strejt muškarcima toliko teško da se druže sa gejevima?
1651267514944.png

U školi i na fakultetu, muškarac koji pokazuje homoseksualne sklonosti će često biti odbačen iz društva
i možda i nipodaštavan, vređan, omalovažavan.
Pri tome, razlog nije što se gej muškarci nabacuju strejterima ili im kradu devojke.
Zapravo, radi se o tome što svi u ovom periodu još uvek grade svoj (seksualni) identitet,
i dok su gejevi već sigurni ko su i šta su, ostatak se udara u glavu i pojma nema šta im se dešava.
Biti viđen sa preterano nežnim muškarcem koji dosta gestikulira tokom razgovora i vrcka kukovima dok hoda
– za većinu strejt muškaraca je čist poraz.

Devojke obožavaju ovog dečka?
Gotovo sve devojke se vrte oko ovog nežnog muškarca koji je uvek najbolji u umetnosti,
javnim nastupima, organizovanju zabava i sličnim aktivnostima.
Ima nekoliko najboljih prijatelja i sve su devojke.
Može da ih vređa i zavitlava, a one se smeju i presrećne su. Naravno da vas iritira.
Drže se za ruke, čak se i cmaču u obraz, a gde ste tu vi?
Zašto toliko vole ovog gej dečka? Zašto? Zašto? Zašto?
I, šta se dešava ako on do kraja ne izraste u geja??!
Odlepili ste, je l’ da?
Ne znate da li je biti kao on dobro za vas ili ne. I, eto ga još jedan razlog da ga mrzite.
slika18 Muškarcima je frka u društvu gejeva

A šta ako sam i j… ma ne, nisam!

Zašto mi se nabacuje?
I, evo ga najstrašniji momenat.
Odjednom, shvatate kako se dopadate tom tipu koji je očito gej.
Uvek ste znali da se gejevi druže samo sa gejevima.
Retko kada zavedu nekoga ko nije gej. Pa, onda, zašto vam se ova osoba nabacuje?
“Da li ja to šaljem pogrešne signale?
Šta ako sam i ja gej, a toga nisam ni svestan?
Da li ovo znači da sam jedan od njih?” Dodatna jeza!

Latentna homoseksualnost!
E, ovde leži istina.
Većina nas je sposobna da usvoji homoseksualni način ponašanja.
Neki od nas su možda i imali neka homoseksualna iskustva u prošlosti
, možda tokom detinjstva/odrastanja.
Još gore, možda je neko od nas bio žrtva zlostavljanja od strane osobe istog pola.
Sve ovo može da poseje seme sumnje u sopstvenu seksualnost.
Ali ono što moramo da zapamtimo je da jedna lasta ne čini proleće,
pa ni jedno homoseksualno iskustvo od vas ne čini geja.
1651267621122.png

Ako ste gej, gej ste. Ako niste, niste.
Ako je neko od vaših prijatelja homoseksualac, shvatite da je to njegov izbor i da je njemu tako dobro.
Budite srećni što mu je prijatno u sopstvenoj koži.
Baš kao što je i vama.
Ne, neće vas muvati, ne brinite.
Niti će vas napiti i silovati.
Opustite se. I, konačno –
zašto biste se interesovali za ispravljanje tuđih seksualnih sklonosti ako ste već zadovoljni sopstvenim?

https://wannabemagazine.com/muskarcima-je-frka-u-drustvu-gejeva/

Većini strejt muškaraca je problem da se naviknu na činjenicu da su okruženi gej muškarcima.
I dok je nekima to sasvim ok, drugi imaju problem da prihvate čitav koncept.
Ne možemo, a da se ne zapitamo zbog čega je strejt muškarcima toliko teško da se druže sa gejevima?
Pogledajte prilog 1145717

U školi i na fakultetu, muškarac koji pokazuje homoseksualne sklonosti će često biti odbačen iz društva
i možda i nipodaštavan, vređan, omalovažavan.
Pri tome, razlog nije što se gej muškarci nabacuju strejterima ili im kradu devojke.
Zapravo, radi se o tome što svi u ovom periodu još uvek grade svoj (seksualni) identitet,
i dok su gejevi već sigurni ko su i šta su, ostatak se udara u glavu i pojma nema šta im se dešava.
Biti viđen sa preterano nežnim muškarcem koji dosta gestikulira tokom razgovora i vrcka kukovima dok hoda
– za većinu strejt muškaraca je čist poraz.

Devojke obožavaju ovog dečka?
Gotovo sve devojke se vrte oko ovog nežnog muškarca koji je uvek najbolji u umetnosti,
javnim nastupima, organizovanju zabava i sličnim aktivnostima.
Ima nekoliko najboljih prijatelja i sve su devojke.
Može da ih vređa i zavitlava, a one se smeju i presrećne su. Naravno da vas iritira.
Drže se za ruke, čak se i cmaču u obraz, a gde ste tu vi?
Zašto toliko vole ovog gej dečka? Zašto? Zašto? Zašto?
I, šta se dešava ako on do kraja ne izraste u geja??!
Odlepili ste, je l’ da?
Ne znate da li je biti kao on dobro za vas ili ne. I, eto ga još jedan razlog da ga mrzite.
slika18 Muškarcima je frka u društvu gejeva

A šta ako sam i j… ma ne, nisam!

Zašto mi se nabacuje?
I, evo ga najstrašniji momenat.
Odjednom, shvatate kako se dopadate tom tipu koji je očito gej.
Uvek ste znali da se gejevi druže samo sa gejevima.
Retko kada zavedu nekoga ko nije gej. Pa, onda, zašto vam se ova osoba nabacuje?
“Da li ja to šaljem pogrešne signale?
Šta ako sam i ja gej, a toga nisam ni svestan?
Da li ovo znači da sam jedan od njih?” Dodatna jeza!

Latentna homoseksualnost!
E, ovde leži istina.
Većina nas je sposobna da usvoji homoseksualni način ponašanja.
Neki od nas su možda i imali neka homoseksualna iskustva u prošlosti
, možda tokom detinjstva/odrastanja.
Još gore, možda je neko od nas bio žrtva zlostavljanja od strane osobe istog pola.
Sve ovo može da poseje seme sumnje u sopstvenu seksualnost.
Ali ono što moramo da zapamtimo je da jedna lasta ne čini proleće,
pa ni jedno homoseksualno iskustvo od vas ne čini geja.
Pogledajte prilog 1145719
Ako ste gej, gej ste. Ako niste, niste.
Ako je neko od vaših prijatelja homoseksualac, shvatite da je to njegov izbor i da je njemu tako dobro.
Budite srećni što mu je prijatno u sopstvenoj koži.
Baš kao što je i vama.
Ne, neće vas muvati, ne brinite.
Niti će vas napiti i silovati.
Opustite se. I, konačno –
zašto biste se interesovali za ispravljanje tuđih seksualnih sklonosti ako ste već zadovoljni sopstvenim?
Kakav frka,zbog cega.Nek rade sta hoce,ali meni nek se ne obracaju,jer nece proci dobro.

uvek su mi najsumnjiviji bili oni što se lože na vojsku i na ratovanje poznati su slučajevi seksualnog zlostavljanja u američkoj i ne samo američkoj vojsci od strane starijih oficira prema mladim regrutima to je zapravo više bila stvar dominacije a naučnici upravo tako objašnjavaju i homoseksualne aktivnosti kod životinja recimo

uvek su mi najsumnjiviji bili oni što se lože na vojsku i na ratovanje poznati su slučajevi seksualnog zlostavljanja u američkoj i ne samo američkoj vojsci od strane starijih oficira prema mladim regrutima to je zapravo više bila stvar dominacije a naučnici upravo tako objašnjavaju i homoseksualne aktivnosti kod životinja recimo
Dobro , to je zlostavljanje u pitanju ..

nemam ništa protiv gej osoba samo prosto meni je mučno kad gledam dva tipa da se ljube i da razmenjuju nežnosti to ne znači da ću ja sad da budem agresivan prema njima neću sigurno okrenem glavu na drugu stranu i ćao jer kada vidim dve dobre ribe u akciji ja se na to naložim jer podsvesno negde maštam da im se u tome pridružim ali kad vidim ono prvo to je meni priličan turn off zato ne volim to da vidim i to ne govori ništa o meni u vrednosnom smislu a ni o njima to je samo tako i ništa više

nemam ništa protiv gej osoba samo prosto meni je mučno kad gledam dva tipa da se ljube i da razmenjuju nežnosti to ne znači da ću ja sad da budem agresivan prema njima neću sigurno okrenem glavu na drugu stranu i ćao jer kada vidim dve dobre ribe u akciji ja se na to naložim jer podsvesno negde maštam da im se u tome pridružim ali kad vidim ono prvo to je meni priličan turn off zato ne volim to da vidim i to ne govori ništa o meni u vrednosnom smislu a ni o njima to je samo tako i ništa više
Ali .Opet licemerstvo .Te dve ribe koje pominješ..
Ista priča-homoseksualnost .Samo zato što su ženskog pola -tebe naloži.
.I ja to ne kontam.
Mene ne lože ni dve ribe , ni dva tipa.

retko koji muškarac koji je strejt će reći da mu je gadno kad vidi dve dobre ribe u akciji iz razloga koji sam naveo sa druge strane retko koja žena koja je strejt će reći da joj nije gadno da vidi dva tipa u akciji jer prosto većina žena ne želi da bude u tom sendviču,i to ti je to a može i nadogradnja tu da ide u nedogled ni strejt muškarci ne žele taj gej sendvič itd itd..........

licemerje bi bilo da kažeš mučno mi je da gledam kako dva tipa razmenjuju nežnosti a da imaš nekog bisex drugarčića sa kojim se tamo guziš ili kako god ali nikako nije licemerje kada kažeš meni je turn off ono gore što sam već naveo a volim žene pa sve i da su lezbejke lol

Glavni razlog je uglavnom zato što se plaše da će se tako dovoljno desezibilisati da počnu da proispituju sami svoj sekualitet i da li su stvarno strejt jer im je to stvarno prirodno ili se samo tako deklarišu jer su naučeni da je to norma...a neki se s razlogom plaše odgovora na to pitanje jer misle da im čitav identitet zavisi od toga da moraju po svaku cenu da budu strejt(ironično,ali ti isti ljudi su oni koji ljude koji nisu strejt prozivaju da im je sav identit izgrađen oko njihove sekulne orjentacije) i svesni su da im se taj odgovor neće sviđati kada ga dobiju...dobro neki bez razloga se plaše toga jer su se dovoljno nasušali onih budalaština da može seksualna orjentacija tek tako da se promeni.

Inače ja sam bi...družim se i a gay i sa strejt ljudima i niti je neko promenio sekualnu orjentaciju zato što se druži sa mnom niti sam ja zbog njih

Meni nije frka, mada se ne družim ni sa jednim jer ne poznajem nijednog geja.

A imao sam situaciju da se nađem na jednoj neobičnoj privatnoj žurci (pod maskama i kostimima uglavnom) i tu je bilo par transeksualaca koji su mi se nabacivali i šalili se sa mnom ali mi nije uopšte smetalo. Gejevi i transeksualci znaju da budu jako direktni u razgovoru, a meni je to smešno. Nisam se uopšte osećao nelagodno. Nekako u životu naučiš da poštuješ ljude ma kakvi da su i gde god ih je život odneo, osim ako ti nisu naneli zlo i naudili tebi i tvojim voljenima.

A mislim da ima i nekih drugih predrasuda u uvodnom tekstu, da nisu svi gejevi neki umetnici koji se druže sa ženama i da sve žene vole gejeve.

Back