Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Niti bi bila tolika bu dala,već drugarica priča kako je s mužem se pobila,pa mi naumpade tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zezam se
Ja se ne zezam. Nije loše da ga žena ima u torbi, nikad se ne zna. A zgodna stvar, legalna, onesposobljava napadača, ne treba ti oružje.
Treba nositi sa sobom uvjekAko sam jos i toku, zabranjena je upotreba cak i biber spreja. Prekrsajna kazna. Nije bitno odakle znam. Ali, niko ne moze da nam zabrani da dobro naprskamo napasnika u oci dezodoransom. Efekat je isti.![]()
Ako sam jos i toku, zabranjena je upotreba cak i biber spreja. Prekrsajna kazna. Nije bitno odakle znam. Ali, niko ne moze da nam zabrani da dobro naprskamo napasnika u oci dezodoransom. Efekat je isti.![]()
Pa...ne pobogu.Ja sam dama!Od mene primaju samo "niske" udarce.Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
PametnoPa...ne pobogu.Ja sam dama!Od mene primaju samo "niske" udarce.
Jel ti to treba savet?Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
Vala kad mi izvadi živce i ako krene na mene,ja lupim samarJel ti to treba savet?
Lepo me nasmeja
Naravno da jesmo sve...barem do 12te, do tad smo veće![]()
Nije rekla da udarac mora biti nizakOpa krenuli smo s niskim udarcima,nije vam dovoljna emancipacija nego jos i fajt
Nije rekla da udarac mora biti nizak
[/QUOTE može i visok
Da.Slabo si ti u toku. Prema Zakonu o oružju i municiji, biber sprej, kao i elektorošoker, spadaju u D kategoriju oružja, za koje ti ne treba nikakva posebna dozvola nadležnog organa da bi ih kupila i imala. Za njihovu upotrebu prema drugim ljudima nema razlike od upotrebe bilo koje sile, bilo to oružjem, oruđem, dezadoransom ili golim rukama - može u slučaju neposredne opasnosti, tj. neodoljive sile i pretnje, samoodbrane ili krajnje nužde. Pritom, veoma važno za znati (jer zbog toga mnogi ljudi koji pretrpe napad završe na sudu) je da sila koju upotrebljavaš kao protivnapad ne sme da bude veća od one koja je neophodna da bi se napad ili druga opasnost odbila, odnosno otklonila.
Dakle, ako te muškarac ne daj Bože napadne, prvo taj napad mora da bude neposredan u smislu da je počeo da te napada. Ne možeš da prskaš ili tejzuješ nekog ako misliš da će da te napadne. Drugo, ako te je napao, možeš da ga prsneš ili tejzuješ onoliko koliko je potrebno da ga onesposobiš. Ako ga tejzuješ i on ostane da leži na zemlji, ne bi smela da ga tejzuješ još malo ili šutiraš, udaraš nečim drugim ili šta god. Samo koliko je potrebno da napad zaustaviš i skloniš se, pozoveš policiju.
Jesam, u osnovnoj. Izudarala sam decaka iz drugog odeljenja zato sto me par puta uhvatio za dupe, i to na velikom odmoru, svi su gledali.Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
Dobro i trebalo mu jeJesam, u osnovnoj. Izudarala sam decaka iz drugog odeljenja zato sto me par puta uhvatio za dupe, i to na velikom odmoru, svi su gledali.![]()
Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
Nisam, ali je mene vise njih udarilo. Mars konjukcija Mesec.
Ccc ne zna za diskreciju umesto da te ubaci u wc i izvataJesam, u osnovnoj. Izudarala sam decaka iz drugog odeljenja zato sto me par puta uhvatio za dupe, i to na velikom odmoru, svi su gledali.![]()
Ja bi ga morala udarit,pa nek me ubije,ako hoce.Nisam, ali je mene vise njih udarilo. Mars konjukcija Mesec.
Neki zeznuti tipovi.Nisam, ali je mene vise njih udarilo. Mars konjukcija Mesec.
Nisu svi tako romanticni.Ccc ne zna za diskreciju umesto da te ubaci u wc i izvata
Sve pohvale od meneEe ovaki old school fraeri se vise ne prave![]()
Prvi kog se secam je bio automehanicar. Mi smo bili tinejdzeri oko 12-13 god i preko ulice gadjali piskavcima automobile, i ja sam valjda pogodila bas njegov. On dosao i od svih nas bas na mene, samarcinu da sam pala na zemlju, a na obrazu ostao crn trag od automasti.Neki zeznuti tipovi.