Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
Samodbrana je legitimno pravo svakog pojedinca.Taj trend omaložavanja muškaraca dolazi iz Američkog geta.Kaže mi drug kad bi me žena udarila,ja bi nju njenom rukom izudarao.
Nekad pukne filmVeliki sam protivnik nasilja. Ne razumem zene koje to trpe, kao i one koje su tuku i uzivaju delom u tuci sa partnerom. Ali, eto bila sam izazvana da zamislim malo vaspitnih batina.![]()
cime izazvana ?Veliki sam protivnik nasilja. Ne razumem zene koje to trpe, kao i one koje su tuku i uzivaju delom u tuci sa partnerom. Ali, eto bila sam izazvana da zamislim malo vaspitnih batina.![]()
Opa krenuli smo s niskim udarcima,nije vam dovoljna emancipacija nego jos i fajtPozz..za žene pitanje..da li ste se nekada potukle s muškarcem?
ali pazi, da bi djelovalo gu*ica mora bit golaNezrelim, detinjasto tvrdoglavim ponasanjem.![]()
Tako sam bas i zamislila, preko kolena, pantalone do pola butina, pa shljis, shljis... po goloj g**iciali pazi, da bi djelovalo gu*ica mora bit gola![]()
heheheh ima potencijala u tebi... primjetio to odmahTako sam bas i zamislila, preko kolena, pantalone do pola butina, pa shljis, shljis... po goloj g**ici![]()
Radije,pardonJa bi svekrvu radija zveknula,
Nisam, ali sam vise puta pozelela da neke izlupam po zadnjici, vaspitno samo.![]()
Ovaj, da se ne lažemo, ukoliko nisi bacačica kladiva džaba i trening, dobićeš batine.Zato treba trenirat borilačke sportove
Haah,ma nisam ništa od togaOvaj, da se ne lažemo, ukoliko nisi bacačica kladiva džaba i trening, dobićeš batine.
ona samo tek da ne pi pala bez botbe... heheheHaah,ma nisam ništa od toga
Vaspitno ili "vaspitno"?
zene su uglavnom vaspitane, ali nadje se poneka vaspitacica![]()
Zato treba trenirat borilačke sportove
Ma zezam seBolje kupi tejzer, elektrošoker ili kako već... ima da se nađe po armi šopovima za 4-5 hiljada dinara.