N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Ovo nije neki kilogram viška. Ovo je džak šećera viška.![]()
Tako je, odmah Glucophage 100 grama. Pa ako padne u komu, neka. Će bude uspavana lepotica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije neki kilogram viška. Ovo je džak šećera viška.![]()
debele prasice vole samo sirotani i oni iz najnizih drustvenih slojeva jer su od malena bili gladni pa ih debela zena asocira na blagostanje
debele prasice vole samo sirotani i oni iz najnizih drustvenih slojeva jer su od malena bili gladni pa ih debela zena asocira na blagostanje
ma to je bušna teorija isto ko ona da seljoberi preferiraju mršave sarage , jer su im u selu sve žene ko odvaljene od brda pa ih mršavo asocira na urbano i onda pored mršave kao ni oni više nisu seljaci.i bla bla...![]()
Ma ne cimaj se, gde ti urbano...nego ispade da ova tvoja pPosebna bira domestos!![]()
jao..imo sam jednu ovakvu guzaru
I sad, pita ona mene što sam ja sa njom.
Ja okreni na to kako je slatka kako "imamo neku hemiju"..ali ona nastavlja "ne stvarno, nisi valjda sa mnom samo zbog seksa"?
Ja vidim kuda plovi ovaj brod pa reko.."Zato što si nekako..poEbna.."
"Oo? Jeeel? Pa što sam posebna, kako zašto..?"
I ..tu sam ja izvadio onda onu ručnu granatu M6 aktivirao je i..dalje se ne sećam ničega..iebome otac kad numem da lažem...
- - - - - - - - - -
bira Domestos jes, ali ima tetovažu !
U mom selu kad žena ima tetovažu odma je šik i šiz i blesava sva..
a one obične..kaka crna tetovaža, njima jedino što se plavi to su proširene vene..
Mmmm lepo
ma to je bušna teorija isto ko ona da seljoberi preferiraju mršave sarage , jer su im u selu sve žene ko odvaljene od brda pa ih mršavo asocira na urbano i onda pored mršave kao ni oni više nisu seljaci.i bla bla...![]()
ali ovo je istina
uvek ces videti seljacinu da baca drk na 100 kila sala
crncuge iz geta, latinosi koji slusaju celavok pitbula i srbistanska sirotinja koja slusa grand
kulturni milje u kom si odrastao ti diktira ukus
ČAK 10 PUTA
KONAČNO JE OTKRIVENO: Muškarci su mnogo srećniji u braku sa ženama koje izgledaju ovako!
ŽENA 04.06.2017. 23:42h
Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci koji se žene ženama koje imaju pokoji kilogram viška jako srećni, zapravo, čak 10 puta srećniji od muškaraca koji za supruge biraju mršavice.
Istraživanje, koje su proveli dr Filemon Alvarado i dr. Edgardo Morales, je pokazalo kako se s bucmastim partnerkama muškarci više smeju i lakše rešavaju probleme zbog čega im je brak u boljem stanju.
Moguće je da su žene koje su često gladne razdražljive, nervozne i pune nesigurnosti, ali na prvom mestu trebalo bi biti zdravlje na šta bi bucmaste žene itekako trebale paziti.
Uz to, ukusi su različiti pa će možda neko biti presrećan sa mršavicom dok će drugi muškarac uživati u dugom braku sa punijom ženom koja deli njegov smisao za humor.
- - - - - - - - - -
http://www.kurir.rs/zabava/zena/285...ecniji-u-braku-sa-zenama-koje-izgledaju-ovako
- - - - - - - - - -
žene koje su ceo život na dijeti nisu sretne a tako raspoloženje prenose i na svoje muževe?
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
protiv
- - - - - - - - - -
![]()