Muskarci su daleko dostojanstveniji

HELENA33:
hahaha... bravo sampione!!! nek zene budu na "svom" mestu a ti slobodno raspravljaj o cemu zelis... da promenim nik u muski, da olaksamo konverzaciju? :D

Zna se gde je zenskinji mesto! :evil:

Nece se moja buduca moci dokopati kompjuter... Ako joj bude dosadno naci cu joj neku zanimaciju! :? A ne ko ove ovde, dosadno im pa trose vreme po internetu...

Ne moras menjati, sta vredi....

pa jeste... nastavicu ako ni zbog cega drugog onda zbog tebe hehe... da te vratim u zivot... :) mislim ako u medjuvremenu ne padnem mrtva tipkajuci... hehe... dok ti odgovorim na postove pod svim tvojim nikovima tacno je tako nesto moguce... :p nego, imam ja bolju ideju, pisi ti meni na pp ali po mogucnosti pod ovim nikom piratikk, naravno ako ti je do pisanja, a ja odo malo do astrologije pa u krevet... :D

sinnke:
Kad par likova sedi s par zena i one njih zayebavaju i ne zele s njima imat sex, likovi se uredno pokupe i odu. A zene u istoj takvoj situaciji ako je neces torbat i malo se salis s njom ona od silne uvrede samo sto te ne gadja casom.

Jel ima granica zenski kompleks?
Pozdrav legendo
Volim shto si tu kao i draga mi ekipa,nadam se da su josh uvek ovde sve one nashe zelenooke,plavooke i ostale devojchice sa kojima je bilo zivopisno i prelepo prichati,a naravno i pre svega Ivan,Dragan ,mozda chak i Pera...

Ciljash u metu kao i uvek ,
a sad shto veci kompleks-veca chasha ,mozda cak i flasha...

sinnke:
Kad par likova sedi s par zena i one njih zayebavaju i ne zele s njima imat sex, likovi se uredno pokupe i odu. A zene u istoj takvoj situaciji ako je neces torbat i malo se salis s njom ona od silne uvrede samo sto te ne gadja casom.

Jel ima granica zenski kompleks?
Nije imao,nema sada i nikad nece imati granica!!
jednostavno devojke su ocajno GLUPE!!!!

Nedodirljiva88:
Jedina stvar koja bi trebala da te mrzi...........jeste kako iznova tvrdis nesto sto nije.Naravno da vi muskarci jeste dostojanstveni(to je Ok)-musko si to se i od tebe ocekuje.............i nemoj da napadas zenski rod................nece ti to izaci na dobro!!!!!!:-D Mi zene jesmo dostojanstvene............naravno uvijek ima onih izuzetaka.......ali ljepotu koju zena posjeduje(unutrasnju ili vanjsku)-je neprocjenjiva............to vi muskarci nemate,i to je ono sto "zelite"?!!!!!Zato bi i trebalo da se muskarac i zena "nadopunjuju"........u svakom smislu!!!!!;)

KOJI ces....mi vraga....?????---KAD SVE mogu sam :lol: :lol: :lol: :lol:
---------------------
Uzmes plavu pilulu i ostanes in Wonedr land.......",iz Matrixa ladno....eeej :roll:

Back