Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
dobitna za staOpoaaa...ma,vi mora da se dobitna kombinacija!Ovan i škorpija... leeleee...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobitna za staOpoaaa...ma,vi mora da se dobitna kombinacija!Ovan i škorpija... leeleee...!
pa je dobra kombinacija ljubomnornoj skorpijiOvnovi su veliki osvajači žena, ali i žena i žena i žena... i tome nikad nema kraja!

Ne znam šta da mislim... , dobri su oni frajeri ali nezaustavljivi kad su žene u pitanju. Bolje pitaj nekog experta za ovnove, ja baš ovako iskreno ne sarađujem nešto privatno s njima. Jednog znam, kolegu i koleginicu s posla. Ok su to ljudi, ali muškarci, d izvine'š jebi..tri!pa je dobra kombinacija ljubomnornoj skorpiji![]()
mene jedna ovnica rodilaNajbolje bi bilo da ga čuvaš pod ključem i otključavaš po potrebi, jbg!Mala šala, naravno.

Meni Mars u Lavu.mene jedna ovnica rodila
izginuh sa njom
cisto sumnjam da bi se sa muskim ovnovima bolje slagala
a to men treba
a sto se tice ostalih medjuljudskih odnosa, mislim da onaj nas zajednicki mars u ovim godina vise nista ne moze ucinjet![]()
a bre navatala sam ja sebi jednog blizanca jos prije dvaespet godina, ima se rvem dok sam zivaMeni Mars u Lavu.
Ovnovima vernost nije jača strana. Mislim da bi tebi muškarac jarac više odgovarao, a'l dok njega navataššššš...

Ma kakvi blizanci... ništa vazdušasto!Dobar ti je ovan k'o rame za plakanje!Samo ne vole cmizrdrave žene, ali škorpije nisu takve.a bre navatala sam ja sebi jednog blizanca jos prije dvaespet godina, ima se rvem dok sam ziva
a bre meni treba rame za plakanje![]()
a sta cu s blizancomMa kakvi blizanci... ništa vazdušasto!Dobar ti je ovan k'o rame za plakanje!Samo ne vole cmizrdrave žene, ali škorpije nisu takve.
Jbg, bilo pre 20 god.,...pa ja bi i sebe zaboravila da postojim!a sta cu s blizancom![]()
uzas od brakaJbg, bilo pre 20 god.,...pa ja bi i sebe zaboravila da postojim!

Aj ne drami... dobro bi ti sad došao jedan ovan!Njima ništa ne fali, malo su nestabilna "valuta", a'l niko nije savršen!ko da pricam bukvi![]()
Svako nas može zajeb..i, pa i škorpija!pustila bi ja njega ali nece on mene
ma sjedim i cekam ovdje svoju skorpiju![]()
mozda na netu ima negdje jos neka samo treba prodje opet deset godina da naidje![]()
a ne cekam na horoskop,prepoznam ja prije nego li saznam horoskopSvako nas može zajeb..i, pa i škorpija!
Ne čekaj na horoskop.
Crni humor, sarkazam i perverzije!a ne cekam na horoskop,prepoznam ja prije nego li saznam horoskop
eto slucajno se uvjek potrefi muska skorpija
Kakve veze imaju godine? Svima neko nekad zatreba. Potrebe se možda modifikuju s godinama,ali ne umiru!ako si mislila na temu, vjeruj tu mi najlakse
nisam vise mlada ko nekad da lunjam po forumi
ja nemam kud
a ne, ja mislim na gopdine lutanja, trazenjaKakve veze imaju godine? Svima neko nekad zatreba. Potrebe se možda modifikuju s godinama,ali ne umiru!
Izvini ako smaram... ja se ne bih opterećivala izgovorima,u tvom slučaju to su eto, godine!Ostaviš prošlost gde joj je mesto, mora se, jer tako treba!
Ma, ništa...po tome su prepoznatljivi! Mada, nekim ljudima je to malo mrsko.pa sta
sta ima lose u tome![]()
dunes yebivetruNe znam šta da mislim... , dobri su oni frajeri ali nezaustavljivi kad su žene u pitanju. Bolje pitaj nekog experta za ovnove, ja baš ovako iskreno ne sarađujem nešto privatno s njima. Jednog znam, kolegu i koleginicu s posla. Ok su to ljudi, ali muškarci, d izvine'š jebi..tri!
Namanji ti ljubomoru, on žene...