muskarci skorpije

• Začetnik teme Začetnik teme girl 111q11
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elem,da se vratimo na temu.
Ovih dana sam se po starom dobrom obicaju toliko razocarala u jednu zensku Skorpiju,
a jos vise u sebe jer sam dozvolila da me zezne,a znala sam s kim imam posla,sa Skorpijom!
U stvari,ocekivala sam tako nesto,bilo je sudjeno kad tad...
I jos se udruzila sa Blizancem (koja je u podznaku Skorpija,gle cuda),da me zeznu.
Ali...hm...smisljam plan...za kontranapad...:think:
:D

Vis ti to Nina...sad bas razmisljam...ta moja dobra i mila skorpijica drugarica je bik u podznaku..mirna je nekako, nema ono ostrokondjasto egocentricno i samozivo kao druge zenske skorpije koje znam. Ma ima nesto u tom horoskopu! :D

Poslednja izmena:
Moja najbolja drugarica je u podznaku Skorpija.
Ona jeste zaista opasna,ne da na sebe,jadan taj ko nju pokusa da zezne ili prevari,
ne bih mu bila u kozi,ali prema meni se stvarno nikad nije 'ogresila'
Mogu da racunam na nju 24/7,i zaista me nikada nije izneverila kao covek,
a druzimo se od kad znam za sebe.

PISACU VAM O ZENAMA SKORPIONIMA:

EROTSKI ZIVOT:
Zena skorpion sklona je nimfomaniji.Verujuci da ne postoji muskarac koji moze da utoli njene putene prohteve,ona cesto "menja krevet".Erotske igrarije je ne privlace toliko koliko izmena partnera.Dakle,prednost daje kvantitetu a ne kvalitetu.Na normalan put moze da je vrati jedini muskarac koji uspe da u njoj probudi potpunu zenu,sposobnu da redovno dozivljava orgazam,i da je pokori snagom svoje licnosti.

Ne bih se složila za kvantitet,a niti za promjenu partnera.
Na normalan put i ne treba niko da je vraća jer,njen put je jedini
koji je moguć za nju.
Put ka sebi i upoznavanju sebe do kraja.

Aaaaa, ne, Bikovi ne varaju, samo "traže" :lol:.
A kad nađu, onda su verni, jer su, u suštini posesivni, i vole da sačuvaju što je njihovo, a i kad su jednom zadovoljni izborom, postanu "lenji" da sa "mlataraju" sa prevarama....:)

Svi mi nešto tražimo,pa ono što odradimo
usput dok to nešto ne nađemo,dođe nam glave jednog dana.;)

Bikovi su bwe teški da ih vučemo cio život.:whistling:

Sta mislim o Skorpionima?!!!!
Hmm... Sta reci o njima...
Bila sam sa deckom koji je u znaku Skorpion, i sve je bilo lepo... Kratko i jasno, ovo je bila savrsena veza... Posle nekoliko meseci, meni je to postalo dosadno, ne znam zasto, ne mogu da objasnim, mozda zato sto sam i ja Skorpija... Stvarno ne znam... Sve mi je nekako postalo monotono...
Mislim, ne razumem zasto su svi toliko ocarani Skopionima?!
Sta to toliko posebno ima u njima, ja stvarno ne znam...

Sta mislim o Skorpionima?!!!!
Hmm... Sta reci o njima...
Bila sam sa deckom koji je u znaku Skorpion, i sve je bilo lepo... Kratko i jasno, ovo je bila savrsena veza... Posle nekoliko meseci, meni je to postalo dosadno, ne znam zasto, ne mogu da objasnim, mozda zato sto sam i ja Skorpija... Stvarno ne znam... Sve mi je nekako postalo monotono...
Mislim, ne razumem zasto su svi toliko ocarani Skopionima?!
Sta to toliko posebno ima u njima, ja stvarno ne znam...

Pa, stani malo pred ogledalo... ti ne primećuješ, jer si sebi verovatno normalna, "obična", ili šta ti ga ja znam...
A onaj tvoj, nije bio pravi, i to je to!
Da je umeo da održi čar tajnovitosti...
Ali, dve Škorpije, to je previše svega - i dobrog i lošeg - kao da ste blizanci, sa istim bioritmom...možda je zato bilo dosadno - nema dovoljno razlike...Škorpije vole izazove... :):bye:

Pa, stani malo pred ogledalo... ti ne primećuješ, jer si sebi verovatno normalna, "obična", ili šta ti ga ja znam...
A onaj tvoj, nije bio pravi, i to je to!
Da je umeo da održi čar tajnovitosti...
Ali, dve Škorpije, to je previše svega - i dobrog i lošeg - kao da ste blizanci, sa istim bioritmom...možda je zato bilo dosadno - nema dovoljno razlike...Škorpije vole izazove... :):bye:

Njemu nije bilo dosadno, dok meni jeste... :)
Mozda je bilo dosadno zato sto je uvek moja bila zadnja, uvek je bilo kako ja kazem... Nije bilo malo ni svadja, xex :)...

Njemu nije bilo dosadno, dok meni jeste... :)
Mozda je bilo dosadno zato sto je uvek moja bila zadnja, uvek je bilo kako ja kazem... Nije bilo malo ni svadja, xex :)...

Nabasala is na papučara a njih ima u svakom horoskopskom znaku :lol:

Neiskusan, brate, pa to ti je! Naučiće vremenom, ali neka ga uči neka druga. Ti ćeš već natrčati na nekog ...jačeg...(u prevodu na škorpionski: interesantnijeg...:lol: )

Vrlo moguce... Mada mi je mnogo drugarica zavidelo na takvoj vezi...
Bila sam fina pa sam im i nudila decka :D:lol:
Pa da je neka uzela posle bi kukala :P

Neiskusan, brate, pa to ti je! Naučiće vremenom, ali neka ga uči neka druga. Ti ćeš već natrčati na nekog ...jačeg...(u prevodu na škorpionski: interesantnijeg...:lol: )
Možda al možda ju je i baš puno voleo pa joj praštao ;)

Da si samnom bila ja bi ti krv popio :lol:
Moja baš mora da bude zadnja :mrgreen:

Izgleda da nikako ne mogu da naidjem na nekog interesantnijeg, pa to ti je... ccc
Ih, jaaaaaa ma ne... Cak bi se i zahvalila, samo da ga vode sa sobom... :)
Nema sta da mi prasta, ja sam fina.. bilaaa i ostala :)
Axaxax, samo se ti tesi... ;):D

Back