kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 56.031
aj ne pricaj kojestarijeJa bih za Mariniku
Lepa, mlada, rasna crnka... Uhhhhh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne pricaj kojestarijeJa bih za Mariniku
Lepa, mlada, rasna crnka... Uhhhhh
Ajd idi na sajt zaobidjime.comaj ne pricaj kojestarije
Jesi bio na protestu?Od svakog. Od svacega.
Od Vucica nema gori covek.
VUCIC JE NAJGORI.
Glasajte za bilo koga.
ми пијемо само ПакијуБлокаши се напили ракије![]()
Indijska domaća?ми пијемо само Пакију
De bio, to samo na forumu ruši hulju. Moraće Mariu da vrati dnevnicu.Jesi bio na protestu?
Повратак с посла у недељу?Prema dostupnim snimcima, može se videti kako se okupio veoma mali broj ljudi koji, blokirajući saobraćaj, remete svakodnevni život građana, ometaju njihov povratak s posla i otežavaju slobodno kretanje ka željenim odredištima.
Иста она у чијој је НВО садашњи министар правде радио као саветник?а и виски се пије , има се пара ..платила Кандићка
kolki porez ti stigao na stanove?Oni sto oce da uce su fini
A odakle ti to da je režimski?Pa ova dolazi sa Kurira, koji jeste režimski medij, šta je pogrešno rekao?
Јок,него треба да шмрчемо кокаин и да правимо саобраћајне несреће..Висики под мишком и на блокаде , лепо а ко је то платио ..за висики имају новац ..ееее интереснатно
A odakle ti to da je režimski?
за мене блокадер није мушкарац и није ни за једну нормалну жену .Ко уопште може гледати као мушкарца неког ко обуставља саобраћај , зауставља људима животе , брани деци да иду у школе , напада и понижава жене .то мушкарац није , то је блокадер.
ни м од мушкарца , то су слабићи и комплексаши који су добили својих пет минута и пре свега женомрсци .
Сад се сетих да је Ђилас тукао таста лопатом. Какви су то људи?
а мушкарци смо кад смо платили Председниковом другу из детињства 3 Хиљаде Евра за поправку Комбија у Минхену?за мене блокадер није мушкарац и није ни за једну нормалну жену .Ко уопште може гледати као мушкарца неког ко обуставља саобраћај , зауставља људима животе , брани деци да иду у школе , напада и понижава жене .то мушкарац није , то је блокадер.
ни м од мушкарца , то су слабићи и комплексаши који су добили својих пет минута и пре свега женомрсци .
pa svoje gluposti o toboz rasnoj mariniki ostai za pdf ljubav i sexAjd idi na sajt zaobidjime.com
Vučićevi drugari, što pitaš?Сад се сетих да је Ђилас тукао таста лопатом. Какви су то људи?
smaras.....