- Poruka
- 1.826
opet su mi smestile da dobijem trajni ban
Cuvajte se i sto dalje od njihovih PP-a

Cuvajte se i sto dalje od njihovih PP-a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ihhhh
kako bi žene/muževi špijunirali partnere ...već samo preko lažnih profila
@tema
kad sam došla na prvi forum (naš lokalni) bila sam muško ...dok sam videla kako stvari funkcionišu ...to je bilo pre više od osam godina
Некада се то звало болест, а. сад оријентација
ima...ja sam par dana bio forumašica..
jesi i ruž mazao na usne i stavljao papilotne?![]()
čini mi se da ima toga, i to van onih nesrećnika jaguara i citadele s politike, recimo mene su u par navrata pokušavali da muvaju neki 'pol:ženski' nepoznati relativno novi nikovi, sad da li su to bili klonovi forumašica ili pak forumaša ne znam, uglavnom ja sam to odjebavo za svaki slučaj.
ima li toga?
kao što na fb navodno ima puno lažnih ženskih profila.
i zašto bi neko to radio?
- - - - - - - - - -
nešto kao u ovom videu
ima li toga?
Bleki?Mene je pre x godina na chatu virtualno mazila osoba s foruma koja se deklarisala kao zensko, bila su mi to prva takva onlajn iskustva, i zelim da verujem da je to zaista bila zena.![]()
![]()
![]()
Mene je pre x godina na chatu virtualno mazila osoba s foruma koja se deklarisala kao zensko, bila su mi to prva takva onlajn iskustva, i zelim da verujem da je to zaista bila zena.![]()
![]()
![]()
prvo pa musko a? eh zene sve bi zelele da ste muskarci da imate moc i garantujem da se one bas najvise kriju i foliraju pol da bi prozrele muske.
ima li toga?
- - - - - - - - - -
nešto kao u ovom videu