muškarci prerušeni u forumašice

ihhhh
kako bi žene/muževi špijunirali partnere ...već samo preko lažnih profila
@tema
kad sam došla na prvi forum (naš lokalni) bila sam muško ...dok sam videla kako stvari funkcionišu ...to je bilo pre više od osam godina

prvo pa musko a? eh zene sve bi zelele da ste muskarci da imate moc i garantujem da se one bas najvise kriju i foliraju pol da bi prozrele muske.

čini mi se da ima toga, i to van onih nesrećnika jaguara i citadele s politike, recimo mene su u par navrata pokušavali da muvaju neki 'pol:ženski' nepoznati relativno novi nikovi, sad da li su to bili klonovi forumašica ili pak forumaša ne znam, uglavnom ja sam to odjebavo za svaki slučaj.

Poslednja izmena:
čini mi se da ima toga, i to van onih nesrećnika jaguara i citadele s politike, recimo mene su u par navrata pokušavali da muvaju neki 'pol:ženski' nepoznati relativno novi nikovi, sad da li su to bili klonovi forumašica ili pak forumaša ne znam, uglavnom ja sam to odjebavo za svaki slučaj.

zaboravio si najopasnijeg od svih,zove se CICO,VRELI CICO

Nije brat Bleki, davno je to bilo, nije njega bilo na forumu u to doba. :lol:
Tad sam bio mlad i zelen, i eto neiskusan. :rumenka: :lol:
I sto kaze Boljarin mozda je tu bila cela ekipa koja se zezala sa mnom, ali meni je prijalo. :lol:
Posle sam skapirao da su doticnu (pod znakom pitanja :lol:, mozda je bio i doticni, ili vise doticnih) obozavali jos neki forumasi, verovatno su i oni imali slicna iskustva s njom (njim, njima :lol:), tako da se time donekle tesim. :lol:

Back