Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
aha, ok, ovo je iskrenije
i ti mislis da ljubav moze da opstane bez tolerancije? a koliko dugo? mesec, dva pet? godinu? dve?
ili ideja i nije da opstane, vec da bude dok bude, i posle kud koji mili moji ?
tolerancija me kao pojam asocira na neko trpljenje, podnošenje nekoga ili nečega. i zašto uopšte održavati nešto po svaku cenu i stavljati ljubav na infuziju ako je počela da jenjava? ne kažem da je čovek robot kojem su nedopustive slabosti, ali jednostavno tako osećam da preko te jedne konkretne, ja ne mogu da pređem.
da li je to moja sebičnost, nesigurnost..ne znam, možda grešim, ali ne mogu si pomoći
Ками, не везује се свако на исти начин.
Неко се заљубљује на месечном нивоу, неко на деценијском и кад се заљуби и заволи то је изразито јако.
Сасвим је логично да таква особа превару види сасвим другачијим очима од неког ко је целог живота у полузаљубљеном стању.
Ja licno mislim da to ima vise veze sa sujetom nego sa ljubavlju. Mada znam da se u praksi sve to ispreplete i izmesa. Doduse, sama prevara jeste psihicki cin, a njena fizicka manifestacija jeste manje bitna u toj prici. Ali, dozivljaj prevare u tom slucaju nema samo fizicke manifestacije kroz sex, cak ni kroz bilo koji drugi vid opstenja sa suprotnim polom. Takve osobe, koje 'ne prastaju prevaru', ce skoro po pravilu biti strozije i za neke druge zivotne stvari.
retko, skoro nikada..(posesivni su a da drugima istu emociju nabijaju na nos pod imenom-ljubomora )sem u slučaju da su tako definisali zajednički život da ih ne štreca ako neko nekad švrljne iz potrebe da se "napune baterije" za neki dalji život
mada ima veza koje funkcionišu na nekim drugim relacijama gde emotivan momenat i nije tako bitan
ima i retkih muškaraca koji "se prave ludi" i nemaju pojma šta im žene rade iza ledja, no to su već neke druge hipnoze u pitanju