Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
Kazu da nema glupih pitanja, samo glupih odgovora. Mislim da u ovom slucaju izuzetak potvrdjuje pravilo - pitanje je poprilicno nebulozno, a odgovor, hm.. pa prosudite samiMilojko Vasic:Istovremeno i prosto ali i komplikovano pitanje ! Hm, zaista ne znam kako da ti odgovorim. To je tako normalno i prirodno, to se nekako podrazumeva ... Zašto ?! Pa to je pivo, ej ljudi, ima li šta lepše od piva ? Fudbal ! Pa mislim, šta tu reći ? Nema tu zašto, to je fudbal. I na kraju, sex. Dobro možda neko voli drugačijim rasporedom, ali to je to.
Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
Ena187:Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
Kako Majche ne razumeš? Pa, na prvom mestu je sex, mada je stvar je tome da oni tokom sexa nemogu da razmišljaju (tačnije, najvažnija su im osećanja pre, za vreme i posle sexa). Isti tip pitanja je zašto žene vole tračeve, šoping i dijamante :wink:
Ma jok, Ena, zlato, i ti si u krivu. Nije da ne možemo da razmišljamo za vreme sexa, nego i inače izbegavamo takav oblik naprezanja. A za vreme sexa još ponajmanje. A i ono oko osećanja nije baš tačno. Jedino su važna osećanja u toku ejakulacije. Sve pre toga je samo uvod, a posle se već smireno vraćamo svakodnevnim brigama i problemima: fudbalu i pivu. 8)Ena187:Kako Majche ne razumeš? Pa, na prvom mestu je sex, mada je stvar je tome da oni tokom sexa nemogu da razmišljaju (tačnije, najvažnija su im osećanja pre, za vreme i posle sexa). Isti tip pitanja je zašto žene vole tračeve, šoping i dijamante :wink:
Šala, Nađa, šala !Nadya:Koja glupost! I cemu konstantna potreba za generalizacijom?
Ja odlicno vozim i ne zivim za shoping.
Savremen muskarac je naucio da uziva u jednostavnim stvarima...Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
Savremen muskarac je naucio da izbegava komplikovane stvari !little:Savremen muskarac je naucio da uziva u jednostavnim stvarima...
Milojko Vasic:Šala, Nađa, šala !![]()
Šala, komika, humor, satira.
![]()
Neke teme jednostavno počnu kao šaljive.![]()
Nasmej se malo, pa dodaj i ti nešto komično.
Milojko Vasic:Ma jok, Ena, zlato, i ti si u krivu. Nije da ne možemo da razmišljamo za vreme sexa, nego i inače izbegavamo takav oblik naprezanja. A za vreme sexa još ponajmanje. A i ono oko osećanja nije baš tačno. Jedino su važna osećanja u toku ejakulacije. Sve pre toga je samo uvod, a posle se već smireno vraćamo svakodnevnim brigama i problemima: fudbalu i pivu. 8)Ena187:Kako Majche ne razumeš? Pa, na prvom mestu je sex, mada je stvar je tome da oni tokom sexa nemogu da razmišljaju (tačnije, najvažnija su im osećanja pre, za vreme i posle sexa). Isti tip pitanja je zašto žene vole tračeve, šoping i dijamante :wink:
Sta da pomazimo?Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
Chernobill:Sta da pomazimo?Majche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()
(naslov teme)
Ja ponajviše. Ali, kao što rekoh, ovo je definitivno šaljiva tema, pa ne ostaje ništa drugo nego da se frljamo starim, izlizanim gneralnim frazama.Nadya:Alergicna sam na generalizaciju, i to je sve ...
Iz koje od one dve ?Ena187:A znate li kad je žena pametnija - Kad prospe mozak iz jedne :wink:
Milojko Vasic:Ma jok, Ena, zlato, i ti si u krivu. Nije da ne možemo da razmišljamo za vreme sexa, nego i inače izbegavamo takav oblik naprezanja. A za vreme sexa još ponajmanje. A i ono oko osećanja nije baš tačno. Jedino su važna osećanja u toku ejakulacije. Sve pre toga je samo uvod, a posle se već smireno vraćamo svakodnevnim brigama i problemima: fudbalu i pivu. 8)Ena187:Kako Majche ne razumeš? Pa, na prvom mestu je sex, mada je stvar je tome da oni tokom sexa nemogu da razmišljaju (tačnije, najvažnija su im osećanja pre, za vreme i posle sexa). Isti tip pitanja je zašto žene vole tračeve, šoping i dijamante :wink:
Prvo pa musko. Ne pripadam kategoriji takvih tipova, ali cu pokusatiMajche:Nikada nisam razumela zato su tipovima tri najvaznije stvari u zivotu pivo, fudbal i sex aj molim vas neko da mi objasni![]()