Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Синке, тај пост није био теби намењен.
Пажљивије читај.
Пажљивије читај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Синке, баш је тужан свет у коме ти живиш....:-(
Срећна сам што нисам одатле!
sinnke:(a poznato je da su muskarci veci emotivci i lako se zaljube) .
Betty:FtvaRno?Komshija, ozbiljan si?
![]()
Hellen:Жао ми је што си у таквом окружењу и што немаш могућности да срећеш и другачије људе.
Aha. Ponekad bude i dvosmisleno, zato što pokušavam da skratim rečenice i njihov broj da post ne budu predug.Hellen:Овде се постови само престижу, па се све помешало ко се коме обраћа!
Сад тек видим да сам и ја помешала, ипак сам цитирала Синкета, мислећи да је Бојан.
Извињење.
Оно да је смислено, то сам се обраћала Бојану.
bojan p:Aha. Ponekad bude i dvosmisleno, zato što pokušavam da skratim rečenice i njihov broj da post ne budu predug.
sinnke:a poznato je da su muskarci veci emotivci i lako se zaljube
bundeva:ma ti nisi verovala ni da ima zena koje nemaju strije
i opet je kategoricna..ma, ne vredi
HAHAHAHAHAHH....tako jesinnke:Svaka zena svrsi na samu pomisao da ce joj tip nesto platit.
svalerka:HAHAHAHAHAHH....tako je
Ja neznam sta ti podrazumevas sve pod tom reci sponzorusa?...Cula sam dosta puta da su mi ljudi govorili da sam sponzorusa ali mislim da oni nemaju pojma sta uopste znaci rec sponzorusa.Ja sam u vezi sa mojim momkom i on sve placa i to tebi zvuci kao sponzorusa ili nesto drugo???random_cloud_form:Da da Svetlana, shvatam. A da li sebe smatras sponzorusom? Malo riba to sme javno da prizna...
Svetlana_:Ja neznam sta ti podrazumevas sve pod tom reci sponzorusa?...Cula sam dosta puta da su mi ljudi govorili da sam sponzorusa ali mislim da oni nemaju pojma sta uopste znaci rec sponzorusa.Ja sam u vezi sa mojim momkom i on sve placa i to tebi zvuci kao sponzorusa ili nesto drugo???POZDRAV OD SVETLANE......