Muškarci plaćaju...

Hellen:
Синке, баш је тужан свет у коме ти живиш....:-(

Срећна сам што нисам одатле!

Zivis ti u istom svetu kao i ja. Razlika je sto ti sebe lazes a ja ne. Isto tako razlika je da ti nisi musko i ne mozes osetiti a i nije ti hitno. Isto kao sto bogatas nikad ne masta da bude siromasan, ali siromasan cesto masta da bude bogat.

Овде се постови само престижу, па се све помешало ко се коме обраћа!

Сад тек видим да сам и ја помешала, ипак сам цитирала Синкета, мислећи да је Бојан.
Извињење.

Оно да је смислено, то сам се обраћала Бојану.

Hellen:
Жао ми је што си у таквом окружењу и што немаш могућности да срећеш и другачије људе.

E to nije problem, samo promenis planetu. Samo opet fali svemirski brod auuu mamu mu ***** pa i to se placa... c yebote sta sad.. au **** pa opet na pocetku.:lol:

Hellen:
Овде се постови само престижу, па се све помешало ко се коме обраћа!

Сад тек видим да сам и ја помешала, ипак сам цитирала Синкета, мислећи да је Бојан.
Извињење.

Оно да је смислено, то сам се обраћала Бојану.
Aha. Ponekad bude i dvosmisleno, zato što pokušavam da skratim rečenice i njihov broj da post ne budu predug.

Dobro jutro :P

my_little_flower.jpg

random_cloud_form:
Da da Svetlana, shvatam. A da li sebe smatras sponzorusom? Malo riba to sme javno da prizna...
Ja neznam sta ti podrazumevas sve pod tom reci sponzorusa?...Cula sam dosta puta da su mi ljudi govorili da sam sponzorusa ali mislim da oni nemaju pojma sta uopste znaci rec sponzorusa.Ja sam u vezi sa mojim momkom i on sve placa i to tebi zvuci kao sponzorusa ili nesto drugo??? :confused: POZDRAV OD SVETLANE......

Svetlana_:
Ja neznam sta ti podrazumevas sve pod tom reci sponzorusa?...Cula sam dosta puta da su mi ljudi govorili da sam sponzorusa ali mislim da oni nemaju pojma sta uopste znaci rec sponzorusa.Ja sam u vezi sa mojim momkom i on sve placa i to tebi zvuci kao sponzorusa ili nesto drugo??? :confused: POZDRAV OD SVETLANE......

Zena kojoj sve tip placa je ciganka i retard nesposobni, a ne sponzorusa. Isto vazi za muske kojima zena sve placa.

Back