muskarci nuzno zlo ili...........

O da , muškarci su nužno zlo ženama koje nemaju mesta u duši nizašta osim za sebe i svoje kućne ljubimce, pa makar to bila i njihova deca.....

O , a tu su i one koje bi da vole ....i samo to daje im snagu.....da ih neko poseduje i poseduje njihovu ljubav.......muškarac idealno , ....žena , joj kad nije bilo sretnih okolnosti......

A tu su i one koje bi da budu voljene, ....voljene na više načina......da se vidi na više načina....i kroz seks i garderobu i putovanja i slobodu......

U kojoj ste grupi?
Što pre znate , manje će te od života izgubiti u uporedjivanju , traganju i zahtevanju onoga što vam tako malo znači.....

kako ja to vidim....

postoje samo dva tipa i mushakrataza i zena.... a to su

1. roditelji/supruznitzi koji vole jedno drugo koji ne razmishljaju u pravtzu "partner mi je nuzno zlo"....koji vole to shto imaju/nemaju.... koji zajedno stvaraju i sve one lepe stvari koje uz to idu......

2. jebiverti/zrakoprtzi koji razmishljaju da im je "partner nuzno zlo"... koji (se) jebu gde i kad stignu.... i shta, tj. s kim stignu....

i moj zakljuchak je da mushkartzi nisu nuzno zlo jer prema analogiji da jesu onda bi i zene bile nuzno zlo....a onda se to zove "lazni krug" ... jurili bi sopstveni rep.... mozda jednog dana kada mushko-zenska "emantzipatzija" dodje na taj nivo da budemo sposobni za samoreproduktziju "mushkaratz/zena postanu jedno drugom nuzno zlo iz nekog socio-kulturoloshkog aspekta.....

Muskarci su ono sto mi hocemo da oni budu, ako ga sama gledas kao princa to ce i biti , ako ga gledas kao zabu onda je zaba...
Sve je stvar licnog izbora , jeste da neretko gresimo , pobrkamo loncice pa od zabe pravimo princa , ali dok se ne opeces ne znas...

mirada:
Muskarci su ono sto mi hocemo da oni budu, ako ga sama gledas kao princa to ce i biti , ako ga gledas kao zabu onda je zaba...
Sve je stvar licnog izbora , jeste da neretko gresimo , pobrkamo loncice pa od zabe pravimo princa , ali dok se ne opeces ne znas...

da li si zapamtila?
mushkaratz ide u lonatz a zaba u krevet..... ili ono beshe obrnuto.....hm... mmmm...ovaj.... ma snadji se sama

:):):):):)

Back