Muskarci neradnici

Dok god doprinosi kućnom budžetu i kućnim poslovima, ne zanima me da li radi posao od 9 do 5 ili nešto privatno. Bitno mi je da se ne kocka, ne pije, ne vata u loše društvo i ne rasipa imovinu u kući, već da stvara. Takođe mi znači pomoć u kući. Drugo mi nije toliko bitno, pa ni koliko zarađuje. Bitno je da zajedno imamo svi dovoljno i to je dovoljno.
Ebe mi se da budem pored nekog ko radi ko lud, ali je u suštini nešto što mi ne odgovara, jer ima neke druge nedostatke koji meni smetaju. Ne patim od toga moje tvoje, gledam porodicu kao zajednicu. Svako u nekom periodu života doprinosi više ili manje, ali doprinosi, a to je bitno.

Mnogo se danas živi u zabludama oko novca, ljudi mu daju preveliki značaj čak i za emotivni život, a to je vrlo loš teren da se sabira i oduzima. Za pametne i vaspitane ljude to je zapravo vrlo ružno i nekulturno, da broji ko koliko radi i zarađuje.

Mislim da mladim ženama nečija radna etika ne predstavlja ništa, kako to uopšte ulazi u jednačinu o privlačnosti?

Muz je tu da da uslove koje je imala u svom stanu koje su joj obezbedili njeni (plus da sve renovira pre braka kako bi uopste htela da se uda za njega).
Kada njih sutra nema ona nasledi deo pare se uklope ("para na paru ide") sve je lepo.
Muz je tu da da bolje uslove od onih koje je imala tu gde zivi sa svojima sto se zna nije nikakva tajna.
Zensko je tu da bude mazeno/pazeno/ cuvano ako pristane da ima decu sa njim (unisti sebi organizam tako rizikuje mnogo toga) onda treba da je iz zahvalnosti sto je pristala na to obozava dok je ziva.(To kosta privatno da dodje beba/mesecno koliko treba/drzavno
predskolsko/skola sve to kosta da se ima normalan zivot).
Pogledaj ovaj forum vidis da lepo zive oni koji su tako gledali vidis da je to prva stvar a naravno lako je sve ostalo kada je tu sve u redu.

Oni sto bacaju pare na alkohol/cigare/momke devojke za noc/neka propala ulaganja su samo za to da na kratko bude lepo/kod njih nije bitno nece oni da se menjaju (nisu dobar izbor nisu za brak).
Vidis da su se takvi na ovom forumu razveli (bolje uciti iz toga gde su drugi gresili nego sam gresiti u istom smislu).

Vreme se promenilo jedino u smislu da je nekada davno vrednost bila imanje na dobrom mestu a danas je stan na dobrom mestu.

Poslednja izmena:

Back