Muskarci, na koje vise "padate"?

Potpuno se slažem. :zper: Obitavam na dve društvene mreže i prilikom upoznavanja uvek naglasim da sam udata. Odgovor na moje upozoravanje je "Pa šta ima veze!" I ne odustaju...:roll:

Ah,konacno istomisljenjica:zag:Na svakom sayber mesti gde boravim,kroz razgovor uvek jasno kazem da sam u braku(za razliku od mnogih koje to kriju dok nije prekasno:zper:).
I,dobro kazes,skoro nikome to ne smeta,osim meni samoj.

Pazi ove dve, naivne!z:shock:
Sta ce postena udata zena na drustvenim mrezama za upoznavanje, a? :rtfm::mrgreen:

To su zene i njihova glupa logika , ... ma to nije mogao da shvati ni sam Einstein ...
Ako ih dirash , ne valja , ako ih ne dirash opet ne valja ...
Ako ih opalish kar.om pa otpiljish onda si shovinisticka svinja koja trci za svakom suknjom... ako ih ne opalish ondak si derpe ...

Da li muskarci padaju na razvedene zene vise nego na slobodne (tj.one koje nikad nisu bile u braku)? Neko mi je davno ovo spomenuo, pa me bas interesuje vase misljenje... ako je ta konstatacija tacna, obrazlozite zasto :)

Zašto se uvek prave neke grupe i klasifikacije žena? Žena je divno stvorenje, greota je tako ih tretirati. Padam na onu koja me osvoji spontanošću, manirima, visprenošću, nebitno kakav joj je status.

tumblr_lz5b2qKNlP1qfbz1so2_500-1.gif

Da li muskarci padaju na razvedene zene vise nego na slobodne (tj.one koje nikad nisu bile u braku)? Neko mi je davno ovo spomenuo, pa me bas interesuje vase misljenje... ako je ta konstatacija tacna, obrazlozite zasto :)
Za razliku od dobrog dela ženske populacije koje daleko više vrednuju oženjene ili razvedene muškarce, mi muški u većini volimo što manje korišćenu "robu" i sa što manje prepreka da se dođe do nje. Valjda stvar genetike šta li je,od toga se ne može pobeći :D
Šalu na stranu,generalno "padanje" nikad nije imalo veze sa statusom dotične. To može biti olakšavajuća/otežavajuća okolnost, ali nikada presudna. Logički razmišljajući za kombinaciju su bolje udate(u vezi) jer tu nema nikakvih nejasnoća,zna se zašto su tu, za potencijalnu vezu naravno da bi povoljnije bila slobodna devojka. Opet sve je to stvar trenutka,nema pravila na koga se "pada" i teško da to može da se bira. Razvedene su slobodne, što bih njih izdvajao iz te kategorije?

To bi morali, da pitate, te koji na te i takve "padaju" . Generalno, gledajući muški svet, i današnju situejšn, oni danas "padaju" na sve i svašta...i na udate, razvedene, zauzete, itd. Uglavnom na sve nenormalno "padaju", hoću reći da pod tim podrazumevam, da ih naprosto impresioniraju one koje ih ne cene, koje imaju poroke, prtljage, koje nemaju ni vaspitanja niti iole kakvog visokog obrazovanja. Koje ih gaze i tretiraju kao krpe. Kao da jednostavno nekim egoizmom i maltretiranjem drugog živog bica, mozes zavrediti nečiej poštovanje, dok je sramota danas vrednovati ako te obraduje cbetićem, ako pokazes da ga voliš najviše na svetu. Neeeeeeeeeee, to odbija. Guši. To en treba, ako mu želiš dobro. Ako savetuješ pametno. Ako si po strani. Ne. Oni vole dominaciju, nametanje. Jedno rečju, kučke. Jednostavno, sve je što je danas iole normalno je samo, a lujke su njima danas naprosto IN. Sve što je neobavezno, prolazno, što ne želi porodicu, dom, decu, vec eto tako igranka bez kraja i početka. Eto, takve su danas na "ceni" . Čast izuzecima, koji umeju da prepoznaju prave vrednosti i kvalitetne devojke, cure, žene. Takvi su malobrojni. ♥

To bi morali, da pitate, te koji na te i takve "padaju" . Generalno, gledajući muški svet, i današnju situejšn, oni danas "padaju" na sve i svašta...i na udate, razvedene, zauzete, itd. Uglavnom na sve nenormalno "padaju", hoću reći da pod tim podrazumevam, da ih naprosto impresioniraju one koje ih ne cene, koje imaju poroke, prtljage, koje nemaju ni vaspitanja niti iole kakvog visokog obrazovanja. Koje ih gaze i tretiraju kao krpe. Kao da jednostavno nekim egoizmom i maltretiranjem drugog živog bica, mozes zavrediti nečiej poštovanje, dok je sramota danas vrednovati ako te obraduje cbetićem, ako pokazes da ga voliš najviše na svetu. Neeeeeeeeeee, to odbija. Guši. To en treba, ako mu želiš dobro. Ako savetuješ pametno. Ako si po strani. Ne. Oni vole dominaciju, nametanje. Jedno rečju, kučke. Jednostavno, sve je što je danas iole normalno je samo, a lujke su njima danas naprosto IN. Sve što je neobavezno, prolazno, što ne želi porodicu, dom, decu, vec eto tako igranka bez kraja i početka. Eto, takve su danas na "ceni" . Čast izuzecima, koji umeju da prepoznaju prave vrednosti i kvalitetne devojke, cure, žene. Takvi su malobrojni. ♥

Oprostite, gospođice, vi ste u velikoj zabludi.

Oprostite, gospodine dragi, niste shvatili moj post. Post je pisan u krajnje ironičnom tonu. :) Volim ja to ponekad tako, malkice, sta cete...:) Ja govorim tuDE o patologiji. Zato je postic bio eto takav, malkice obojan sarkazmićem. :) A, svakom zrelom, karakternom i pametnom muškarcu, dragi moj kolega, ja znam, da imponuje upravo pametna, odana i vedra osoba. Odana. Romantična. Jel sada jasnije malkice, m? ♥

Oprostite, gospodine dragi, niste shvatili moj post. Post je pisan u krajnje ironičnom tonu. :) Volim ja to ponekad tako, malkice, sta cete...:) Ja govorim tuDE o patologiji. Zato je postic bio eto takav, malkice obojan sarkazmićem. :) A, svakom zrelom, karakternom i pametnom muškarcu, dragi moj kolega, ja znam, da imponuje upravo pametna, odana i vedra osoba. Odana. Romantična. Jel sada jasnije malkice, m? ♥

Jeste, draga koleginece.

Izvine što sam glup :rumenko:

tebi cu reci samo jos jednom BRAVO :klap:

a tebi da jos jednom procitas ovu recenicu: "Čast izuzecima, koji umeju da prepoznaju prave vrednosti i kvalitetne devojke, cure, žene. Takvi su malobrojni."

Back