Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Tako je, ja kad vidim prosjaka sutnem ga nogom i opsujem, a penzionerima stalno pretim
Otvoris prozor svoga skupocjenog automobila i pljujes po sirotinji dok vozis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, ja kad vidim prosjaka sutnem ga nogom i opsujem, a penzionerima stalno pretim
To je netacno jer da je to tako, muskarci bi iskljucivo vrednovali zene prema njihovom imovnom stanju i trazili bi da one sve placaju i njihove troskove i svoje, gledali bi da ih iskoriste maksimalno a to se desava bas obrnuto.
Drustvo je takvo da je uobicajeno da muskarac je duzan sve da obezbedi i da snosi troskove svega i svacega. Evo jedan svez primer, jedan moj drug je pre dve nedelje upoznao devojku i ona vec trazi da za NG idu na neko skupo putovanje, naravno o njegovom trosku a sto se tice izlazaka zanima je samo skupi restorani itd inace se on ne racuna kao muskarac ako ne moze sve to da obezbedi, takav je njen stav i ne smatra da je zbog toga sponzorusa.
Zene su te koje cene muskarca spram njegovog imovnog stanja i delimicno takvo ponasanje ima korena u patrijarhatu gde je muskarac imao takvu ulogu u drugim okolnostima . Sto se tice imovine i podele, odavno je to prestalo biti pravilo vec se uglavnom ravnopravno sve deli u vecini porodici, kod mene je tako bilo u porodici, moguce je da u nekim selima je to jos slucaj .
Skrtost uglavnom ocenjuje se iz ugla onoga ko nesto ocekuje, misli da drugi treba da mu placa i trosi na njega dok on sam tesko vadi novcanik.
Evo primer u izlazku. Gledam u klubovima u NS, vecina na stolovima ima skupocena vina, zestinu i placa ceh minimum 5 - 30 000 din i verovatno se smatra da su kul jer trose i ok, to je njihovo pravo ali nije njihovo pravo da drugoga ocenjuju kao skrticu ukoliko skromnije trosi.
Otvoris prozor svoga skupocjenog automobila i pljujes po sirotinji dok vozis.
Zbog kojih je to vrlina on nju izabrao... tako prohtevnu? I to među sijaset devojaka koje rezonuju drugačije.
Usitnim 100€ po 10 centi i bacam u rulju
Usitnim 100€ po 10 centi i bacam u rulju
...i grohotom se smejes dok se kolju za svaku kovanicu...
Због врлина које и сам има - шупља глава, бицепси, лова.
- - - - - - - - - -
Или жваке са балкона, као мој друг у Бугарској, седамдесетих.
I snimam svojim telefonom s kamerom dogradjenom po narudzbi od 8k
А пакосна сиротиња зубима шкргуће.![]()
Valjda zato što te sponzoruše nisu tako česta pojava. Ja bar u svom okruženju nisam imala nijednu. Škrtice jesam imala među prijateljima i u familiji. Tu novac zapravo nije bitan koliko odnos prema ljudima, prosto se ne snađeš da odreaguješ odgovarajuće koliko te nivo bezobzirnosti iznenadi.
Zbog kojih je to vrlina on nju izabrao... tako prohtevnu? I to među sijaset devojaka koje rezonuju drugačije.
Rekla sam jasno da se imovina vodi na ime muškarca, ne prepisuje... A o prepisivanju tek...
On je nju tek upoznao i u fazi upoznavanja vec su poceli zahtevi. Na prvi pogled devojka ne deluje kao sponzorusa.
Nema sijaset njih koji rezonuju drugacije, sve rezonuju isto i traze, samo ne mogu doci sve do cilja pa one losijeg izgleda moraju imati skromnije zahteve ali to ne znaci da su bolje i finije.Materijalni zahtevi su uvek prisutni u vecoj ili manjoj meri kao i pritisak koji se vrsi na muskarce. Druga je prica sto sve licemerno imaju pricu da im materijalno nije bitno i moralno upodobljavaju odgovore ali i te kako gledaju i traze. Imovina se vodi na ime onoga ko je vlasnik. Ne znam sta je problem u prepisivanju? Kod mene je sestri prepisana kuca na njeno ime. Ta pravila o kojima pricas su davna proslost.
Ili izgleda oni koji nemaju, a sire imbecilnu ideologiju da je okej poklanjati sa zeljom da im se pokloni novac, a oni naravno ne bi dali nista nikomŠto se tiče materijalnog, naravno da je bitno. Da novac nije bitan kažu samo oni koji ga imaju i više nego što im treba. To ne znači da se očekuje od muškarca da samo on zarađuje i sve obezbijedi.
I ja sam do skoro mislio da on preteruje, ali kako sve vise upoznajem neke devojke...To nije istina već se tvoj drug kreće u takvom društvu, takve ga privlače, pa poslije kuka. Ni jedna moja drugarica nije takva, ni jedna ne očekuje da joj dečko plati ljetovanje, u troškovima zajedno učestvuju, što ne znači da se sve uvijek dijeli 50:50, nekad jedno plati više, nekad drugo. Ali ni jedna nije takva da sve čeka od muškarca. Ali vjerovatno je to zato što su mi sve drugarice, uključujući i mene, lošijeg izgleda, ni jedna nema silikone u usnama, a ni u grudima.