Muskarci, lepo ponasanje i princeza tretman

..e pa gresis...muskarci ne vole kad ih zene jure...nisam ja izmislila to pravilo i ne mislim da zene treba da se vrate u kameno doba ali sa vama to samo tako moze da funkcionise :rtfm:
Aham..ne vole u cg djetiti s malim kitama koji sebi tako dokazuju muskost
...volite da izmisljate da ste polomili prste pa niste mogli da okrenete telefonski broj :D
...kad normalan muskarac stvarno voli nista mu ne moze stati na put a ako nije normalan (polomljeni prsti, traume iz detinjstva i sl. opravdanja kojima se tese te koje vas jure)kome takav treba

Kad normalan muskarac voli onda su sve povuci-potegni igre macke i misa odavno zavrsene

...devojke su bar postenije - sa njima uvek znate na cemu ste...osim ako nije neka lujka ili flertusa... a vi ste svi od reda nenormalni - pre bi ostali bez ruke ili noge nego devojci koja vam se ne svidja to jasno i glasno rekli pa one jadne smisljaju za vas izgovore,misle da ih volite i trace vreme u nekoj nebuloznoj vezi i jos se cude kad ih na kraju sutnete kad vam dosadi da ih vucete za nos... vreme provedeno sa pogresnom osobom je cisto gubljenje vremena... tek kad nadju pravu osobu zazale sto su gubile vreme sa smrdljivim gubitnikom i tipom koji zaboravlja da se javi...niste vi uopste tako komplikovani kako bi sebe da predstavite, vrlo ste prosti i providni i tako sa vama treba i postupati ... a najnenormalniji su ovi sto pricaju da vole da ih zene love, od njih treba bezati :D

...devojke su bar postenije - sa njima uvek znate na cemu ste...osim ako nije neka lujka ili flertusa... a vi ste svi od reda nenormalni - pre bi ostali bez ruke ili noge nego devojci koja vam se ne svidja to jasno i glasno rekli pa one jadne smisljaju za vas izgovore,misle da ih volite i trace vreme u nekoj nebuloznoj vezi i jos se cude kad ih na kraju sutnete kad vam dosadi da ih vucete za nos... vreme provedeno sa pogresnom osobom je cisto gubljenje vremena... tek kad nadju pravu osobu zazale sto su gubile vreme sa smrdljivim gubitnikom i tipom koji zaboravlja da se javi...niste vi uopste tako komplikovani kako bi sebe da predstavite, vrlo ste prosti i providni i tako sa vama treba i postupati ... a najnenormalniji su ovi sto pricaju da vole da ih zene love, od njih treba bezati :D

totalno feministiski post...ali donekle si u pravu :rumenko::rumenko:

Samo ti bezi i ne okreci se sine:lol:nego ajde malo da pricamo o vezama kad vec pominjes ljubav..nemoj onaj tinejdz stadijum muvanja vise molim te:lol:

... jel feministicki zato sto su zene danas sposobne da budu predsednici drzava, direktori medjunarodnih korporacija i da podizu decu a ponekad i sve to istovremeno ali se zato vi niste ni za milimetar promenili... dobro mozda neki momci i vole da ih zene jure zato sto su lenji ali kome treba lenjivac.... prijala vam je sexualna revolucija al vam feministkinje ne prijaju :D

... jel feministicki zato sto su zene danas sposobne da budu predsednici drzava, direktori medjunarodnih korporacija i da podizu decu a ponekad i sve to istovremeno ali se zato vi niste ni za milimetar promenili... dobro mozda neki momci i vole da ih zene jure zato sto su lenji ali kome treba lenjivac.... prijala vam je sexualna revolucija al vam feministkinje ne prijaju :D

To je samo jedna od teorija:lol:

moje ocekivanje nije da on njoj ustupi svoje sediste..ne bi bilo u redu jer je i on necije dete..
ali bi mi bilo u redu da se periodicno menjaju jer je put trajao 21 sat..
i to je bila njegova organizacija..
za novac koji su potrosili na kraju, mogli su na bolji deo krfa da odu i to avionom a ne autobusom..
ovo nije prva ovakva njegova reakcija..
ima to sebicno u sebi..
iz drugog kraja grada je..kad su isli na egzit - tog dana je bilo 39 - 40C isao je svojim autom..po toj vrucini nije mu palo na pamet da dodje po nju, nego su se nasli u gradu na pola puta..
to znaci - ona ide autobusom i pesaka pola sata na 40C..
ni tada, kao ni u buduce necu da reagujem..neka se ona kali..trebace joj u zivotu..
zajedno su godinu dana..ali isto tako znam, da kad se pojavi prvi koji joj bude ukazao potrebnu paznju za musko- zenski odnos, ova veza nece imati sansu..

da, znam da mu pegla..i znam da mu kuva iako to u svojoj kuci nikad nije radila ;)

А што јој дискретно не набациш понешто о томе?
Мени нико није ништа говорио. А да јесу, можда бих и размислила на време....:think:

Pa to ja i TULIM cjelih mjesec dana kako sam na ovom PDF-u :mrgreen: ...
Uvjek smo mi krivi...a to prelazi u bezobrazluk...

CINJENICA je da svugdje traze toleranciju i ravnopravnost...ali cim je nesto ovog primjera...oda se ide po tezi: "pa hajde ti...ti si musko"...ni same ne kontaju sta pricaju...

Да, равноправност...
Ако она чучи 21 сат на седишту и не може ока да склопи ни да се опружи, а он се све то време башкари као беба....где је ту равноправност?
Зар не би била равноправност да се повремено мењају на том дрндавом седишту, па да обоје помало одспавају?

Back