muskarci koju vrstu cura vise zelite-nimfomanke ili device

Milow:
Snezna_kraljica:
Milow:
Snezna_kraljica:
tamo sam gde....:
a sta zeli zenska populacija..iskusnog ili pile? :lol:
Pile. Ili neko fino pile, koje je to uvek radilo iz ljubavi, a ne iz zelje da nekog povredi.
Ali, zgodnije je da je iskusniji od mene.
Prevedeno... Pomahnitalo Pile
Kako ko tumaci.... :D
Pa to sam ja 8)

Samo sto ja nikad (vise) ne bih bio sa nevinom devojkom... nemam ni zivaca ni vremena ni snage za tako nesto...

phhhh...ma je lda

jagodica:
Milow:
Snezna_kraljica:
Milow:
Snezna_kraljica:
tamo sam gde....:
a sta zeli zenska populacija..iskusnog ili pile? :lol:
Pile. Ili neko fino pile, koje je to uvek radilo iz ljubavi, a ne iz zelje da nekog povredi.
Ali, zgodnije je da je iskusniji od mene.
Prevedeno... Pomahnitalo Pile
Kako ko tumaci.... :D
Pa to sam ja 8)
Samo sto ja nikad (vise) ne bih bio sa nevinom devojkom... nemam ni zivaca ni vremena ni snage za tako nesto...
phhhh...ma je lda
Naravno, i nema sanse vise. To prepustam napaljenim klincima... :roll:

Gazdarica:
Nda, ima zaista muskaraca koji izbjegavaju nevine djevojke... Vecina zato sto im se ne da smarati s njima, a ima i onih koji ne zele da ulaze u to, jer smatraju da je oduzimanje nevinosti nekome, prevelika odgovornost...
Mada, kad bi se zaljubili, ne vjerujem da bi im nevinost te djevojke, bila prepreka da stupe s njom u vezu...
Ja sam raskinuo jednu ... tzv vezu sa emocijama zato sto je ona bila nevina.

Za mene idealno zensko je ona koja je bila sa bas mnogo tipova. Jer ako njoj odgovaram, stvarno joj odgovaram. :)

A svakoj nevinoj cu biti ... OK ... a takodje ta veza, sa nevinom, ce kratko da traje. Majke mi to je toliko smaranje... nemam reci.

Kao sto se muskarci obrezuju... trebalo bi da se novorodjenim bebama odstranjuje himen, mislim da bi to mnogo olaksavalo svima zivot.

Da budem iskrena, ja se toliko angazujem samo kad mi je stalo do nekog i/ili kad sam s nekim iskusnim, kome kao sto rekoh ne mogu da muljam...
Prema nekim drugima, znala sam se vrlo sebicno odnositi... Pustim njih da se muce, a ja se angazujem tek toliko koliko treba da se fizicki zadovoljim...
Naravno, nije uvijek tako bilo, ali i taj maksimalni ili angazman od 90, 80 pa i 70 posto, znao mi je katkad donijeti nevolje s ljudima koji to do tad nisu dozivjeli...
Poslije ne mozes nikako da ih se rijesis... Ebi ga.. :?

Gazdarica:
Da budem iskrena, ja se toliko angazujem samo kad mi je stalo do nekog i/ili kad sam s nekim iskusnim, kome kao sto rekoh ne mogu da muljam...
Prema nekim drugima, znala sam se vrlo sebicno odnositi... Pustim njih da se muce, a ja se angazujem tek toliko koliko treba da se fizicki zadovoljim...
Naravno, nije uvijek tako bilo, ali i taj maksimalni ili angazman od 90, 80 pa i 70 posto, znao mi je katkad donijeti nevolje s ljudima koji to do tad nisu dozivjeli...
Poslije ne mozes nikako da ih se rijesis... Ebi ga.. :?
hehe-napasti :) kapiram...sada si me podsetila na nesto davno-hehe :)

Gazdarica:
Hmm, sjecam se jednog mog bivseg momka i njegovih komentara:"Ajoj,..... (moje ime), sta mi to radis. To nikad nisam dozivio"...
U tom momentu, meni se sve smucilo, posto nisam radila ama bas nista, posebno... Naprotiv...
Momak je u to vrijeme imao 31 godinu... Strasno... :(
haha,a meni malo stariji..prilikom"kao ludog sexa"poceo da lupka,i kaze to mi radi :P pitala sam se sta :? (manijaci) :wink:

Gazdarica:
Hehe, bas su to vrlo inspirativni primjerci za istinsko uzivanje u sexu... :lol: :lol:
E, zato ja volim muskarca koji zna sta radi... Ova osobina naravno ne mora da bude uvijek vezana za broj prethodnih partnera... Ponekad je neko ko je promijenio tri partnera, bolji od nekog ko je imao npr. 20...
A ima i onih koji su naprosto talenti za sex... :D
tu se slazem..ima ..ih...ima :D sexa-nikad dosta.. :)

Back