Muskarci koji su imali mnogo zena

Prava tema bi bila sta mislite o muskarcima koji nisu imali nijednu zenu?
Oko toga se non stop raspravljam sa ocem.
On je imao običaj da kad o nekom priča, kaže da "on ima psihičke probleme...nije se nikad ženio..."
Ja sam prvo pokušavala da mirnim putem objasnim da to dvoje nema nikakve veze, poslednji put na tu njegovu izjavu sam počela da se derem dokle će ljudi procenjivati čoveka po tome da li se ženio?
Koliko naučnika se nije ženilo! Pobogu...i ućutao je i dalje nije povezivao psihičke bolesti sa tim što je neko neoženjen.
Pa i da je nevin, pa šta?
Skroz primitivno rezonovanje.

Zena ce prije uvijek biti sa muskarcem koji je imao vise zena nego sa onim koji je imao jednu ili nijednu,zene su tako bioloski podesene nebitno je sta su je roditelji i drustvo ucili nebitno o kojoj zeni se radilo.Zena ako je u vezi sa muskarcem koji je nikada nije prevario ako ga ostavi nikada mu se vise nece vratiti a reci ce pa on je divan.Zene se vracaju muskarcu koji ih vara iako ce reci za njega pa on je idiot itd ali ce mu se vratiti.To je jace od zena njihova biologija, drugo su ono sto ih uci kultura i sredina i roditelji,to nema veze sa biologijom zenskom.Sve zene svijeta imaju biologiju istu razlikuje ih samo boja kose,koze, kultura i nacija.Sve zene muskarce biraju po Biologiji i nicemu vise i ona sa Balkana i ona iz Amerike i ona iz Spanije i ona iz Japana...

Muskarac koji shvati to na vrijeme i svoje ponasanje prilagodi bioloskim potrebama zene,nikada nece imati problem da nadje zenu nebitno u kojem djelu svijeta zivio

Totalno je nebitno sta zena misli o muskarcu ako je on aktivirao njenu biologiju ona ce biti sa njim cak iako joj je odvratan i misli da je idiot najveci, muskarac kada vara zenu,namece se, gleda je sa visine on je bioloski ima,moze ona reci mrzim takve tipove i idiot je itd al ce biti sa njime

Poslednja izmena:
I za žene i muškarce je mnogo bitnije sa kim su bili nego sa koliko. Ukoliko je neka žena bila samo sa dobrim frajerima ili neki muškarac samo sa dobrim devojkama onda brate/sestro svaka ti čast. Ukoliko se radi o svaštojebima koji nisu birali nego samo udarali recke e to je već druga priča.
Po meni to nije merilo, ljudi mogu imati kriterijume a i dalje biti promiskuitetni, ili zavisni od veza ili šta već.

Bitnije je kakve je veze neko imao nego koliko. Samo što ne možeš imati 50 ozbiljnih veza u životu tako da verovatno samo ekstremne cifre igraju ulogu.

Pa do njih je. Nije do žena sigurno. Gledaju u žene van svoje lige, ni jednoj ne prilaze, i to je generalno njihov problem.
ima toga, isto mislim ako su stidljivi, to je zlo za muskarca, u svakoj sferi zivota.
Zene taj problem nemaju, za njih je mozda i ocekivano da se postide.
Al znas kako mnogi ti muškarci su bili dosta puta odbijeni, i to valjda unisti samopouzdanje. Zene se sa druge strane zale da im muškarci ne prilaze, da moraju one.
Muskarci se zale kako su zene nafurane i ne daju signale. Ne znam, nisam pametan

Po meni to nije merilo, ljudi mogu imati kriterijume a i dalje biti promiskuitetni, ili zavisni od veza ili šta već.

Bitnije je kakve je veze neko imao nego koliko. Samo što ne možeš imati 50 ozbiljnih veza u životu tako da verovatno samo ekstremne cifre igraju ulogu.
Ništa nije u potpunosti merilo i svako je imao faze u životu na koje verovatno nije ponosan posle x godina. Bitno je da se ne preteruje u nečemu. Bitne su veze ali bitno i sa kim i kako. Ima krajnje problematičnih ljudi i žena koji imaju duge veze iza sebe koje su bile nenormalne i toksične.

ima toga, isto mislim ako su stidljivi, to je zlo za muskarca, u svakoj sferi zivota.
Al znas kako mnogi ti muškarci su bili dosta puta odbijeni, i to valjda unisti samopouzdanje. Zene se sa druge strane zale da im muškarci ne prilaze, da moraju one.
Muskarci se zale kako su zene nafurane i ne daju signale. Ne znam, nisam pametan

To je krivica oceva koji od malih nogu sinove nisu ucili da budu macho muskarci sjutra nego oni na poslu van kuce i onda zene vaspitavaju sinove i daju im totalno pogresne savjete, otac gradi sinu samopozdanje,ti si moj sin to mozes ovo,ti mozes ono,ti numero 1 u svemu i nema zime

Znaš šta nekad mora čovek malo i da vrednuje sebe a ne samo da se oslanja na tudja mišljenja. Treba i biti realan i tražiti drustvo u okvirima svojih interesovanja, hobija, itd. Ne možeš kao gejmer za kompom koji je gojazan i totalno neatraktivan na primer da očekuješ ni jednu ženu ikada da ti pridje ili da ti da signal da ti pridjes njoj.

Najvise problema sa samopozdanjem imaju sinovi intelektualaca i naucnika a najmanje sinovi policajaca,vojnih lica i kamiondzija

Nije problem imati oca intelektualca to je super ali treba da uci sina sta je muska biologija i kako da je izrazi od malih nogu i dominira vrsnjake u druzenju i zene u odnosu a ne on otudjen,pa mama prica sinu treba da se druzis sa zenama i budes im drugar i decko iz bajke i kupis im cvijet

Back