muskarci koje uzdrzavaju zene ?

Boldovanim broj 1; se teše ljudi koji imaju previše godina.

Boldovano 2: nije to pitanje održavanje kuće i kućne pomoćnice, već toga da znaš da bolje za društvo i život ne možeš ni da nađeš, a da ćeš u tim godinama teško i naći neku koja nema dete.

Boldovano 3: projekcija, napad očaja.

Boldovano 4: dete koje ti nisi napravio te nikad neće smatrati ocem, ono je tuđe pa je tuđe, tvoje je samo ono što ti napraviš. Svidelo se to tebi ili ne.
A ti magarcevicu znas ko te napravio ?
Idi na pdf Tinejdzeri i tamo mrsomudi !
Nemoj da se kacis sa zubatijim od sebe
jer ces ostati poderanih gatja !

A ti magarcevicu znas ko te napravio ?
Idi na pdf Tinejdzeri i tamo mrsomudi !
Nemoj da se kacis sa zubatijim od sebe
jer ces ostati poderanih gatja !

Naravno da znam, njegova sam slika i prilika, tako da je bilo kakva sumnja odbačena.

Što si se uzbudio? Ja samo govorim onako kako jeste, to što si i ti toga svestan a to te vređa, to je lično tvoj problem. A voleo bih da vidim to kako ću ostati poderanih gaća, obožavam te polu-pretnje. :)

Naravno da znam, njegova sam slika i prilika, tako da je bilo kakva sumnja odbačena.

Što si se uzbudio? Ja samo govorim onako kako jeste, to što si i ti toga svestan a to te vređa, to je lično tvoj problem. A voleo bih da vidim to kako ću ostati poderanih gaća, obožavam te polu-pretnje. :)
Momak , okani se podhebavanja i potrudi se da napises nesto smisleno , o tome ti govorim .
Nemoj da ti Tension i slicni budu uzor jer ces biti vise u banovini nego na temama .
Nemam ja nista protiv da se zakacis za mene , samo ti skrecem paznju da ti se nece isplatiti .
I hajde vise da ne spamujemo ovu temu .

Momak , okani se podhebavanja i potrudi se da napises nesto smisleno , o tome ti govorim .
Nemoj da ti Tension i slicni budu uzor jer ces biti vise u banovini nego na temama .
Nemam ja nista protiv da se zakacis za mene , samo ti skrecem paznju da ti se nece isplatiti .
I hajde vise da ne spamujemo ovu temu .

Ti ako nisi hteo da se komentariše tvoj postupak, ti, tvoja priča, ti nisi trebao onda ni da je napišeš, ja samo iznosim svoje mišljenje koje je takvo, svidelo se ono tebi ili ne, uzore nemam, ja tebe nisam nazivao magaretom, bilo čim, samo sam rekao ono što jeste, ono što i ti sam znaš.

nisam dugo bila na forumu i ne znam ta neka nova pravila
pa ako neko moze ukratko da mi objasni sta je tema?
jel se muskarac uzdrzava od zena
ili ga zena uzdrzava tako sto ga drzi na ne danju
ili mu plaća za usluge
ako nije problem jer ako ne shvatim ima lepo da poludim
načisto

mene su zene uvek izdrzavale..ja sam radio po kuci i nijedna se nije zalila..a bogami ni ja...
Bolje kuvam od njih ..bolje peglam brze sredim kucu..dobije sex kad hoce... .nikad se ne zalim da me boli glava..moze da ide na pecanje kad hoce..ali nece..
ne smeta mi kad pije pivo popijem i ja sanjom...moze da dize noge na stocic..ne mora da spusta dasku..
Kombinacija je savrsena..verujte..samo je mali problem sto posle nekog vremena pocnu ..da primecuju ..kao..MA MENI SE CINI DA JE TEBI MNOGO BOLJE..NEGO MENI..
ja joj onda kazem aj se menjamo....ja cu da idem da zaradjujem ..al ti da radis sve sto i ja..i nemo slucajno da se zalis da te boli glava..

dečko sa posebnim potrebama,
si ti čuo za šalu?
:roll:
:hahaha1:мени смех побуђује оно што вама телевизионерима"леди крв":rida:,тако да су"препирке"беспредметне:rtfm:
једини разлог доласка на овакве теме је спрдња с покондиреном малограђанштином,а можда штогод и схвате:whistling:

Back