Muskarci, kako prilazite devojkama

To sam i ja mislio...........bar da sam od onih u manjini..............al dalje, kroz zivot, video sam da se ne isplati traziti "iglu u senu" posto takih ko sto si ti ima 14 u Srbiji.
Pa se ne isplati biti posten i moralan radi vas 14. Proce mi zivot u potrazi.
Ima ih i vise...ljubav se ne trazi, ona se pojavi onda kada se najmanje nadas, medjutim ako stalno mislis o tome kako se niko ne pojavljuje, kako nema takvih ili ih ima malo, onda ces se nacekati. Bolje se u zivotu fokusirati na neke druge stvari, a ljubav ce sama doci, ne mozemo je mi traziti i to je ono sto mnogi ne kontaju

Ima ih i vise...ljubav se ne trazi, ona se pojavi onda kada se najmanje nadas, medjutim ako stalno mislis o tome kako se niko ne pojavljuje, kako nema takvih ili ih ima malo, onda ces se nacekati. Bolje se u zivotu fokusirati na neke druge stvari, a ljubav ce sama doci, ne mozemo je mi traziti i to je ono sto mnogi ne kontaju
@forlorn a sta je smesnoo jel ovo neki ironican smeh 😮

Ljubav dodje kad se najmanje nadas zenama, jer one nisu aktivne. Za muske to nije. Oni moraju biti aktivni, prelaziti barijere, preskakati opkope, kanale sa krokodilima, da bi dosli u srediste dvorca, a ono vec netko ukrao blago. Mnogi ni ne stignu do tamo. 🤣

Ako ne ide, onda napravis pauzu. Orjentiraj se na kurs ITja, zanat neki.
Zapamti, vecini zena vecina muskaraca nije privlacna. Neka tu bude utjeha🤗

Ljubav dodje kad se najmanje nadas zenama, jer one nisu aktivne. Za muske to nije. Oni moraju biti aktivni, prelaziti barijere, preskakati opkope, kanale sa krokodilima, da bi dosli u srediste dvorca, a ono vec netko ukrao blago. Mnogi ni ne stignu do tamo. 🤣

Ako ne ide, onda napravis pauzu. Orjentiraj se na kurs ITja, zanat neki.
Zapamti, vecini zena vecina muskaraca nije privlacna. Neka tu bude utjeha🤗
na svu srecu privlaci ih muski bankovni racun i Bentli.
Odnos muskarca i zene se najcesce svodi na racunicu. Ja nudim ovo i ono a ti u vezu unosis to i to.
Isto ko sto mi muskarci necemo da se bakcemo sa neku neuglednu i nikakvu zensku tako ni one nece da se bakcu sa neki propalitet sa ulice bez posla , stana , love..........Logicno.Zato se i mi i oni trudimo da nekim svojim kvalitetom privucemo paznju onom drugom...........dal lepom guzom i plavom kosom il bentlijem i debelim bankovnim racunom. Cak, mnoge zene se vezuju za zene-partnere jer ove poseduju pare i moc, (slucaj "zene" nase premijerke) sto vazi i za poneke muskarce koji se vezuju za uspesne i bogate muskarce (slucaj "muza" od Elton Dzona)...............a da uopste nisu homosi,.........daklem ,"ljubav" , iz cisto materijalnih razloga.
Uostalom , ljudi prave ratove i ubijaju po svetu da bi bili bogati................a da nece da zrtvuju "ljubav" za pare.

20211220_201302.jpg

Back