Мушкарци изнад 50 година

Mimi95

Legenda
Moderator
Poruka
54.350
Да ли мислите да мушкарац који има више од 50 година може да има се*с без стимулативних средстава?
Моје мишљење је да после 50.године(а можда и раније)мушкарцима нагло опада потенција и не може тако лако да му се диже.

Да ли мислите да мушкарац који има више од 50 година може да има се*с без стимулативних средстава?
Моје мишљење је да после 50.године(а можда и раније)мушкарцима нагло опада потенција и не може тако лако да му се диже.
Nije ti dobro mišljenje.

Grešiš sinak, grešiš ...

Mislim da zdravim, funkcionalnim muškarcima libido ne opada s godinama.

Мушкарац од 50 се не разликује много од оног у 40, а онај у 40 се не разликује много од оног од 30.

Има мало више бора, и мало мање еластичну кожу.

Ако се мушкарац од 50 пазио током живота, он је скоро исти као онај од 35, само са много више животног искуства.

Imam još koju godinu fore, al ako bude kao do sad...trebaće mi samo jedno stimulativno sredstvo: zagrejano žensko.

skroz na skroz pogrešno
nego , odakle takva ideja

ne znam na koje muskarce mislis?
Ozenjeni i posteni se brzo predaju dok oni "slobodni" i "pokvareni" izdrze duze do kasnijih godina.
Bez obzira na godine, dugotrajne, decenijske veze dovode do monotonije kod "nesnalazljivih" parova kada, oboje konstatuju da vise seksualno ne reaguju medjusobno, razdvoje se, a u novoj vezi oboje opet imaju uzbudljiv i kompletan seksualni zivot.
Uzmimo za primer jedan par od cak 55 godina. Posle 30 godina zajednickog zivota, njemu se odavno ne dize na svoju partnerku, ali u nocnim klubovima ili sa koleginicom, komsinicom........on nema problema.
Daklem, ako smo iskreni, moramo reci da je to priroda i da je to normalno, a ne iskvarenost i nemoralno. Ako volimo svoje partnerke, necemo otici od njih zato sto imamo problema sa seksom, sto je sasvim prirodno, vec cemo naci zajednicko resenje i spasiti najpre vezu a zatim i "obraz" pred porodicom, familijom, prijateljima..........Neinteligentni i konzervativni, zatucani parovi resenje nalaze u klasicnoj svaleraciji i na kraju razvodu ili se prepustaju obostranom seksualnom umiranju, dok oni inteligentniji i posteniji, koji vole svog partnera-partnerku, traze zajednicko resenje kako bi seksualni zivot medju njima i dalje bio uzbudljiv kao i na "pocetku" i kako bi romanticno, zajedno "ostareli". A resenja ima bezbroj, pod uslovom da zaboravimo religiju, tradiciju, babe i strine, .......moral koji su pre par stotina godina izmislili totalno nepismeni i poludivlji ljudi sa veoma kriticnim IQ.

Генерализовање. Код неког еректилна дисфункција наступи и пре 30, код неког никад ни не наступи.
Наравно,те године сам узео као приближан број.
I ne opada ima naglo potencija posle 50 nego krene da opada ranije postepeno.
Sve je to u suštini nebitna stvar u današnjem vremenu.
Нисам ни мислио да иде нагло,него постепено.
Mimice za nekoga ko je skoro pa aseksualan mnogo mi otvaras tema sa sexualnom konotacijom :lol:

Kad napunim 50 komentarisacu da li me hebe ili podhebava
Морам да знам шта ме чека у будућности(ако је дочекам).

Klonovi su puni suludih ideja manga brate trolovanje ih zabavlja
Наравно да нисам клон.То је порука и за @Manga Hilux ,који очигледно исто мисли.

Back