Žena peva ovu pesmu.
Verujem joj al' mislim
da po neka može da
predje i na našu stranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisu svi muškarci isti – nekima je samo ona stvar na pameti, a nekima je sva pamet ona stvar.Prohujalo sa vihorom;bt257457:mnogo vam ovi dosjei ovlažili...oće to u proljeće![]()

Ma znam Luna,ali neki kažu da su iste sve ,pa ...zbunili meluna-luna;bt257394:Imas nekoliko vrsta...ja sam van svake kategorijezato sam unikat...
![]()
Ti...ne znam dal si unikat, ti mi više ličiš na neke koje sam opisala, ne tako davno, ovde na blogu
Tigar je bre opasan, ne bih se ja zezala s njim da sam na tvom mestu![]()
zxy;bt257460:Nisu svi muškarci isti – nekima je samo ona stvar na pameti, a nekima je sva pamet ona stvar.![]()

zxy;bt257460:Nisu svi muškarci isti – nekima je samo ona stvar na pameti, a nekima je sva pamet ona stvar.![]()
orfej sa ibra;bt257470:![]()
DIKTATURA IZGLEDA ILI TRIJUMF PAMETI
Neke žene su silom prilika domaćice,
neke u teškoj muci žive i rade na selu,
neke su otpuštene a u drugom stanju,
neke bolesne i ne mogu da ostvare pravo na zdravstveno osiguranje,
neke su žrtve mobinga i seksualnog zlostavljanja,
neke imaju potpisan "blanko otkaz" u slučaju da zatrudne,
neke su žrtve izrabljivanja i maltretiranja kod kuće...
/Ako je za neku utehu, žene žive čak pet godina duže od muškaraca. i to su češće udovice./
Kada se sve pomenute i nepomenute statistike iz dosijea ukrste
ŽENE TREBA DA IDU U RAJ... KOD MUŠKARACA

DUNJA W;bt259501:
''Dobre devojke...one idu u raj bas sve
lose devojke idu kud god zazele...''
A muskarci za njima![]()

Drago mi je što se najzad postavilo ovo filozofsko pitanjeSibirskiTigar;bt259521:Koja je razlka izmedju dobre i lose devojke?![]()
zxy;bt259525:Drago mi je što se najzad postavilo ovo filozofsko pitanje
i što si i ti kao i ja sa one strane te dileme![]()
Ne verujem ni da će Dunja biti iskrena povodom tog pitanjaSibirskiTigar;bt259570:Voleo bihg da nam Dunja da odgovor,mozda se i slozimo sa njom

zxy;bt259577:Ne verujem ni da će Dunja biti iskrena povodom tog pitanja
Ja verujem da postoji ženska zavera ćutanja o tom i sličnim stvarima![]()
Ne ,nego obrnuto,sve su dobreSibirskiTigar;bt259609:Hoces da kazes da nema dobre devojke![]()