Žena peva ovu pesmu.
Verujem joj al' mislim
da po neka može da
predje i na našu stranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zxy;bt257389:Bre Luna znaš sve ,zadivljuješ me![]()

To je van sumnje,mada ja doduše ne sretoh u životu dve iste.E sad dal je to stvarno tako il sam i ja neku unikat pa ne vidim dobro,ko bi ga znao ...možda Tigar zna ,to je njegova šuma...luna-luna;bt257392:I treba da budešš zadivljen..nema mnogo žena kao što sam ja...ja sam unikat![]()
zxy;bt257393:To je van sumnje,mada ja doduše ne sretoh u životu dve iste.E sad dal je to stvarno tako il sam i ja neku unikat pa ne vidim dobro,ko bi ga znao ...možda Tigar zna ,to je njegova šuma...![]()

luna-luna;bt257387:Zavisi, ako je dosije dovoljno vreo, neće se prehladiti...samo ladan može![]()
zxy;bt257388:Ne bih znbao kazti a što pitaš ,da nemaš nečistu savest ti
Obrati se Luni ona zna izgleda sve to oko pranja i peglanja![]()

luna-luna;bt257390:Tacno, delimično...hmmm, može da napoše i žena...ima ih, ima koje vole više ovo nego ono...
A ovo da one koje boli glava idu u pakao...e tu si u pravu![]()

SibirskiTigar;bt257395:Sta ladan..jos je muskog roda?![]()
Taj dosije znači muškog je roda...a Ta savest je ženskog...
al neću u raj...tamo mora da je jako dosadno
Ma nije ladan,samo okaljenSibirskiTigar;bt257396:Ona pominje neki ladan pa mi nije nista jasno?![]()

luna-luna;bt257391:Oko pranja i peglanja veša znam sve, oko sudova...hmmm, delimično...mašina to radi već dugo...
a oko pranja savesti...pa tu vam ne mogu pomoći...moja je čista![]()

SibirskiTigar;bt257397:Mozda si u pravu,bas danas procitah onaj Fifi oce
da postane zena i onda se mozda uda za Bokija13
Joj,kakva je to kombinacija![]()

zxy;bt257393:To je van sumnje,mada ja doduše ne sretoh u životu dve iste.E sad dal je to stvarno tako il sam i ja neku unikat pa ne vidim dobro,ko bi ga znao ...možda Tigar zna ,to je njegova šuma...![]()
SibirskiTigar;bt257400:A sto je zoves 'savest' ako
joj treba ladan![]()

luna-luna;bt257398:Taj dosije znači muškog je roda...a Ta savest je ženskog...
Dosije mi je uredan, a savest me ne grize...ja sam čistaal neću u raj...tamo mora da je jako dosadno
![]()
luna-luna;bt257403:Joj, sve si pomešao...pisala sam o dosijeu, ladnom...a ne o savesti...o propiranju dosijea, da bude ladan![]()

SibirskiTigar;bt257404:savest te ne grize al ce onaj ladan da te ujede,ima zube![]()

luna-luna;bt257406:Ma neće bre...nema zube, mator..drži ih u čaši![]()
SibirskiTigar;bt257405:nisam,ladan i mesanje idu u kombinaciji
ko sladoled sa prelivom![]()

luna-luna;bt257408:jesi, jesi..sve si pomešao...
sladoled sa prelivom od šimskog voća....uh, gde pomenu, sad mi se jede...ovaj liže![]()

SibirskiTigar;bt257409:a savest![]()
neće me gristi savest zbog sladoleda...a i ne može da me grize, grizem ja nju...mislim savest
....zxy;bt257373:Ne znam ko je ovu odu njojzi napisao
al to je neko sa ljubavlju i strašću,svakako
i poštovanjem uz to kao napr. Bracaco
a da je majstorski oslikano
svedoči potpis Sibirskog lično
![]()

bracaco;bt257412:Šta ću i ja bez njih u raju
kako će onda da mi daju
radije ću snjima da se pečem
nego po raju drva da sečem....
luna-luna;bt257410:Šta savestneće me gristi savest zbog sladoleda...a i ne može da me grize, grizem ja nju...mislim savest
![]()

SibirskiTigar;bt257419:Sta ocekujes da ti daju?![]()
očekujem da mi daju ono zbog čega nisu u raju 
bracaco;bt257421:Mnogo si mi ti naivan Sibirskiočekujem da mi daju ono zbog čega nisu u raju
![]()