Muskarci i strap-on

Nomen Nescio

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
291
Zene da li vam je neki muskarac predlozio da isprobate strap-on na njemu?
I zene i muskarci sta mislite- odakle jednom hetero muskarcu takva ideja?
- samo uzivanja radi?
- na putu da postane bi ili homo?
- ili upravo kompromisno resenje izmedju hetero i bi ili homoseksualne orjentacije?

- - - - - - - - - -

morala sam da guglam šta je strap on
o užasa :lol:

Tek da si mene videla hahahahahaha, msm vidi se po temama i sta kako komentarisem da se sa mnom moze otvoreno o svemu, tako i u rl, recimo da mi se neko otvorio po tom pitanju, ja isto ma o cemu on to, sta strap pa kad sam izguglala bilo je a jbt sta koji moj, davno to bilo, nisam ni bila na forumu da priupitam ostali narod al svakako nisam zaboravila. Iako sam dobila odgovor da je u pitanju cisto neko uzivanje, nista ono muskarci, nema sile ono da bude takvog poljupca izmedju jel njega i negog muskarca ma ja sam uverena da mu vec recimo ove trans osobe shemale ili kako se vec zovu, gore grudi dole djoka ne bi smetale. Doduse nisam sigurna sta bi radio sa tim djokom osim sto bi ga pustio da mu udje ali svakako bi morao da rascisti neke stvari sam sa sobom. Inace u 40tim je, zene ono kidaju za njim, ipak i lici na nesto i slobodan, zaposlen i ima dete.

i ja :rumenko: :/

jebbo takvo muško koje se loži da mu žena gura plastični ****** u dupe

posle papučićima nije jasno što se žene lože na čamuge

Hahahahahaha kako drukcije neg straponom hahahahaha. Salu na stranu zene su tu u vecoj muci. Msm one i mogu njega tu i tamo ako ga to lozi al ako ga lozi to nije da ga lozi da on dograbi zenu. Obrni okreni ona osta i nezadovoljena i nezadovoljna u takvom odnosu.

pa kako se zove osoba koja jebbe muškarce.. :neutral:

Eo kolega Marlon fino rece sa tim cudom na sebi, msm strap-on-om mos biti samo yebacica, osim ako kao zena ne koristis istog tog djoku na drugoj zeni, onda bi bila lez a u kombinaciji da kreses i muskarca i zenu sa tim bi orjentacije...A zvali bi te pa po imenu valjda i jedni i drugi :D

- - - - - - - - - -

:think: yebachica valjda?
nes razmisljam kako se zova ona sto ih jebbe decenijama...supruga? :lol:

Hahahahahahahaha supruga je zakon :D

Back