muskarci i kriza

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
magnetno privlacis zene, tu pomoci nema
Ceniš Buki da je to? Možda je do maskice. S obzirom na to da sam dva dana pre pomenutog slučaja neku klinku isto terao od sebe na trotoaru pa me iznapušavala. To je valjda ono čuveno muvanje provokacijom.

A muškarci to valjda ne prepoznaju. Zato ovaj kockoglavi nije reagovao dok nisam skino masku. On samo vidi čovečuljka sa rančićem što ide pešaka. Vidi samo te tople oči.
A nikom nisam oblikovao lobanju ima petnaest godina, glupo bi bilo da me u ovim godinama, za vreme vanrednog stanja, u doba korone, privodi žandarmerija.
I ono naslovi ''Đilasovi nasilnici krvnički tuku privatnike po Zemunu''.

Zapravo se najviše u ovakvim situacijama(vanrednim,pandemičnim,ratnim,kataklizmičnim) prepoznaje ko je stvarno kakav.Ljudi pokazuju svoje najlepše i najružnije "lice". Nažalost, mnogo je toga ružnog ili je to ružnije lice uočljivije i više "bode oči" 🍄
mislim da sam predznak, pozitivan negativan lepo ruzno lice, nije toliko bitan.. bitno da se kataliticki ta neka amorfna predstava o drugima, ali i o sebi, izostri u jasne crte.. a nista nije toliko lekovito kao istina. tacno je da su nam dati i psiholoski mehanizmi odbrane kao modusi prezivljavanja na kratke staze; ali lenjost duha i slatkoca koformizma veoma lako mogu neprimeren kontinuitet samozavaravanja okrenuti protiv samog coveka.

mislim da sam predznak, pozitivan negativan lepo ruzno lice, nije toliko bitan.. bitno da se kataliticki ta neka amorfna predstava o drugima, ali i o sebi, izostri u jasne crte.. a nista nije toliko lekovito kao istina. tacno je da su nam dati i psiholoski mehanizmi odbrane kao modusi prezivljavanja na kratke staze; ali lenjost duha i slatkoca koformizma veoma lako mogu neprimeren kontinuitet samozavaravanja okrenuti protiv samog coveka.
Duško Kovačević je pre neki dan dao intervju povodom svega što nas čeka, gde je kao hajlajt rekao - ''Uvidećemo sa kim živimo''.
Naravno, ta misao i razmišljanje je mnogima vazdan na pameti i bez Duška i situacije, ali bih bio srećan da nakon ovoga, kao malu satisfakciju, još neko doživi ili proširi spoznaju.
Mada, to su lepe reči. Ko zna zna - ko ne zna, taj i neće, ako dosad nije dobacio.

Duško Kovačević je pre neki dan dao intervju povodom svega što nas čeka, gde je kao hajlajt rekao - ''Uvidećemo sa kim živimo''.
Naravno, ta misao i razmišljanje je mnogima vazdan na pameti i bez Duška i situacije, ali bih bio srećan da nakon ovoga, kao malu satisfakciju, još neko doživi ili proširi spoznaju.
Mada, to su lepe reči. Ko zna zna - ko ne zna, taj i neće, ako dosad nije dobacio.
'fala bogu... uvidela sam na vreme i "zapalila"🍄

Momci nikad dostupniji za uzivanje u divnom pogledu,uvek se vide neke lepe oci,lepo telo,lice.

Nema starih,donosi im se na kucnu adresu te se vidi lep prizor na skoro svakom koraku,mladi svuda.Moglo bi ovako da ostane odnosenje ko to vec radi svega sto treba starima a mi da imamo lep pogled jedni na druge :tick: .

Muski srednjih godina su prema meni pristojni,dohvati mi sta pijem/izmeri voce (ne smem,strah me da kucnem jace ekran kako ga ne bi probila)/stoji iza,izvinjava se sto treba da prodje (ja u redu za placanje).Zenski deo se ignorise,izvinjava ako me dokaci korpom,necim.

Neka je probala da se istresa na meni al' vec sam uzela potrebnu kolicinu hleba,sklonila se uz razmisljanje "nemoj,nemoj,nemoj,nemoj,NEMOJ,pusti,pusti,pusti,PUSTI,plati,idi napolje sto pre mozes,disi,disi,disi,DISI".

Kako takve ne razmisljaju da neko za sekundu moze od njih da napravi fleku na podu,ne okrene se?

Back