Skoro je bio film pie serijal gde se takmice dva takmicara ko ce pre da otkopca 10 bruseva....gledam kako se muce i setim se kako sam ja to radio ili radim, mozda nije 3x brze ali zene vrisnu (ja mislim od slatkoce) kad im skines brus a da nisi upotrebio dve ruke, ili nijedan prst....
Uvod u temu ne donosi dilemu , autorka bi oci izbecila da joj neko skine brus onako kako sam ja skidao ili skidam...
E sad, da li to ima veze sa seksualnoscu , mozda ima, ali sa onim sto treba prokljuviti kod neke zenske u vezi njenih stecenih erotizovanih zona ili tacaka ili sekvenci ili postupaka, pa ne bih rekao.....
Meni se cini da tu vise vazi patologija iz zivot je lep domaceg filma...
Takodje mi se cini da vise uspeha imaju oni koji nanose bol ograniceno ili seksaju u mozak, (to sve vise ima dokaza) i tako ostvaruju utisak velikih ljubavnika...
Mana dobrog seksa , mada je to neprihvativo zenama je to sto zena krece u neku spiralu seksualnog senzualnog spiritizma , tj muskarca vise ne gleda kao osobu niti kao coveka, nego kao pruzaoca tog zadovoljstva....totalno se rusi odnos....(ne znam kakvi su narkomani i da li tu ima slicnosti sa ovim)...
Tada muskarac hteo ne hteo mora da pocne da pruza los seks....i da postavi uzrok posledicu relaciju , da bi bilo kao kod zivotinja, tj da se zivotinja zapita zasto nije seks vise onakav kakav je bio poslednjih nekolliko puta....pa da se uspostavi bakin recept hrane ili drugog ugadjanja muskom partneru i shvatanja partnerovih potreba da bi se vratio koliko toliko dobar seks....
Zvuci totalno blesavo , ali pogoditi idealnost uopste nije dobra stvar....pogube se ljudi, mozda i muskarci , ne znam...mada oni imaju ogranicenje spermogeneza ogranicava neke stvari...i to vrlo drasticno..
Ova tvrdnja verovatno nikad nece biti prihvacena, iako sam ja eksperimentisao i video vise od jednom da je takvo ponasanje kod mladih devojaka pravilo a ne izuzetak...dok kod onih haoticno seksualno oformljenih , tu vise i nemas totalno opustanje zenskog bica nego lov na orgazam, lov na neku erotsku sekvencu ili daj sta das kompleks metod...
Uostalom ako zagadis prezirom mladu zensku osobu da je seks lep ali da muskarci ne znaju da ga usavrse i pruze maksimalno , onda nece ni dolaziti do takvih situacija da se izgubi u tom spiritizmu (lici na astralno putovanje) dobrog seksa...
Za razliku od tog ljubavnog seksa, postoji strastveni seks, gde se uvek unosi borba, mrznja, bol ogranicena i prelazi izmedju tih faktora..nesto slicno kao sto se u hrani mesa ljuto i slatko ili kiselo i slatko uz blagu notu gorkog i to onda donosi taj zaplet rasplet ukusa, tj ugodnog neugodnog...
Koriscenje tenzija kod neugodnog i raspleta kod ugodnog u seksu je deo seksa strasti...