MUSKARCI...da li su..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitala sam..Da li su SVI ISTI ili u fazonu: Use, Nase i Poda se..?Ako Vam se i ne svidi neki bas..trudite li se da ga ipak bolje upoznate..mozda iza lose ili obicne fasade ..ima nesto sto vas moze privuci...? Upoznavajuci ih da li se igrate sa njima..??

@ Arhangle NS & Bad Wolf...sasvim jasno: Shta radite kada "nestane" ljubavi a ostane strast.??:-D
btw: necu u "mirovinu"....bas me interesuje shta ce ovdasnje machke da kazu na ovo..a i macici podrazumeva se..

kučka:
Svi isti...po istom obrazcu pravljeni?? Sport,pivo i devojcice koje mnogo ne zapitkuju.?Da ih je lako zadovoljiti? Da li je ovo predrasuda??Devojke..da li sa svima postupate po istom obrazcu ili svako od njih dobije sansu da ih bolje upoznate.? Ako nisu svi isti koje su to nijanse...

ja kao gledala da li je bila ovakva tema..nisam nasla..ako jeste neka je zakljucaju.:-D
Da li smo svi isti?
Dodji ovamo,pa da vidimo?! 8-) :)

Gazdarica:
Upravo tako...
I nisu svi isti, i eto, to je to...
Ah da, ako ti se cini da stalno nalijeces na muskarce koji vole djevojcice koje mnogo ne zapitkuju, zapitaj se da nije mozda problem u tebi, kad privlacis takav tip muskaraca i/ili izazivas takvu reakciju u njima...!

Vec sam pisala o sklonosti da teme koje se postave odmah proglasite kao lican problem onog ko ga postavi..i ne bih vise o tome.
Sto se mog licnog iskustva tice, uvek kao i sada su to izuzetni,posebni,zanimljivi i u svakom pogledu pravi muskarci, tako da nemam sa tim problem niti dilemu, a o tome sta izazivam u Njemu...imala bih svasta nesto lepo da ti kazem da sam raspolozena samo.:-D

............................................................................................................................

Narvno da NISU SVI isti...postoje neke opste ,globalne generalizacije i kao sto rece Bad Wolf.. Ja mislim da svi mi imamo iste crte. ALI razlicita je njihova izrazenost...

Temu sam postavila iz razloga sto sam ne tako retko imala prilike da cujem upravo tu generalizaciju: Ma ..puti..svi su isti....Zakljucila sam da su takva misljenja uglavnom bila kao posledica nekih losih odnosa,losih iskustava, neuzvracenih ljubavi, pogresnih nadanja, prevelikih ocekivanja.. razocvaranja....ili nisam u pravu.?. Ili su to posledice nedovoljnog prepoznavanja...ili ona cuvena recenica: Ok je tip..lak je za rukovanje? Zato su me interesovala i Vasa misljenja...

Kada sam ja jednom ortaku rekla:"Svi ste bre isti!"-onako u besu i razocarana u muski rod..On mi je na to odgovorio:"Kada su svi muskarci isti,zasto ih tako cesto menjate?" Rekoh mu da ih menjam
U NADI da cu naici na malo drugacijeg ;) Salim se...Ja mislim da su NIJANSE u pitanju ;)

Sada ozbiljno.
Kao sto rekoh "malopre" - svi imamo iste crte samo su u razlicitom stepenu izrazene. To u sustini nije bitno - razlicitost postoji - uzrok nebitan.

Izjave tip:
" Svi/e su muskarci/zene isti/e!" mogu izreci samo osobe:

1. glupe,
2. besne,
3. kombinacija.

Uzgred, kada zene pocnu da kenyaju kako su svi muskarci isti itd. ja icpricam vic:
Pricaju dve prijateljic i jedna mu dala po kukanju o muskarcima:

- Ma svi su muskarci isti, samo misle na onu jednu istu stvar!!!!
<nastavlja da se prenemaze i kuka i dodaje drugom bojom glasa>
- ALI NA SRECU JA JE IMAM!!!

kučka:
Vec sam pisala o sklonosti da teme koje se postave odmah proglasite kao lican problem onog ko ga postavi..i ne bih vise o tome.
Sto se mog licnog iskustva tice, uvek kao i sada su to izuzetni,posebni,zanimljivi i u svakom pogledu pravi muskarci, tako da nemam sa tim problem niti dilemu, a o tome sta izazivam u Njemu...imala bih svasta nesto lepo da ti kazem da sam raspolozena samo.:-D
Zanimljivo je kako ti onda padaju na pamet pitanja poput pitanja koje si postavila u ovoj temi...
Ako vec znas da nisu svi takvi, zasto si uopste pitala?

Gazdarica:
Zanimljivo je kako ti onda padaju na pamet pitanja poput pitanja koje si postavila u ovoj temi...
Ako vec znas da nisu svi takvi, zasto si uopste pitala?

Svakakva pitanja meni padaju na pamet iako svoje odgovore znam na njih ali me uvek interesuju odgovori i misljenja drugih...eto , radoznala sam. U svakom slucaju po ovom pitanju moje i tvoje misljenje se u ovoj temi podudara..Nisu svi isti....sasvim dovoljno.:-D

kučka:
Svi isti...po istom obrazcu pravljeni?? Sport,pivo i devojcice koje mnogo ne zapitkuju.?Da ih je lako zadovoljiti? Da li je ovo predrasuda??Devojke..da li sa svima postupate po istom obrazcu ili svako od njih dobije sansu da ih bolje upoznate.? Ako nisu svi isti koje su to nijanse...

ja kao gledala da li je bila ovakva tema..nisam nasla..ako jeste neka je zakljucaju.:-D
Naravno da smo isti, sto bi bilo drugacije.

Back